Amerika kökenli site dün önerilere almıştı, bugün ise direk AL verdi. Hadi hayırlısı bakalım.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bc2757f5ea.jpg
"HİKAYENİ KENDİN YAZ" Eskidereli cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Amerika kökenli site dün önerilere almıştı, bugün ise direk AL verdi. Hadi hayırlısı bakalım.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bc2757f5ea.jpg
evet yaziyı yazan şahıs haklı kesin tavan lütfen destek olalım herkes tavana birer lot alış yazılsın tahtaya destek çıkalım damlaya damlaya göl olur bir lot deyip gecmeyin 5000 bin kişi birer lot yazsın 5000 lot yapar 10 ar yazalım 50 bin 100 lot 500 bin oleyyy bir bakmişiz hisse 300 bin :D Y.T.D
liman liman neyi bekler liman piyasaların karışmasınımı .piyasa bozsada ben solugu 20 lerde alayımmı diye düşünüyor .piyasanın en iyisinde bile çakıldın satılanıda zararına çogu vermez.sende diren şimdi borsa düşerse zaten sen bası çekersin liman.....bak hissede 300 ler konuştu acaba 45 leri birdaha ne zaman gösterecen görürmüyüz acap
böyle bir havada bile eksi açtın eksidesin .hayırdır ikinci operasyonu 30 civarınndamı yapıcaksın.45 84 den yaktığın canlar sana bedudua ediyor.ortak gelmeden ki gelmez .albayraklarda oldukça arada operasyon çekerler kanımcada öyle oldu .bir operasyonda burdan çekin olsun bitsin .batık şirketler bile nerelere gittiler.ah liman ah
sende 300 ler beş yüzler konuşuldumu trene atlayan çok olur sende operasyonunu yaparsın .halka arz fiatına çekersin .
borsa çosmuş bizim katır limana demir atmış .borsa eksi olunca sen seyret nerde soluğu alıcaz.marşalla kıyaslayanlar kayıp arada girip 300 tl 500 tl olucak diyip yazıp kaybolannlar var .vebal almayın hisseninde bir ederi olur yapacağını yaptı zaten twıtırda kan ağlıyorlar .beddua ederek sattıyorlar.bu güzel günlerimiz bakıcaz görücez .yasıcaz.baskı çok var .ama bir yandan patron 45 den boşaltığı malı almadan izin vermez gitmeye.ya satılanı alıcak götürmek için yada daha aşşagı basıcak görücez
limannnnnnnnnnnnnnnnnn.maşallah dolar çöktü borsa bu gün çostu .şeref yoksunu eksi kapattı.vayki vay biz zarar etmedik karda etmedik ama 45 84 den alanlarda bizim gibi bir iki üç yıl beklesin bakalım inş yanılırız.borsa çökse önden borsa üç düşsün biz tabana yakın oluruz .tümosanda trabzon limanıda .ne heybetle girdi borsaya .batık firmalar katladı burda bizde patrona yardım ediyoruz malı tasıyarak zamanı gelince kucağına verecez kazanmadan.patronda ucuzdan alıcak yeni canları yakacak bunada albayraklar şirketi denir
ah trabzon limanı ah .bilançon gelir süper bilanço tık yok .borsa çıkar çoşar tık yok .beş yılda halka arz fiatını katladın sadece .burdada baskımı var hala malmı yediriyorsunuz.bu hafta belli olur.her sey.ya sert yukarı yaparsın .yada sert aşşagı.hadi bakalım .sert kırılım olucak gibi yön ne tarafa görecez.tahtacı ..........
NEVZATWW artık yeter, hakikaten Bi sus kardeşim şirket mi battı, çıkan hisselere bakıp yorum yapacaksan git onları al düşüncede egeli firmaları gibi eline versinler bunu mu istiyorsun. 45 deyip 45 gidiyorsun 2 aylık mevzuyu söylüyorsun. Bu kağıt 2018 de 15 TL idi ve şu anda 30 TL. Var mı olumsuzluk? Sabırla beklemeyi bilmiyorsun kendi kafanı da okuyanın kafasını da karıştırıyorsun. Grafiğe bak bi olumsuzluk ne görüyorsun artık yeter. Aynı gemideyiz... https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...76aabc0730.jpg
newzat helalll bunlar burda türediler verdiler gazı aldırttılar simdi bekleyin sabredin hedef 500 bin 600 bin ver coşkuyu evi arabayı satan liman aldıı şimdi sabredin uzun vade ky okadar aldıki gidecek hisse daha gitmez zaten sürünür durur burda bıktırıp satana kadar Y.T.D
sen 2015 de 15 deydi diyorsun halka arz fiatı 21 taptılar insanların canını yaktılar .hayırdır kardesim.45 den hisseyi alıp küfür eden bu kadar insan varken sen neden gocunuyorsun.borsa yıllardır bilançoyle fiat kazançla defter degeriyle giderdi şimdi öylemi degil geçen yıl yaptığı karla en az 70 olmalıydı ama hisse 6 tl ile 12 tl arası gitti geldi bıktan hisseler pirim yaptı.bunlar nammusuz peki sana ne oluyor dostum hayırdır.üç hisse takip ediyorum üçünün sahibide aynı aslında süründürüyor .bilanço süper gurup berbat .siz kimi savunuyorsunuz ben bunlara hiç olmazsa kötü bir söz söylemiyorum twıtırda bunlara ne küfürler ediyorlar.hisse gidermi gider .düşermi düşerde. dün pirimsiz hisse yoktu bilançosu zarar olan bile gitti .bizim hisse aşşagı basıldı .unutmayın burası borsa .patrona hizmet edenler hariç .sadece çıkacak gibi bakmamalı dibin dibi var.oyunu çakkallar kuruyor çakallar oybuyor zamanı gelmediyse.10 rakamlar hayal degil bunu unutma zamanı geldiyse.her fiata gider ama dünya könjektörü buna uygunsa tabi.öyle git baska hisse al falan filan bırakın bunları.yatırımcıysan dürüst olucaksın çakala çakal diyeceksin.yok birilerinin savunucusuysan sözüm yok .ben hala diyorum güvenmedigimden .burda her sey ola bilir ya çok can yakıcaklar yada alıp gidicekler patron güvensiz hemde çok hisseyi guruplar getirdi buraya savas veriliyor pes edilirse çöker hisse degerini bulmaya en basta patron karşı bununda sebebleri vardır varlık konusu vergi konusu .özür dileyerek bende size şunu söylesem .ben burdayım yatırım yaptım patronu sevmiyorum gitmiyorum sizde okumayın yazımı desem.aslında sizin alınmamanız gerekir canım kardesim.yatırımcıysan bizler gibi saygılar
hisse beş altı yıl önce halka arz olmuş dolar bazından bile bugün hesap yapılsa .35 tl olmalı .bunu pirimli gören gözler var yazdıkmı sitem edenler var .beş yıl önce 21 den alan tuttu patronun hamalı oldu bu insanlarıda düşünmeli .şimdi 30 tl de çokmu pirimli .45 i gördü aynı gün 37 ye düşdü bunamı pirim yapan sağlıklı hisse diyorsun .bu hisse adam gibi bir gurupta olsaydı sanko veya zorlu yada doğan gurubu böyle bir kaç gurup var .eczacı gurubu yazıcaılar koç gurubu vs vs bu guruplar acı çektiriyor birde albayraklar.tümosanda aynı şeyi yaptılar limandada yapıyorlar .beklicez görücez bu hafta belli olur anyamı konyamı izlicez
Sende sorun şu. Ben şirketi ve patronu savunmuyorum. Sürekli herşeyi kötüleyen neredeyse batık diyen sensin. Bebekler acıkınca mama mama diye ağlarlar. Sürekli yaptığın bu yorumlarla olumsuz algı yapmak. Ya anladık patron kötü. Eeeeee ne yapalım. 15 ten geldi bu hisse. Dinleniyor inşallah gidecek yukarılara. Bilgi paylaş bilgi. Ben kötü birşey demiyorum. Civarında borsa ile uğraşan TLMAN almamış birine şu yazılarını okut sonra de ki bu yazılardan sonra alır mısın. Emin ol adam uzak durur. Kendi kendinize milletin almaması için uğraşıyorsunuz. Alım gelmezse öyle bir tane baskıcıya mahal vermiş olursunuz. Bak kaç haftadır aynı kişi baskılıyor. Bazen sen ve spekulatör ün baskıcı olduğunu düşünmeye başladım. Lütfen sakince izleyelim. Veri paylaşalım. Boş yorumların ve didişmemizin bize ya da hisseye bir faydası yok.
Aynen usta hisseyi karalamanin ne anlamı var , koca koca firmalar zarar aciklarken adam 30 milyondan fazla kar açıklamış, hisse sana ne yapsın cebini aç dolduruyum mu desin , evet bende 41 den aldım ama kademeli aldığım için çok bir zararim yok , yıl başına hem bu yıl dagirmadigi hemde bu yıl ettiği karların verilmesiyle hisse nerelere gider , ben bekleyip göreceğim , hem bedelsiz hem temettü birlikte gelebilir
Bugün an itibariyle
Yatırım finansman + 4000
İş yatırım +3500
Aylık ta iş toplamaya devam ediyor.
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi değildir.
Senin için demedim zaten bazı sitelerde görüyorum etkiliyorlar k.y sonrada almasaydınız diyolar sizde gördüğüm şu siz her ne olursa olsun arkasındasınız hissenin banane demiyorsun seni oyuzden takdir ediyorum ama gidecek diye aldirip sonra banane biz hisseden ciktik diyenleri görüyorum bazi sitelerde hiç hoş değil bunlar Y.T.D
ESKİDERELİ......ESKİDERELİ.................canım kardesim hiç batık şirket demedim .lütfen bütün yazılarımı oku .batık şirketler bire on bire yirmi yaptı dedim .geçen yıl bilanço 50 milyondu .hisse 6 tl ile 12 tl arası gitti geldi .buna her yatırımcı sitem eder .ama patrona kızgınım gurup berbat ama trabzon limanı batık şirket demedim demem.batık olsa burda olmam .yazıcılarda efes olsun gurupp fena hisse pirimsiz bunlarıda izliyorum. saygılar.......ESKİDERELİ
ESKİDERELİ merak etme alan aldı zaten .geçem yazıyor 40 dan aldım 30 küsürden verdim diyor küfür ediyor buna bir sey demem hisse kaçarken atladın sabret o zaman zararına malı vermişsin .bizim anlasamadığımız nokta hisse gidecek konusu gitsinde bu güzel konjöktörde gitmeyen hisse kötü zamanda hepize diz çöktürür .dinleniyorda zaten geç hareket etti .çok yukarıda çıkmadı .artık bunu yasayıp görücez .kimseyi korkutma niyetinde degilim .hisseyi ağalar götürür onlarda yazımdan korkkmaz merak etme sende güzel düşünüyorsun farkındayım iyi şeyler yazayım .küçük yatırımcımı atlasın oda olmaz.doğru neyse onu paylasmak en ideali bize yakışanı .gönül kırdıysak sende hakkını helal et.......kötü niyetli degilsin bunu biliyorum......ESKİDERELİ.....
Bu hafta bir kırılım yasayacaz artık hayırlısı .kırılım ne tarafa görecez .benimde tahminim büyük bir şekilde yukarı .ama yinede burası borsa .patron ne isterse o olur .
An itibariyle
Yatırım finansman +6000 civarı
İş yatırım + 5500 civarı
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi değildir
Işyatırım dün 7000 sattı bu gün aldı devamı gelirmi .bakıcaz .ziraat dün 10 500 sattı..bu gün tahtada yok gibi 700 lot aldı .görünüşte azda olsa .mal çıkılmış garanti.bakalım ne yapıcak takasta 25000 lot çıkmış gibi teb tahtaya girmiş gibi .ama hep satıcı bir kaç gündür tahtada .takası çözmek zor .hayırlısı
Beklenti büyük olunca baskı da üst noktada oluyor.
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi değildir.
inşallah diyorum .beklentimiz büyük olsun baskıyı yapsınlar .sıkıntı yok .illa bir yerde kopar.yeterki beklentimiz büyük olsun.ne güzel .sadece albayraklara güvenim yok o kadar güvensizlikle ilgilide bir sey yazmıyacagım alınan arkadaşlar oluyor.hep beraber kazanırız inşallah....
Teb kaç gündür satışta .takas 15 000 artıda. Mal nerden geliyor hemde artı oluyor..garanti harici normal takaslar degişim yok .
Nevzat hocam yine soyluyorum herkes hisse ciksin istiyor hissesi varsa. Sende hissen varken 70 demistin. O zaman sende borsaya yeni girenlere algi yapiyordun demek. Herkes arastirsin alsin. Arastirmadan aliyorsa herhangi bir hisseyi bedel odeyecek tabi. Hisse varken 70 oalcak de, hissen yokken 45 den aldirdilar de. Cok acemice. Deki sattim ki sattigini soyledin, alim fiyat hedefim su de bekle. Kotulemek neden. Sana inannan saftirigin biri satsa ve hisse ciksa ne yapacaksin. Vebal degil mi? Artik senin hisse sahibi olduguna inanmiyorum ben. Ayni hikayeyi anlatiyorsun. patron kotu e biliyoruz. Ama kotuykende bu hisse 45 e kadar cikti mi cikti. sen 24 lerden yarisini sattin mi sattin. Yerine koydum diyorsun ama palavra bence. Algi yapiyorsun.
ocak 2018 de halka arz oldu 3 yıl oldu evet beş yıl yanlış yazmuş ola bilirim .bu ******** hisse insanlarınnumutlarını kırmadımı.nedir bu böyle savunuculuk.hisse sahibine söz söyletmemek hissede vurgun yapan spege söz söyletmemek.begenmiyorsan sat çık diye bilecek kadar karektersiz insanlar var ..umutla halka arz oldu .üç yıl diplerde süründü 21 tlden 6 tl düşdü .her kes olumlumu konuşucak varmı öyle bir sey.sorunun var zannedersem .yada insanlar ya mal alsın yada satsın derdindesiniz.bu savas nedir .ben bu gurubun patronunu sevmiyorum kardesim sen sev.tümosanda bunların batık şirket hiç inceledinmi.devlete sırtını dayadı motor olayından vurgun vurdu.yoksa bu bilançoyla bu hisse burda olurmuydu.geçen yıl 50 milyon kar hisse dip fiattaydı ben yine yazıtordum nerdeydin.6 tl ile 12 tl de süründü zarar açıklayan firmalar .üçe beşe ona katladı.benimle derdiniz olmasın .ne sattırmak istiyorum nede aldırmak.doğrum bu benim.patron tahtanın içine etti yabancı alışı durdu hatta birazını kaçtılar.takas bakmıyormusunuz.ekranda görüyorum alıcı yok gelen her yabancıyı mallandırıyorlar .baskı diyoruz inş baskıdır .unutmayın burası borsa birde albayrakların hissesi .iki defa düşünmeli.bir baba yigit tahtaya dalarsa iş degişir .
Bu arada şunuda söyliyeyim patrona güvenmiyorum ama .tahtayada dadanmış yigitler var .yaparlarsa yaparlar .bir şeyler .hep beraber görücez.....
Bu tahtada olunca .bir iki kişi mutlu olsun diye .uçacak kaçacak .ooooooo neler neler olucak böyle boş seyler yazmalı .mutlu olmaları için.olumsuz yazmamalı spek eleştilmemeli .patrona söz söylenmemeli.adam tahtanın içine etti 2 milyon lot satış koyarak eleştirmeyeceksin .iyiki koydun patron .demeli helal sana patron.demeli galiba . Gaz vermeli tavan serisi yolda demeli hiç kimse eleşştirmez o zaman .buda günah ya.
Tahtada teb satıcı .bu kaç gündürde böyle .satıcı olduğu halde .takasda artı var .buna kafa yorun .hisse varmı yokmu olumsuz yazma olumlu yaz bırakın bunları.teb sattıkça mal nerden geliyorda takas artı kapıyor.....eksilmiyor artıyor bu güne has degil.
Yahu savunurum tabi hissem var ve ciksin istiyorum. Kar var hikaye var cikmamasi icin sebebp yok. Yatirim benim, ortagim ortak. Hissemi karalarsan da karsi ciakrim. Senin yok anladik. Hissemizi savunmayacak miyiz. Yatirim yapmisim alin terimi yatirmisim, sen in dedigin mi dogru. O kadar bekledigimin yillarin acisini cikarmak isteyecegim tabi. nedir bu savunuculuk dye soruyorsun birde. Savunacagim tabi. Ciksin yukselsin diye. Sahibi kotu evet ama hisseni onu acik inanmisim buna. Onca zaman satmadim simdi hikaye olusunca mi satacagim. ayni seyleri soyluyorsun. 45 den alanin derd sana mi dustu. Sen 70 e cikacak diye yazdiginda adam aldiysa 45 den Etkilendiyse.
30 50 de mallar teb den burayı almıyorlar .küçükler aldıkçada teb satış koyuyor .30 50 ye
An itibariyle alanlar
Garanti +10.000
İş bankası + 8.000
Vakıf + 6.500
Yatırım finansman +5.500
An itibariyle satanlar
Şeker - 6.500
Tacirler. - 5.500
Teb -5.000
ing -5000
Bu gücün arkasındaki, büyük ofis alanlarını dolduran ve gece gündüz çalışan üstün yetenekli binlerce personelin ortak çalışması değil. Bunun arkasında olan, bir yazılım tarafından zamanında güncellenen, titizlikle kontrol edilen dev bir veri tabanı ve bu teknik bilgiyi yatırımcıların anlayacağı şekle getiren yazılımlarla donanmış gelişmiş web sayfalarıdır. Bu sistemi, Yüksek İnşaat Mühendisi Faruk Gökçek, Endüstri Mühendisi Ali Ulvi Hiçbıkmaz ve Prof. Dr. Ümit Erol beraberce dikkat ve özenle hazırladılar ve Americanbulls.com LLC sizin için çalıştırıyor.Americanbulls.com LLC
www.turkishbulls.com
Americanbulls.com
1810 E Sahara Ave, Suite 340
Las Vegas, NV 89104.................DİKKAT BU ŞİRKETİ AMERİKALILARIN DİYE .PAYLAŞIMDA BULUNANLAR .BU SİTENİN YERLİ İNSANLARA AİT OLDUĞUNU BİLMİYORSA BİLE BİLSİN.ÖNERDİGİ HİSSELERDE EVET TRABZON LİMANI VAR .AMA SÖNMEZ SAYAÇ GİBİ PARA ETMEYEN HİSSELER HEP ÖNERİLİYOR .DİKKAT DİYORUM.BENDE BURDAYIM BAZI ÇAKALLARA İNAT .HİSSEDEYİM AMA GÜVEN DUYMUYORUM .GÜVENDUYSAM ZATEN GÜVENSİZ YAZMAZDIM..
Teb in satıştaki 5000 lotu sabahtan beri erimedi 3211 lot var 30 50 de 10 ve ya 20 lot alındıkça lotlar azaldıkça satış koyuyor teb 30 50 ye .ama kaç gündür satışta .takastada artıda .bilen buna cevap yazsın .yoksa patronu eleştirince sahibi çok oluyor artık patrona ve tahta yapıcıya söz söylemicem.alınmasın yaverleri .kırılıyorlar.çıkartın tahtayı bizde malımızı elinize verelim siz ne yaparsanız yapın .siz bulursunuz birilerini.ne yapalım.
Bu gün teb in baskılaması tahtayı engelliyor.bu nu gören 30 50 nin altına yazıyır satışı.teb birine göz dağımı veriyor .satıcı gözükerek .tebden yüklü malı olan birini fark ettiyseler ola bilir .yoksa .takas eksi olmalı bu işte var bir işler