Sizinde kazancınız daim olsun. Topiğe katkılarınız ve özellikle uslubunuz için ayrıca teşekkürler.
Printable View
Vallahi anlama meselesi...Adam o zaman bir İDDİADA VEYA ÖNGÖRÜDE bulunmamış.
Bildiğin anadolu esnafı gibi mal alıp beklemiş...DUELLODAN kaçmış..Borsa da öngörüde bulunamamış..
Şimdi dediğimiz yerin %5 yukarısında olan endeks için KENDİNE PAY ÇIKARIYOR.
SEN UTANMALISIN..O KADAR RALLİ DEDİĞİN HALDE CESARET EDİP ÖNGÖRÜDE BULUNMADIN.Bunu dediğimde endeks 9800 dü..şimdi %5 yukarıda.
Kıvırdın.Yok efendim ben söylemem de...
BAK BEN 2-3 AYLIK ÖNGÖRÜMÜ YAZDIM ve kenara çekildim.viobla devam.
madem sen benimle aynı fikirde değilsin...dersin hayır ben ralli bekliyorum..2-3 ay içinde 12.000 hedefim var..işte bunu diyemiyorsun....Matematiğini geliştir sonra muhakeme edelim.
Ben gerçekten kimse ile kavga etmiyorum. Bunlar ufak çaplı atışmalar. En son az kalsın ISCTR topiğinde nick tamamen banlacaktı Allah'tan yönetim insaflı davrandı.
Nelerle uğraştık ya. Adamlar 3-5 nick ŞİŞE ISCTR nin değil yazdı 3-5 gün ard arda başa çıkamadık.
Bir tanesi geldi ISCTR 4-5 sene batık kredilerine çalışır yazdı o sene hayatının karını açıkladı.
Sürekli ikide bir sıkıştıkça Hükümet el koydu koyacak saçmalığını temcit pilavı gibi dillendirdiler.
Mehmete laf ettirmem yazıları neşeli. Benim karşı yazı yazdığım kimselere karşı dahi asla kötü bir niyetim yok.
Zaten kötülük benim hayata bakışıma ters.
Birine yapacağım en büyük kötülük ona iyilik yapmamak olur.
Abka abinin dediği doğru, ortada bir duello, yarış, iddia vb durumlar yoksa, ben dediydim demek biraz etik değil.
Mesela ben akcay abi ile eşek yarışı yabtım, akcay abi kazandı.
Sindoma abi ile koca beygirleri koşturduk, sindoma abi kazandı. Bende tebrik ettim
Ben abka abi ile iddiaya girerim girmesine de, iddiayı anlayamadım, senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
Ya da çok daha yükselir kimbilir? Neyin düellosunu yapayım. Ben ortada düello yapılacak bir durum görmüyorum.
Burada yazmaya başladığım günden bu yana bir kaç kötü zaman dahil özellikle yazdıklarım arşivde var. Neye pozisyon aldığımda ortada... Burada yazdıklarımdan daha açığını ben eş dost ile bile paylaşmam.