Printable View
Alıntı: Originally Posted by işçi74 Benim Essek haric:drunk: Sırasını bekliyor olabilir :)
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Barajın kapaanı açıyorum :drunk: Elini korkak alıştırma :one::rules: 8873.00
Alıntı: Originally Posted by mert45 Elini korkak alıştırma :one::rules: 8873.00 Dalgıç kıyafetin yanında mı, sıkı dur geliyor :drunk:
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Dalgıç kıyafetin yanında mı, sıkı dur geliyor :drunk: Tipik yatay piyasa ,bir gün mavi bir gün kırmızı ..her iki tarafı da bezdiriyor .. Görüntüye bakılırsa anlaşılan bugün muhtemelen kırmızı ..yarınki maviyi bekleyelim :wave: 8862.25
Bozkuş tekin dur el bombası ile geziyorum. Senin gıyında patlamasın
Alıntı: Originally Posted by abicim 8.877 long olduk.stop 8.760 a yazıldı uçur bizi 9.000 lere palacan abey gari 8.900 ben kaçar. artık 9.000 üstü şort kovalamaca çalı arkasında
Alıntı: Originally Posted by Calibra Geçen gün gördüm eksi 7 Türkçe netiyle Türk Dili Ve Edebiyatı okuyan varmış. :oleyo: Aynı durum Fizik biyoloji bölümlerinde falan da var. Arkadaş boş bıraksan en azından -7 yapmazsın :) Bunlar cidden gerizekalı olmalı
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Bozkuş tekin dur el bombası ile geziyorum. Senin gıyında patlamasın Ben suyuniçindeyim bişii olmaz, çek pimi patlasın :he: