Onu okuya okuya seçmenine ezberletiyor onlarda ki kapasite zaten yüzlerce kez okumadan anlayamaz
Printable View
@Ayhan başkanın dediği gibi...
TÜİK gerekeni yapacaktır elbet,
lakin daha Ocak ayının ortasında köprü-otoyol-yakıt bu kadar gömünce çarşı-pazar karışır ay sonuna kadar...
Yine bozulmayacak temel gıda vb. stoklarını gözden geçirmek lazım furya başlamadan.
devleti Türk halkı gözünde fazla kutsallaştırıyor. Hele ki devlet kavramı ile hükumet kavramının farkını yapabilen vatandaş çok az.
okullarda temel düzeyde kamu maliyesi ve finans dersi verilse farkındalık artar aslında. neyse
devleti yönetenlerin yürürlüğe koyduğu kanunlar sence devleti mi düşünür, halkı mı düşünür yoksa başka saikler mi vardır?
600 milletvekili ve binlerce yancısı var, hepsi de zengin ve zibille gayrimenkulleri var. dediğin şeyi yapsalar önce kendilerinin vergi ödemesi gerekir :shh:
:)
Bol tekrar işe yarıyor. Reis hala anketlerde 1.parti..
Herkes mutluysa sistem devam etsin..
Benim keyfim yerinde
Reis in üst ekonomi politikaları ile her ay güzel mevduat faizim geliyor...
Uygun yerden de ucuzdan borsaya gireriz..Oradan da çıkar ekmek...
Benden sonrası tufan demişler... :)
Tofaş'ta üretim %41, ihracat %45 düştü.
2024'te otomotiv üretimi %7,02 düşerken en büyük kaybı %41,33 ile Tofaş yaşamış.
450 bin adetlik kapasiteye sahip Tofaş sadece 140.484 adetlik üretimde kalırken, kapasite kullanımı %31'e geriledi.
Üretim kaybında Tofaş'ı %29,81 ile Mercedes ve %22,07 ile MAN takip etmiş.
2024'te otomotiv ihracatı ise %0,51 düşerken, en büyük kaybı %49,43 ile Mercedes yaşamış. Tofaş'da ki ihracat kaybı ise %44,50 ile üretimdeki kayıptan fazla olmuş.
İşte Türkiye'deki otomotiv fabrikalarının 2024 performansları...
https://x.com/eozpeynirci/status/187...nmfKA8n5Q&s=19
bugün %2- düşüş gelecek gibi bir his var :)