Sanki cikis hazirligimi yapiyo ytd
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sanki cikis hazirligimi yapiyo ytd
Piyasada kac tane tukas kagidi var bilen varmi
Ferhatla, biraz rahatla :)... Yahu amma heyecanlisin,.. boyle her an degismezki olaylar... Ne dusundugumu yazayim...
Haftalikta hala "sat" ta... ama orta bollinger 26 gunluk agrlk ort. henuz yukari kesmis ve 10 gunluk ussel agrlk ort. tam uzerinde kapatmis, bu bana guzel seyler soyluyor acikcasi. Ayrica kirilmayan trend guclenir, haftaya 2.44-45 leri asagi kirmazsa ve 2.60 uzeri atarsa kendini cok guzel bir hareket olur ve yukarilari konusmaya baslariz... Gunlukte de indikatorler yavas yavas donus yerlerine gelmisler, bir de baba gibi "hamile boga" oldu cuma kapanisiyla,.. eh essek degil ya, devamini da getirsin iste... :)
https://i.hizliresim.com/bGzYLm.png
Ama onun yerinde ben olsam %50 fibo ya indirirdim yani 2.24 :) ama o ben degilim ben de o degil :)
Guzel yorumlamissin tskler
malın büyük kısmı yatırımda sora akta kendi mallarını alıp veriyorlar şu an klasik hergün aynı terhane yer yer merill den aynı küsüratlı lotları alıyor kademeler boş ama yakında hareket yapacak gibi e tabi her ihtimale karşı stoplossum belli
Bu ne ya cikarinsana lan hisseyi yuzde 12 disarda sadece kalani sizin elinizde ayip yahu yatirim yaptik diye hirsizliga mi soyundunuz
110 bini gecti borsa
İlla sikayetmi edelim yani