Tam şimdi TV açık bi taraftan. Kripto vurgunundan bahsediyor.
Ve şimdi bu gibi dolandırmalar yüzünden FX de nasibini alacak. Bilip bilmeden FX 'in de dolandırıcılık ortamı olduğu yorumları yapılacak.
Oooof of !!! (sinirden)
Printable View
Tam şimdi TV açık bi taraftan. Kripto vurgunundan bahsediyor.
Ve şimdi bu gibi dolandırmalar yüzünden FX de nasibini alacak. Bilip bilmeden FX 'in de dolandırıcılık ortamı olduğu yorumları yapılacak.
Oooof of !!! (sinirden)
Selim bey altinda 100 usd cikis olsun herkes satis tarafına gecer. Sentimentler harekete engel değil :)
Herkes kriptolara gecti. Fx de cok kisi yoktur. Ben de biraktim. Bir siz kaldiniz:)
Ben viopu anlamiyorum. Kontratlar cok yüksek. Teknik işlemiyor gibi bisey. Cok fazla manipulasyon var. Cogu da devlet eliyle yapılıyor. (Mesela doğalgaz bulunmasi, Aya gidiyoruz palavrası, MB başkanının görevden alınmasi) Hala ne cesaret islem yapıyorlar. Asıl onlarin hesapları Allaha emanet :yes:
Aslinda vurguna gerek yok hesaplarin %90 i er ya da geç patlıyor zaten:)
VIOP u ben de hiç anlamıyorum, anlayamicam, anlayanları da anlamıyorum.
FX Türkiye 'de mevzuat kısıtlamaları nedeniyle baya darbe gördü. Yoksa herhangi forumda herhangi FX başlığında biri gider, bini gelirdi :) Hey gidi günler...
Keşke FX bizim ülkemizde kumar olarak görülmekten çıksa, eğitimi verilse, meslek olarak kabul edilse ve bu işle uğraşanlar da meslekmiş gibi uğraşsalar. Bu sayede devletin de ciddi vergi geliri olurdu hem.
Kriptolara gelince - hiç güven vermiyorlar. FX e kumar diyen otoriteler kriptoya kumar demiyor nedense.