dow mow her yer yıkıldı
Printable View
dow mow her yer yıkıldı
*usdtry 7,10 seviyesinin üzerini gördü, 7,1156
(23/02/2021 - 17:54:06)
*tesla hisseleri açılışta %7,8 düşerek bu yılki kazançlarını sildi
(23/02/2021 - 17:36:51)
Aldığınız ve sattığınız fiyat ile adete odaklanın. Gerisi tırı vırı....
Ha bu fiyatı eder mi? Onu ayrı tartışalım.
Çaarırız en baba temelci adamı ...Sorarız abi bu şirket bu kadar eder mi diye.. Teknik meknik hikaye...
Patron rahmani ise şirket ederine ulaşır. Sana temettü de verir. Fiyatınıda yukarda tutacak işler de yapar.
Yok patron şeytani ise zaten z2i tutmuş olursun.
bana müsaade ...
En önemli dersi bugün almış olmamız lazım. Hikayesi olan kağıt düşer çıkar iner biner ama ederine gelir.
(farkında olmadan 100. sayfaya özel bir şey olmuş. yanlız geçen 1.000 nolu sayfada da hikaye başka idi. beyaz atlım)
özelden soranlara ben hala full maldayım :whistling:
Günün özeti işte bu tepki bile veremediler, hatta son bir haftadır tahtaların pek keyfi yoktu, bugünde bu sözde genele yayıldı ama bir süredir milleti kaz gibi yoluyorlardı reklamı yapılan şeyler bir bir patladı/ patlıyor, şuan kriptolar patlıyor mesela ipini koparan sözde para kazanmıştı orada bakalım kaçının kazancı reel olacak, Sn. NKN yazmış BİST’te hisse değişimi oluyor gibi ama sakin sakin değilde biraz kanlı oldu bizim için, portföyler eridi sanal kazançlarımız azaldı en azından benimki azaldı ama hala %100 hisse devam hisse değişimine bende kendimce eşlik etmeye çalışacağım, artık hisse seçerken çok dikkatli olmalıyız tepkiye oynarken mal sahibi olmamak lazım (:
Selam günaydın herkeze✋ dandan-selim-ta hocam size bir sorayim ocak 2020 de bir hisse düşünün 1.76 belkide 1 rakamının da altını görmüştür eminim derin incelemedim pek şuan aradan geçen 13 cü ay sonu itibari ile kaç biliyormusunuz? 19 küsür tavanda bedelli veya bedelsiz yapmış mı diye inceledim 2015 yılında bedelsiz vermiş eccük demem oki abiler 100 bin tl koyup sabırla bekleyen adamın 1 milyon 300 küsür bin tl si var dahada artar egerki kafayı sıyırmadıysa😊 bir hissede şuan 35 40 gündür kipraşmıyorum al sat yaptığım hisseler hariç acaba diyorum çıft hane yada abartayım 3 hane olurmu bak elin hissesi yapmış
Hayırlı Günler... :wave:
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
Bahsettiğiniz hisse batık hisselerdense 3 değil 4 haneli bile olabilir...!
Önemli olan sizin satıp satamayacağınızdır...
Ben fezaya da gitse bu hisselere bulaşmam. Miktar az ise belki sorun olmaz ama çok olunca sonu çok acıklı oluyor...
Şerefi olmayan hisselerden kazanılan paranın da hayrı olmuyor...