Katılıyorum. Nasdag'ın daha oynak versiyonuna döndü btc. Sanki merkeziyetsizliği ortadan kalkmış gibi abd borsasına endekslendi.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Günaydınlar; Sesli Düşünüyorum şimdi rusya swift işlemi dışında kalınca hem kripto üretimine hem de varlıklarını kripto varlıklarına çevirirse ne olur. ( Nasılsa elektrik üretimi onlar için sorun değil ). Bunun karşısında avrupa ve başta amerika kripto varlıklarına savaş açarsa zaten karşılık değeri olmayan kripto varlıkların durumu ne olur. Çin Rusyanın yanında oda kripto varlıkları reddetmişti, onlar ne yapar. Emtia alım satımı kripto varlıklar ile devreye girerse ne olur, Bilindiği üzere Rusyanın Dolar rezervi yüksek bunları işleme sürerse doların düşmesi ve kripto varlıkların dolar bazında aldığımız için kaybı bize olumsuz yansır mı ve bunlar karşısında ne yapmalıyız? Kurgu ne yönde gelişir üstadlar yorumlayabilir mi?
Rusya ukraynada istediğini alırsa, şu anda yaptırım peşinde koşan batı, anlaşma peşinde koşmaya başlayacak. Enerji ve gıdada batı komple göbekten Rusya ya bağlı olacak. Şu anki Ukrayna cumhurbaşkanı düştüğü andan itibaren işler değişmeye başlar. Batı çok ikiyüzlüdür. Şimdiki insani söylemleri unutup bir anda anlaşma moduna geçer mi geçer. Medyanın söylediği herşeye inanmayın. Buradan Rusya güzellemesi yaptığım sonucunu çıkarmayın. Tüm bunlar olabilir.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satış için uygun yerler diyebilir miyiz
btc/ruble paritesi dün global fiyatlardan bir hayli kopmuş.
insanlar bitcoin'in asıl değerini malesef kötü yoldan öğreniyor.
Yanılmıyorsam 42 üstü oturulur, grafik başında değilim
42 üstü hafta kapatırsak yukarı dalga uzayabilir gibi idi sanıyorum
bu çizgiye kafa atmışık - kısa tradeciler (kısmi) satış yapabilir belki ama
41-41.5 üstü de kötü görünmüyor (42 demiştim demin grafiğe bakmadan)
https://i.hizliresim.com/x02z7v1.png
amerika dağıttı ortalığı yine :)