Printable View
Alıntı: Originally Posted by ariston Fakirlerde para var mı diye kontrol ediyor. :kahkah: Alıntı: Originally Posted by Sercannn Öyle bi şey olursa dow 25 bini çok hızlı geçer geçerse ariston abi dediğini yapıyorlar demektir
hadi cenabet biri acsin yeni topaaa...
Ben alacagimi aldim a dostlar. Dow 21,9 destegi tehlikeli. Biraz ara verelim.
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Bizi atıyor palanın önüne yesinler zopayı diyor heralde :he: 2008 de ben onun yaşındayken neler yapıyodum tofaşta.. O genç yürüsün önden.. Aşağı gelirse 85 86 lardan ben alırım
Alıntı: Originally Posted by thunder şu yeni topiği abdestli biri açsın... :he: %80 mala girdim... bu topik bize uğurlu geldi... ben topiği 85.000 den açtım 90.000 den devrediyorum... Ben bugune kadar hic acmadim. Ben acayim mi. Nasil acilir onu da bilmiyorum ama. Ya da Ariston Hocamiz acsin
Alıntı: Originally Posted by PISKOPAN amma birbirinizi gaza getiriyosunuz... tabi tabiiiii... siki tutun mallarinizi...kaptirmayin... Ben seni tutuyorum, seninde beni tuttugunu biliyorum [emoji3]
lutfen rica ederim...cenabet biri acsin...
Alıntı: Originally Posted by alenichev Ben seni tutuyorum, seninde beni tuttugunu biliyorum [emoji3] ......:).............