Karel defteri kapandı mi
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Karel defteri kapandı mi
Kırmızıya bağladık yine....
teşekkürler üstat, bugünden başladım bu hafta boyunca hergün kademe kademe heybeye atacağım. belirttiğiniz gibi 9 lara bu hafta gelecek gibi duruyor zaten ne dersiniz. 8 lere hatta 7 lere de sarkıtabilir tahta yapıcı ama nedense 9 larda yukarı kesin yapacak gibi en kötü senaryo gibi. :)
Karel için dip tahmininde bulunabilecek var mı?
Uzun vadeli yatırımci olduk karelde dün satmadik
Sacro stop koyalım mi bekleyelim mi kareli
Arkadaşlar şu ORGE hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
Bu cok guzel orta vadeli trend donusu yapabilir bu.
Bende sabah 72 ortalam ile karelin hepsini verdim 88 den bjk ye ekleme yaptim.
Sonra 98 den hepsini verdim 3.91 92 ye alis. Girdim bekliyorum.
Suan sadece yunsa var yuzde 60 da nakitim.
Birisa guzelmis kafama yatti. 7.15 bolgesi guclu. En kotu 60 lik sat olursa 7 ye gelir gibi.
Aynen dostum.
Bide ben deli hissediyorum dedigimde karel 8.20 30 daydi.
Simdi burdan bile verilse yine kar.
Birda kar olayina katiliyorum.
Cok sukur 70 bin endeksten beri iyi kar ettik. Stoplu kar al lı devam.
Simdiye kadar kar etmemis insanlar zaten benim gibi hareket edemez.
Benim karel aldirdigim kesinmin maliyeti 8 ve 8.20 araliginda olmasi lazimdi. Simdi burdan satsalar bile kardalar.
Dunde 9 ustunden azalttigimi soylemistim.
Dun gecede son yorumumda hersey var.
Sabah ilk satan kazanir demistim 8.70 bolgelerinden satanda kurtuldu hatta daha asagidan alis firsatinida yakaladi yakalatacakta.
Üstad 11-13 hedefi iptal mi biz onu bekliyoruz
Maliyete verdik kareli o kadar kar varken satamadik
Karel alttan alım yeri nedr
Arkadaşım anlama sorunun mu var . sacro yü suçlayan yok satamadik dedik .milletin avukatlığını yapacağım diye olur olmadık atlama
Gerçekten satamadım yazmışsın. Yazılarını takip ettiğim kadarıyla kimseyi suçladığın da yok. Sutkan da satamadım yerine satmadım şeklinde okumuş. Bir harf için birbirimizi kırmayalım. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da seviyeli bir forum olmaya devam etsin.
Yalnız bu goody rally falan yapıcam ayağına ne çektirdi millete be!. :)
forum artık trade formu haline geldi ov-uv formundan çıktı sacro formun adını değiştirmelisin bence ayrıca teknik bilmeyen arkadaşlar ve stop yapamayanlar bu forumdaki yazılar ve hareketler sinirlerinizi ve paranızı yıpratır bilginize ))))
https://www.sekeryatirim.com.tr/Uye/ActiveChart
CLEBI günlük
Yatırım tavsiyesi değildir.
8,42 günlükte çok önmeli kırarsa 8,10 sonrası 7,67 en kötü 7,67 korunur diye tahmin ediyorum dün yazmama rağmen karelde karım olarak kalan 5000 lotumu vermedim kalanlarıda 9,17 ortalama ile vermiştim kademeli alımlarımı bu seviyelerde yapmayı düşünüyorum karelde ki önemli bir olay var ona dikkat edin teşvik haberi eğer çıkarsa buralar hayal olur ayrı mesele:))
dayanamadım 2000 lot aldım 8,60 la hayırlısı bakalım
Biz sattık 8.60 dan
8.35 ve 8.10 dan almak için ve bjk aldım biraz
Sn akrep4401 bey,
Onemli olay dedigin nedir? Tesvik mi yoksa baska birsey mi. Ben halen kareldeyim ve bugun biraz daha da aldim.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün ben kimse yazmadı ama 9,15 ten hektaş aldım ve 10 vurunca sattım alım için bekliyorum ama asıl lotlarım duruyor yani kismi al sat karelde aynısı yaptım şuan için alsam yaklaşık 662 hisse artırdımbu birgünde yüzde 7 ederki korkunç bir rakam bana göre neyse herkese hayırlı kazançlar umarım çok kazanırsnız
Hiç prensibim olmamasına rağmen ; Fiyat zikretmem - vermem ama bi hayalimi yazayım hayalimde bilanço sonrası satım yeri benim için ( kötü senaryoda ki biraz beklenti altı idi ) dün gece düşündüm açılışta verebileceğim en iyi yer idi hayalimde tam 74 ler den çıktım alım yerimde 80 öncesi desteği 40-48 aralığı idi oradan aldım hayalimde sonra %2 marj yerinde tekrar verip gün sonunda kapatacağı yeri beklerim diye düşündüm .. en alttan mı en üstten mi ortalamalardan mı kapatacak görmek istedim Y.T.D
neden bjk oysaki dün alınmalıydı küçük çanağı vardı 4 civarında yaptı ve aşağı saldı 3,80 lerdeken pu vardı şimdi oda kalmamış şuan haftalıkta sadece eksi bölgede olsa macd güzel duruyor sacro gün içinde belki 3 belkide 5 defa alır satar ama siz alır beklerseniz kaybedersiniz bjk den beklentiniz ne temelini ne kadar biliyorsunuz teknik olarak nerde almalıydınız veya nerde satmayı planlıorsunuz stopunuz ne şeklinde bla bala şey sıralayabilirim ama şu kesin lütfen alınteriyle kazandığınız bir lokma ekmeği hiç bilmediğiniz bir mecrada hiç etmeyin gidin çocuklarınızla yiyin daha ii dir
Amman`ın 100 otobüslük ihalesini Otokar kazandı >> 120/130 yolculugu yaparmi tekrar acaba ?
Birde su unuttugumuz gubrf e bakmak lazim artik
YTD
Erbosan harekete basladi
Yettim üstad... Kusura bakma, biliyorsun. Özel bir sebepten uzun süre ayrı kaldım... Birazcık dinlenip kendime geleyim. Sonrası yola devam...
Bu arada tüm foruma selamlar... Azıcık 2,77 maliyetli KAREL, Karel'den biraz fazlaca miktarda YUNSA ile Orta Vade Hedefe Kadar Disiplinli şekilde bekliyorum... Benim hedefe daha çok var... Zorla disipline olduk...
Yakında görüşmek üzere...
Efenim beklenti nedir erbosanda, teknik al diyor mu blgi lütfen
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karel aut yubsa in dedigimde karel 9.10 du yunsa 7.20 di.