10 sene sonra borsada tahminim onlarca şirketlerin hisse sahipleri bizler gibi olur diye tahmin ediyorum.
spk işi öğrenmiş.iflas dolayısı ile tarihin tozlu sayfası.maliye bakanı vergi alma peşinde kasap et derdinde k koyunlar can derdinde...
Printable View
10 sene sonra borsada tahminim onlarca şirketlerin hisse sahipleri bizler gibi olur diye tahmin ediyorum.
spk işi öğrenmiş.iflas dolayısı ile tarihin tozlu sayfası.maliye bakanı vergi alma peşinde kasap et derdinde k koyunlar can derdinde...
Şirketin hisse pay dağılımı şirketin asıl sahiplerin de düşük oranda ise o şirket uçuruma doğru kararlı ve planlı bir şekilde ilerliyor demektir. Uzun ömürlü olmak isteyen şirket ya borsaya hiç girmez yada hissenin büyük çoğunluğunu elinde tutar.
Neyse öbür tarafa alacaklı olarak gideceğiz. Borçlu olarak gitmekten iyidir. Bu durumda olmamıza müsade eden, emeği geçen kaç kişi varsa hepsinden alacaklıyım. Zararım nispetinde hepsi gereken cezayı çekecek. Gerçi bende ölmek üzere olan bir şirkete can suyu olmaya kalktım ama bilet çoktan kesilmiş ben farkında değildim.
selası yakındır diyorsun .
Farklı şirket ismi veya isimleri ile ahirete kadar yoluna devam eder. Sonra yolumuz kesişir.
Beklemekten başka çaremiz var aslında doğrusu ne olur bana göre beklemek diğeri hukuk mücadelesi o yola girilirse ne olur süreç nasıl işler bu konuda çıkmaz sokak çıkarız belki ömrümüz yeterse bastonla yola devam ederiz belki
Patrona güvenelimmi güvenmesekte patronun eli bizden büyük taşın altında en büyük zararı kendi görecektir ve Çavuşoğlu aileside bu durumdan en çok etkilenecek olanlar .
Borsaya dönmek zorunda hukukende mecbur payları borsada işlem görme zorunluluğu var borsaya dönmesine engel olacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Çbs boya konusuda matruşka varmı yokmu belli değil printaşın içinemi kaçtı holdingin içinden mi çıkacak kimin parasıyla kimden kimin hissesini aldı kaç paraya kendi hisselerini kime verdi SPK şimdiye kadar puzzle tamamlamış olmalıydı borsadan çıkalı 10 yılı geçti dönüşü muhteşem olmalı
Türkiye'nin oto inşaat ve matbaa boyaları üretiminde % 30 pazar payını yakalamış ve 300 milyon dolar varlığı görmüş olan şirket birden hokus bokusla sihirli değneğin gazabına gelmiş .
Olsun varsın bizim Ali attinin sihirli lambası dan çıkıverir diyeceğim de on yıl oldu bayağı kilo almıştır lambayı kırmasa bari ilerde lamba çok lazım olabilir.
Çbs boyadan benim amel defterim hazır. Hakkınızı helal edin. Benden yana helal olsun. Sizde beni çok bekletmeyin. Öbür tarafta iki çitf laf ederiz. Canım sıkılır yoksa. 😁 Ben yine ara sıra buralara göz atarım. Tamamen terk etmiyorum sizi. Ruhum ziyaretinize gelir ara sıra.
Çbs printas yok bende. Neyse usulsüz hak yiyenlerden alacağımız olsun. Büyük para yatırmamıştım ama az da olsa hak sahibine aittir. Öbür taraftaki mahkeme için dilekçe yazmaya gerek yok. Haksızlığa uğrayanın ahı yeter. Göreceğiz bakalım.