BJK hayırdır.Şampıyonlar ligine GS değilde siz mi gidiyorsunuz.Bu federasyon onuda yapar mı?
Printable View
BJK hayırdır.Şampıyonlar ligine GS değilde siz mi gidiyorsunuz.Bu federasyon onuda yapar mı?
1.56 almistim biraz yine kazandirdi kartal 😀iyi kazanclar
Bukadar alım yapan kurum kim çok iş var daha bu bjk da.
Yarın başladığı yere geri dönerse şaşırmam bizim maliyete gelmesi için bunun gibi defalarca çıkması lazım
Çok dikkatli olun derim yıllarca beklersiniz
Bu speği kim kızdırdı yahu 1,50 lerde sürünüyordu.........
Trabzonun 1,00 lerden 1,50 ye çıkmasını mı kıskandı acep de 1,50 den 2, üstüne attı tahtayı.......
Bjk bu yükselişi cambaza bak cambaza hikayesi küçük yatırımcıyı spor hisselerine çekip büyük şirketlerideki KEY i döküp yükseltmek amaç dikkat edin
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dikkatli olsun tabi yeni girenler ona bir şey demem fakat hisse zaten 4-5 lerden buraya geldi 2 senedir sürünüyor. şampiyonluk potasına girdi 2,50 falan gördü tekrar düştü 1,4X laramı ne. şimdi 2 oldu. öyle çok büyük bir primde yok. maliyetler zaten yukarıda.
Yina kazandirdin kartal,😀Birkac ay once girdigim de de kazandirmistin tesekkurler spek de para nok demek ki iyi kazanclar 😀
1,00 ... Altı trabzon çok ucuzdu.........
2,00 ... Altı bjk çok ucuz kaldı..........
BJK 2,00 altı duruma göre toplanabilir ve sezon sonu beklenebilir......
cok koştu yoruldu.Dınlenme nekadar sürecek bakalım..
Atlayana arti 7 den uzun atladi sporlarin herzamanki hali
Daha beter olun inşallah
Yazdıklarım Hayāl Ürünüdür. Herkes Aklını Kullansın. Akıllı Olsun. YTD
1.60 lara yolculuk başlasın
Böyle sığır gibi fenerin tahtasını adama izletirler işte. Aptal spek.
1.81 ustune atıp kalırsa hareket başlayabilr ytd
fenerle gs nin P.d ne bak birde buna. rezillik.
fener 202 ,83 , gsray 166,08, bjkas 76,34 milyon usd değerinde.:rtfm::rtfm:
Takımın rezilliğnemi üzülürsün ettiğin zararamı başarısı en büyük sevincimiz olan bjk bizi ne hale getirdi
4-2 köy takımına yenildiler. a.avci sistemi olmuyor. pas pas pas ama sonuç yok. oyuncularda mallık yapıyor arada tak gol. forvet yok. burak gelecekte oynayacak. güzelim oynayan kadroyu ne hale getirdiler. gecen sezon 2. yarida bu takim.gene öyle böyle oynuyordu. 3-4 iyi takviye yeterdi. dün maçı izledim defansı o kadar önde kuruyorlarki her an tehlike gelecek gibi.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
70 bin hisse verdim.
Alan hayrını görsün.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağustos sonunda almıştım.
Geçen hafta 70 bin kar görmüştüm.
Az önce 22 bin kârla verdim.
İşte böle
Beşiktaş 1.71 x 240.000.000 = 410.400.000 TL
Fenerbahçe 13.05 x 98.980.000 = 1.291.689.000 TL
Aptal.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman: Beşiktaş'taki sürecimi tamamlıyorum, olağanüstü genel kurula gideceğiz.
Hadi bunun şerefine bir TAVAN.
a.avcı da gider büyük ihtimalle. her şey sil baştan. avcı başarılı olur diyordum ben ama olmadı malesef. f.ormanında istifa edeceğini hiç düşünmezdim.
Abdullah hocayı da bir an evvel gönderin . İyi bir başkan ve yeni hoca hisseyi de olumlu etkiler..sezon başındayken bu işin çözümü var...
Şuanda kulüp yönetmek hiç kimsenin işine gelmez çünkü banka anlaşmaları bunların ekmeğini kesti artık mama yok kim nediye başkan olsunki demi orman efendi ytd
kurthan
zaten çukurda kulüp, kim başkan olsa en iyi noktadan göreve başlayacak...
Borsa 200.000 olsa bu eşşek yine 1.50 görür durum onu gösteriyor