Denizbank tupras finansbank eklendi.
Inanilmaz iddialar var.
Yasakli petrol sirketinden 70 milyon dolar zarrabin hesabina geciyor. Halkbank yapiyor bunu.
Tapede geciyor konusmalar.
Dolar reis yaslanmis yorgun
Printable View
Denizbank tupras finansbank eklendi.
Inanilmaz iddialar var.
Yasakli petrol sirketinden 70 milyon dolar zarrabin hesabina geciyor. Halkbank yapiyor bunu.
Tapede geciyor konusmalar.
Dolar reis yaslanmis yorgun
"Rüşvetin belgesi olmaz" diye bilirdik....eski düzenbazlar öyle söylerdi....
Bunlar excel tablosu düzenlemişler ya !!!
Aşmışlar olayı:wu:
erdoğan vekilleri akp gen. merkezinde bu saatte topluyormuş
yarın saat 11 e alınmış..
Niye topluyor ki olağandışı bi durum var....gelecek 24 saat önemli hale geldi....
Bu normal. Çünkü İrandan gazı petrolü bu şirketler alıyor. Ücretini de Halkbank'da iran petrol şirketi adına bi hesaba yatırıyor.
Reza'nın işi bundan sonra başlıyor.
Konu bütünlüğü olsun diye bunları anlatmıştır.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Davutoğlu... Zarrabı gönderen... Rus uçağını düşürme emrini veren...
http://m.hurriyet.com.tr/gidisine-go...ettir-40662737Alıntı:
Bu iddiaya göre, 17/25 Aralık krizi sonrasında, yargılanma ve can güvenliği konusunda sıkıntıya düşen Zarrab, dönemin başbakanı Ahmet Davutoğlu’ndan güvence istedi. Ancak Davutoğlu hükümetinden böyle bir güvence verilmedi.
Dolar ciddi anlamda geberik durumda
o kadar olaya rağmen
borsa yukarı
döviz aşağı.
3,94 altına gelmemeli.
Usd/try 3,9459 -0,0140 -0,35%
eur/try 4,6867 -0,0083 -0,18%
gau/try 162,845 -0,620 -0,38%
gbp/try 5,3348 +0,0230 +0,43%
eur/usd 1,1867 +0,0020 +0,17%
BTC/USD 9.952,8 +173,7 +1,78%
banucan valla bu adamı kalpten götürür
11.400 lere çıkıp
10.000 in altına inmiş
benim gibi şekeri tansiyonu olan adama zarar
siz gençler ilgilenin bununla:)
Dolar rusveti odullendiriyor su an
En tepede dahi sikinti var dedim.
94 e dustu
Dolarin su an 4.05 olmasi lazim.
Resmen rusveti ödüllendirdi
Bence usd yolun yarısında..y.t.d.
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eski iphonlu vatansever iphonenu sattinmi yoksa sikintinin nedeni bumuidi
İşin şakası bir yana dolar sert düzeltme yapmadan yukarı gidemez açım grafiğe bakın
birde para kazanmak çok basit hele dolarda euroda kazanmak çok basit kötü hava kötü haber satış anı iyi haber dolar öldü geberdi 3,30 a düştü Euro geberdi 3 tl 1 adet dondurma fiyatına Euro al al al bardaktaki su gibi berrak zeka lazım birde :oleyo:
Öyle bir ülke ve piyasa ki, "siyasilerin rüşvet aldığı dillendirildikçe güzelleşiyor"...
Ahlaksızlığın herkese prim olarak döndüğü bir dönem...
Pompei'nin son günleri gibi.
Damat tüm kanallarda "kara kömürün akıllı kömüre dönüştüğü" bir dönemi muştuluyor 21. yüzyılda...
Hepsi cambaz bunların.
Ana muhalefet lideri, elinde bir tomar belge, böylesine kokuşmuş bir toplumda devrim yapacağını zannederek heyecanla koşuşturup duruyor.
Aslında o da dernekteki koltuğunu kaptırmamak için, 2 ay sonra yapılması kararlaştırılan kurultay için uğraşıyor.
Böyle bir toplumun sanalda herşeyi halleden, futbol takımı tutkunu bireyleri olarak günlerimizi mutlu bir şekilde dolduruyoruz.
Seyrederek.
Bir ömür böyle geçti.
Dolarin zayifligi su an tek bir ise yariyor.
Dunku tarihi rezalet bastiriliyor.
Iste buna deli oluyorum.
Euro ile farki 0.75 cikti.
Dolar su an dunku pisliklerin hakkini verse o itiraflar 5 misli etki yapacaktı.
Tarihî zirve ustunde tutunmaya mecali yok inanilir gibi degil
Dolarda sikinti belki var ama ( tabi neresinden baktığınıza bağlı) ve/fakat sikintinin en babası BIST çöplüğünde var . Halk bankası ve tabi akabinde bankacılık hisseleri normalde yerle yeksan olması gerekirken birileri hala kuyruğu dik tutmaya çalışıyor. Bakalım 3-5 gün sonra sikinti neymiş göreceğiz.
Dün İngiliz vatandaşı bakan ŞİMŞEK efendinin bankacılık sektörünü sonuna kadar desteklemeye hazırız söylemi ne hikmetse göz ardı edildi. Ula ! kimse demedi`ki ne alaka, bu lafı niye söylüyor bu adam ! Hani Türkiyenin bankacılık sektörü kaya gibi sağlamdı, en güvendiğimiz tarafımızdı ! Abd ki davanın sonuçlarının ne olacağı birileri tarafından gayet net anlaşılmış ama ÇÖP BIST piyasasında ki çakallar hala anlamamış gibi davranıyor. Bu durumda Dolarda ki sikinti bizim en son düşüneceğimiz şey olur kanısındayım.
https://www.youtube.com/watch?v=dkR4dpLrX5U
bu adam neden böyle panik davranıyor
Bir şey olacaksa gün içi olmaz satış fırsatı verilmez,şifre şarkıda saklı bir gece ansızın..:)
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yöneticisi olduğu bankanın adı böyle bir davada geçecek diye doğal olarak panikler.
Panik atak hastası olur.
Kafayı yer.,
İnsan.
Hiç takmamak için siyasi olmak lazım bu ülkede.
Aynı düşünce ve ruh halindeyim. Canımı sıkan asıl nokta; eskiden kokuşmuşluk pısardı, sessizdi. Şimdi ise kokuşmuşluk prim yapıyor bu ülkede.
Şerefsizliğin son boyutu, en son twitter da izlediğim bir videoydu. KGF beslemesi bir "güccük esnaf" "bir akrabasının üstünde malum şahıs varsa o bir akrabamın şeyliğinden şüphe duyarım" diyor.
Ha en son haber; çocuğumu okutmak için aldığım tüketici kredisinden alınan "kredi tahsis ücretinin" iadesini talep ettiğim hakem heyeti, talebimi reddetmiş. Hakikaten açtım baktım 2014/10. ayda bir yönetmelik çıkaran sayın hükumetimiz, yönetmelikle açık açık kredi tahsis ücretini yasal hale getirmiş.
Ne mutlu bizlere ki artık bankalar bizi düdüklerken resmi resmi düdükleyecekler.
umutabi,
BİST'in ÇÖP, HELA olduğunu yıllardır yazıyorum ve görüyorum ki hep haklı çıktım. orayı borsa olarak bile görmüyorum. yemin ederim şu yurt dışı coin borsaları daha şereflidir. şimdi ben ASELS hakkında ne yazdıysam haklı çıktım.şimdi sırada bankacılık hisseleri var.halkın vergileriyle borsacılık oynamak ancak yabancıya yarar,bunu bir türlü anlayamadılar.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ertem, ABD`de devam eden davanın ekonomiye etkisiyle ilgili olarak, ``En kötü senaryoda bile Türkiye ekonomisine sorun yaratacağını düşünmüyorum. Bankacılık sektöründe sistemik bir risk söz konusu değil`` dedi.
https://www.ntv.com.tr/ekonomi/ertem...CkWq3oeUhBS9YQ
Bu adam konuşunca hep yalancı çoban hikayesini hatırlıyorum. Niyekine ! acaba dimi !
Hayat size hakettiğiniz itibarı zaten vermiş abi..
teşekkür ederim
uzunca bir süredir benim durumumda sizden farklı değil..
başka vatanımız yok.
bu hırsız ve yalancılar ile ve en önemlisi ahlaksızlık ve cehalet ile mücadeleye devam...
en nefret ettiğim bankacı bu heriftir, bunun başını çektiği bankalar yıllarca mudiyi düşük faizle soydular. geçen seneler "bankacilar-hakan-ates-veremli" şeklinde yurt gazetesinde bir yazı vardı tehdit şantajla onu kaldırttı bu.
buyrun o yazı internetteki son kopyası:
http://www.habergunce.com/haber/Faiz...si-107560.html
3.9110 üzerinde kaldıkça izlemeye bile gerek yok :whistling:
https://i.hizliresim.com/vJ2Qdp.png
Sahiden bankacılık topiğinde bu bankanın bonosunu alnalar vardı yaklaşımlarıda ilginçti A KE PE oldukça bu banka sağlamdır falan diyorlardı . Ulan TEK ADAM herkesi harcıyor , kendine zeval gelecekse ÇALIK grubunu`mu harcamaktan imtina edecek ! ... Neyse herkes kendi yaptığından mesuldür , her koyun kendi bacağından asılır.