🧐🤔🙄 Garibanca, ciddi misin sen?
Bu ne şimdi? Anlam veremedim.
Printable View
🧐🤔🙄 Garibanca, ciddi misin sen?
Bu ne şimdi? Anlam veremedim.
bizlere başka mesaj veriyor sanki garibanca ...
Sende az kirli çıkı değilsin hani haa:kahkah: Allah için bir gerçek var ki seni uzaktan tanıdığımız kadar o paraları yedirecek ahmak enayi gözü yoktur ama yok efendim gerçekten ben paraları yedirdim dersen o zaman geçmiş olsun..Allah kimsenin aklını fikrini almasın basiretini bağlamasın bizler için kıssadan hisse oldu hem bizlerde Ali Çavuşoğluna paralarımızı böyle bu şekilde kaptırmadıkmı..Hayırlı Cumalarımız olsun..
Eski sevgiliden düşman olmaz ala vere gide gele alışıyor insan birbirine alışkanlıklara boşuna kötü denmiyor heves değilki geçşin telefonu suya düşürdüm der yine inanırsın alışmışsın birkere o istemekten sen vermekten vaz geçemezsin. Gelecek tabiki başka gidecek yeri olmadığını anladığında belki yıllardır istemekten usanmış veya utanmıştır bilemezsin alışkanlık işte alanada verende zor geliyor. Neyse kimi kesesini kimi kasasını kimi ambarını doldurmuştur uzun zaman oldu isteyenin bir vermezsek iki yüzümüz kara olsun havalar bi yandan ısıtıyor Çavuşoğullarını andıkça öbür yandan kavruluyoruz .
Garibancanın durumu bi hava muhalefeti bi Çavuşoğlu felaketi iki arada kaldığı için halüsinasyon görmesi normal
Ali bey de bizden para ister mi acaba. şirketin borçlarına mukabil. Sonuçta ortağız. Olmazsa reddi miras yaparız.