Printable View
bondlar yine rezil
110 lar da artık satışların duracağını umuyorum :) Yabancı oranı artarken ucuza hisse alıyorlar diye düşünüyorum. Panikle işlem yapıyor ky sanki. YTD
Alıntı: Originally Posted by trust06 110 lar da artık satışların duracağını umuyorum :) Yabancı oranı artarken ucuza hisse alıyorlar diye düşünüyorum. Panikle işlem yapıyor ky sanki. YTD Aynı fikirdeyim.
Alıntı: Originally Posted by Webster ... Mekanın sahibi nerelerde acaba? Böyle anlarda ne yapıyor? İnsan merak ediyor hani.
Alıntı: Originally Posted by Blueberry Hisse adı yazmak sakıncalı mı buraya? Deil ustadim Alayinin....
Alıntı: Originally Posted by regal1 Mekanın sahibi nerelerde acaba? Böyle anlarda ne yapıyor? İnsan merak ediyor hani. Parkta hamaktayim
Alıntı: Originally Posted by Blueberry Hisse adı yazmak sakıncalı mı buraya? Burada sakınca yok sanırım. Ama yatırım tavsiyesi değildir yazalım. Bir de kesin ifadeler kullanmayalım.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Burada sakınca yok sanırım. Ama yatırım tavsiyesi değildir yazalım. Bir de kesin ifadeler kullanmayalım. Emmi, İdrakin yüceliği, inkarın basitliği, bir boş kasnakmıdır.?