Bugün 5000 lot daha aldık bakalım
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bugün 5000 lot daha aldık bakalım
Kısa vadede bana göre tek beklenti sermaye artışı yapabilecek olmasıdır. O da sermaye tavanını artırdığından dolayı . Olursa en azından tekrr zirveye doğru yaklaşırız. Yoksa bir süre daha bekletir.
Üstad Acemşah'tan patronun yalılarının akıbeti ile ilgili yorum rica ediyoruz.Ne zamandır yazmıyor? Merak içerisindeyiz.
Bi de şu sermaye tavanı ne koşullarda artırılır, süresi ve şartları nelerdir?
Bilgilendirirseniz sevinirim.
https://invst.ly/6wo9l günlük RSI dönüş yapabilirim demiş.
https://invst.ly/6wobe Haftalık RSI düşeni kırmış.
Eğer günlükte de RSI düşeni kırarsa şahsen bollinger orta banda kadar gelmesini ihtimal dahilinde buluyorum. Ama buna spek karar verir.
Teknik hikaye kulak asmayın...Alırız 10.000 lot daha rsı duzelir 😊😊
Elbette dediğiniz gibi. Teknik hikaye. Parası ve gücü olanın çizdiği bir resim. Para babası biri kafasına takarsa piyasada hisse kalmayıncaya kadar yükseltse mesela teknik mi dinler? Biz sadece kendimizi avutuyoruz arkadaş. Haklısın.
Fikrim aynı. Benim beklentim sermaye artışı olur mu davası. Ortaklık , satış vs çok zayıf . MAVİ ile kıyaslayınca bu bedava bana göre. Uzun vadeci olsam biriktiririm ama benim tarzım değil.
Ben uzuncuyum al sat yapmayı ufak paralar kazanmayı sevmiyorum...Acemşah üstad bir gelsende şenlense buralar
Sen ne bekliyorsun oğlum
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dünden itibaren full nakitten bugün itibari ile kademeli olarak derim alarak heybeye atmaya başladık, bu haftanın genelinde en azından buralardan yada daha aşağılara giderse oralardan da 20% nakit bırakıp derim leri heybeye doldurmaca. kalan 20% nakit ise daha da aşağılara giderse diye ilave derim için kullanıp ekranı kv-ov kapatmaca :) bol kazançlar
Görüntü buralardan dönecek gibi
Acemşah satıp çıktı mı acaba tahtadan, yoksa sessiz kalmayı mı tercih ediyor?
15 lerden biraz verip buralardan tekrardan bir miktar aldığını söylemişti.
SM-G360H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adel ve carrefoursaya ağırlık veriyor sayın acemşah. İnşallah o hisselerde hedefine tez ulaşır da tekrar döner buraya...
Kağıt 100 günlük hareketli ortalamada rsi dipten dönüş sinyali veriyor. Kısa vadeli göstergeler al vermeye başlamış. Bu aralar makası açmadan dar kademede oynamaya başladı umarım yarın tepkiye başlar ytd
İş yatırım almaya devam ediyor..yine 7 bin küsür lot almış...son üç ayda 175.000 lot toplamış...bakalım ne zaman satmaya başlayacak aldıklarını satanlara...böylesine hareketsiz haftalardan sonra hareket zamanı gelsin artık ...buralar da iyice boşalmış artık...hisse iyice sıkıştı...artık trendi kırması lazım ...
hacim yerlerde...
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ozgyo bir dünya yükseliyor en az 3,5 katı,,
spk tedbir açıklıyor. Tahtayı 3-5 gün kapatıyor.
%60 bedelli açıklıyor,
açıldıgı gün yine yükseliyor... Cok iyi miş.
Ne dedik hocam borsa kim kime korsa şu düzene bak ya
15 satan 17 den alır onu biliyoruz da 10 dan satan kaçtan alır 8 -9 ? aklımda deli sorular.
Özgede 2 liralardan sonra bir tane küçük yatırımcı kalmışsa elini değil ayağını öperim. Adam yükseltip 10-12 liralardan taban taban indirecek 3 yada 4 liralardan birazda poh pohlama ile dağıtacaktır.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dana kuyruk az k..??
Hiçmi Hareket olmaz arkadaş öldümü bu hisse. Çok ******** speği patronu var orası kesin. 10.41 demiyor.
Satayımda uçsunmu la hisse.
Bu kağıt 15.70 leri niye gördüydü ki??? Şimdi 10 larda geziyoruz. Acemşah'ın ayakkabıları defolu mu çıktı?
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
Makas daraldı bugün 20 kademe toplam 10.20
10.40
[QUOTE=katti;1865463]Makas daraldı bugün 20 kademe toplam 10.20
10.40
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE
Şu düşüş bi dursa artık yükselmemesine bile yazıyım. Portföy her gün acı çektire çektire eriyor. Bi günde taban olsa bundan iyiydi. Sanki birileri her gün azar azar mal yedirerek kâr realize ediyor.
Yoksa bütün beklentiler spekülasyondan ibaret miydi? Öyle ise başladığı yere geri dönmez inşallah :(:thumbdown:
Acaba genel kurul yapacak mı bunlar valla hic umudum yok artik benim burdan elimde oldugunu bile unutmustum :))
Ayi icerisinde genel kurulu yapilabilir. Zaten genel kurul sonrasi uygun fiyatlardan alim yapilabilirmi bilemem.
Helal olsun tecavüze alıştık. Görelimm bakalım.
Aga bizimle kafa buliii
Anlaşıldı ben ve keyfimin kahya sı kaldık
Haber mi var acaba hareketlendi
Sevdamız Türkiye
Hep duyardım ben verdim uçtu. Bana da nasip oldu
SM-G360H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu güzel oldu
Ve sonunda gecikmis olan tepkimiz geldi...
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.