ABD için biri taziyesini kabul etmiyor,diğeri kabul ediyor:notr::Sad:...ülke ne hale gelmiş...vatandaş sosyal medyayı kapatacağınıza,sınırları kapatın diyor:bravo:
Printable View
ABD için biri taziyesini kabul etmiyor,diğeri kabul ediyor:notr::Sad:...ülke ne hale gelmiş...vatandaş sosyal medyayı kapatacağınıza,sınırları kapatın diyor:bravo:
1 sene önce emeklnin milli gelirdeki payı %7-bu sene 5.8 :notr:...sanırım emekli bunu unutmaz önümüzdeki seçimde.
Cumhurun başı ülke dışındayken bu gelişmelerde hayli ilginç.
Tayyip'in yerine birileri göz dikmiş gözüküyor .Bende tırnaklarımı birbirine sürtüyorum.
Ben şöyle görüyorum. Baş aktörler Londra da ki evlerinde. Saf olanlar Siivriye .Olan yine bank asyanın önünden geçene olur.
O yüzden uyarımdır bank asyanın önünden geçmeyi bırakıp, aslınıza dönün.
kör göze parmak sokuyoruz artık. Unutmayın tuttuğunuz futbol kulübü değil.
2021 ocak şubat mart crypto dan ne alsan kazanıyorsun manyak bir kazanç var, simitçi bakkal manav kasap crypto konuşuyor, herkes crypto uzmanı olmuş, (tabii ben 2021 mart sonunda cukkayı kaldırıp çıkmıştım)
yıl 2022 aylardan eylül ekim kasım borsadan ne alsan kazanıyorsun(crypto kadar olmasada), 2 gün önce her bulduğu parayı tarla arsa ev dükkana yatıran benim kayınpeder alfasol almak için yazıldım dedi, küccük dilimi yutacadım az daha. Bişey gelmez dedim, şaşırdı, açıkladım, ama illa alacaksan esen daha uygun dedim.
Galiba borsadan yavaş yavaş çıkmanın zamanı gelmiş.