Okul sutu ihalesi beklentisi mi acaba secilme nedeni?
Printable View
sayin kar aslinda derdim orta uzun vade guzel bir portfoy olusturmak acemiyim ogrenmeye calisiyorum ayni zamanda, boyle forumda gordugum hisselerin bilancolarina bakip bisiler cikarmaya calisiyorum ama tabi bilanco okuyarak nereye kadar
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam babam orta okul terk .Kendisi esnaftır. Bilançoyu göstersen anlamaz belki ama duran varlıkları özsermayeyi, o cari oranları ismini bilmese de hepsini kendisi uygular. Bu zamana kadar ayakta kalmasını da buna borçlu bence . Babama o isimleri öğretsem en kral temel analizci olur. Bilanço okuyarak nere kadar derken tam ne demek istediğinizi anlamadım ama . Bence bilanço herşeydir. (Makyajlanmamış olanından bahsediyorum) .
sayin burdur haklisiniz bilanco olmszsa olmaz benim demek istedigim bilanco disi goremedigim cok onemli seyler oluyor. misal gecen sacro yunsada buyuk alim yapildi satilmadi da bir haber gelebilir dedi demek istedigim bu gibi seyler bunu gorup anlamak da tecrube iste.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir de her yıl temettü verir pnsut
sacro hocam gunaydın endesks gorusunuz hala aynı mı ? fener de hareketlenmeler olacak gıbı mayısa kadar bekledgınız buyuk ralli gerceklesır mı hocam saygılar