Kkm çok şeytani bence.
%10+ ile dolar bulabilen bazı kişi ve kurumlar.
Kkm sayesinde %0 ile dolar bulmuş oldular.
Hakikaten çok şeytani.
Bugün markete gittim fiyatlara baktım geçmiş olsun dedim.
Sonra arkadaş kiralara bak dedi sahibindene girdim geçmiş olsun dedim.
Elektriğe zam geldiğine göre soğuk zincir ürünlerinede bir güzel zam gelir.
Araç sigortaları zaten uçmuş gitmiş.
Bu ülkede para etmeyen yegane şey insan emeği.
Onunda para etmesi için günü kurtaranları değil yarını düşünenleri seçmemiz gerekiyor. Tabi onlarında aday olması gerekiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Optimar araştırma maaş zamlarından önce "bu ekonomik krizden AKP çıkarabilir" görüşünü paylaşanların oranı yüzde 27 iken,
asgari ücret ve maaş zamları sonrası ağustosta oran yüzde 32 e yükselmiş.
Yıl sonunda MB matbaasına çok iş düşecek yorumu yapılabilir mi?
Asgari ücret seçim öncesi 10 bin en düşük memur maaşı 20 bin olursa kiralar ve ev fiyatları ne olur?
Ekmek 10 lirayı geçer mi?
TL hala baskı altında olursa KKM nin durumu ne olur?
Hala millet aman dolar patlayacak korkusu ile kuzu kuzu KKM ye gider mi?
KKM işi yapanı ilk dönemde ihya ederken son dönemde fakirleştirdi...
KKM hazinenin 1 yıllık bütcesini 6 ayda bitirdi...
KKM nedeniyle boşalan hazineyi fonlamak için Devlet zamları vatandaşın alım gücünü sıfırlama noktasına getirdi..
%10 faizle para bulamayan şirket ve bankalar sıfır faizle dövize ulaşarak müthiş karlar yazıyor :oleyo:
%5 önceki dönemden %7 de AKP döneminde zenginleşen kitlenin marketteki fiyatlardan haberi bile yok...
AKP bürokratlarıda 5-10 yerden gelir elde edip ayrıca basına yansıdığı kadarıyla kurdukları setupla cukkaları sağlama aldığından onların da market fiyatlarından haberi yok...
Muhalefet kanadında sağlam setuplarla cukkası sağlamlaştıran yazlıkta oturup viskisini yudumlayıp ülke elden gidiyor diyeninde market fiyatlarından haberi yok....
Sabit gelirlinin göreceli aldığı maaş yükselse de alım gücü düştüğünü ay sonunda fark etmiyorsa onunda kafası pek basmıyor...
Neyse herkes hak ettiği şekilde yönetilir....
Biri kaçma şüphesi yok gerekçesi ile 4 gün sonra ev hapsi veriliyor.
Yunanistanda daha önce ev alıp hazırlık yapmış diğeri yatla kaçarken yakalanıyor ve 1 gün sonra ev hapsi veriliyor.
Hukukta bu farkı belirleyen şey nedir?
Doğu Perinçek , ne düşünüp ettiğini öyle açık seçik hiç bir zaman söylemez onun için (kendi ifadesiyle) strateji önemlidir
Tv ekranlarında da ha bre sallar ,demagoji yapar vs
1 kez doğru bir şey söyledi ersan şenle tartışırken , o da hukuk hakkındaydı
Acaba ne söylemiş olabilir