Bakalım birleşme oranı ne olacak
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bakalım birleşme oranı ne olacak
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birleşme sonucu hisselerdeki beklenti nedir? hisseleri geri çağırmada talep edecekleri fiyat son 1 aylık ortalama değilmi ? 3.70 bandında hareket ederse zaten 3.8 altına almaları zor
hissede gelecek var ben toplamaya başladım
yatırım tavsiyesi değildir.
düşeni topluyoruz bakalım ne kadar daha devam edecekler sarkıtmaya. birleşme sonrası net bir tablo çizebilecek olan varmı ?
Dünkü gibi derinlik verebilecek biri var mi? Tesekkurler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olaya teknik acıdan bakarsak en son 3.55 den tepki vermesi gerekir. Bu hafta buralarda oyalandi haftaya atağa kalkar. Birleşmede beklentim maksimum 4 kipa = 1 migros iyi niyetli olurlarsa 3 kipa = 1 migros bakalım ne olacak ben de kurşun bitti tüm portföy burada ilave yapamiyorum evdekilerle sonuna kadar bekleyeceğim.
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
ya uçacak kaçacak bilgisi vermesin kimse kimseyi zorla hisseye sokmuyor arkadaşlar şu panikçiler olmasa zaten hisse çakılır aşşağı salmaz adam elindeki kağıdıda maliyetinin altına veremez ama ne oluyor aşşağıı çektiyor teknik bildigini sanan tiplerde malı daha az zarardan kurtaracağım ayağına basıyor adamda alttan malı aldıkça dururmu sürüyor aşşağı he tepki geldigindede yukarı hız kesmez ama dikkat ve öz veri istiyor kimse çok büyük karlar beklemesin derim ama azda kar ettirmez yani makul fiyatlarda 7 leri görür diye düşünüyorum ytd benim şahsi düşüncemdir benimde portföyüm burada bekliyorum ne olcak ağğustos bu işin sonu .
yükseliş kaçınılmaz 3,80 de bekleyiş yüksek
yanlış yorumlamıyorsam 3.70 altına yüklü satış var gibi ama talep yutuyor
yatırım tavsiyesi değildir
1.230 milyar kipa =3.67tl
1.130 milyar migros =24tl
Piyasa degerleri ilginc..
Spek amca ky dogramak istiyo belli... Bosuna ugrasma migros hisselerini hazirlayin ortaklik cok yakinda 👍👍👍
seans sonu çıkar diye düşündüm yine olmadı
dip satıyor birileri bilerek aşağı basıyorlar ama talep yutuyor
Yarın döner diye düşünüyorum. Istedikleri gibi baskı kurşunlar nihayetinde seve seve migros hissesi verecekler. Sabredesin her türlü yüzü gülecek gün içi çok az takipteyim
Haftalık kapanışını en az 3.80 bekliyorum mart yaklaştıkça hareketleri daha sert olacak bekleyip görelim
Emin konuşmayalım herkes okuyor
Arkadaşım , yazdıklarınıza istinaden sizden bilgilendirme rica edebilirmiyim.
Diyelim ki elimizdeki Kipa hisselerini birleştirme gerçekleşene kadar satmadık, nasıl bir prosedür işliyor. Değerleme sonucuna göre Kipa hisselerimize karşılık hesabımıza Migros hissesimi yatacak, yada karşılığı paramı yatacak. Belirlenen değere itiraz etme/kabul etme gibi bir hakkımız varmı , varsa süreç nasıl işliyor. Detaylıca anlatırsanız çok sevinirim. Selamlar.
https://i.hizliresim.com/A1kypp.jpg
Genelkurula katılıp küçük yatırmcının yanında duran Piramit e özellikle bugün 1 milyon mal virmanlanmış Finanstan.
Bugün tahtadaki en büyük satıcı Finans ne tesadüf ki piramite de mal Finanstan gelmiş. Acaba bu zatı muhterem Piramitten
satmaya başlayınca Piramit kalesi de yıkıldı algısı mı yaratmaya çalışacak. Çünkü bizzat genelkurula Istanbuldan kalkıp gelen Piramitin sahibi küçük yatırmcının yanında durmakla önemli bir tavır sergilemişti. Bu da böyle bir
algı operasyonu olabilirmi?
https://i.hizliresim.com/A1kyR0.jpg
Bugünkü en büyük satıcı kurum finans
https://i.hizliresim.com/6JXJAN.jpg
Cahilligimi hosgorun bir sorum olacak:
Birlesme oranina gore verilecek mgrrs hissesine ilavet olarak ayrica ayrilma akcesi verilecek dogrumu? Yani iki ayri girdi olacak bizim icin ???
YTD
Benim bildiğini söyleyim diyelim son ana kadar ayrilmadik .Kipa migros katıldı otomatikman bizde migros sahibi olacağız ve diyelim elimde 1000 lot kipa var buna karşılık bizim örneğin 250 adet veya 333 adet gibi migros hissenin olacak ertesi gün migros kaç lira ise örnek 250 × 24 lira gibi karşılığında nakdi değerimiz olacak ister aynı gün sat ister migrosta devam et.
Mühim olan bu birleşmenin hangi tarihte ve ne şekilde yapılıp karara bağlanacağı iş uzadıkça sanki ky için iyi olmaz belirsizlik kalkar. 2017 bilançosu geldiğinde bu işin uzmanları artık ortalama bir değer verirler bize ben yine şahsi olarak 4 veya maksimum 5 kipa karşılığı migros diyorum daha aşağısı mükemmel olur 3 kipa 1 migros gibi hatta 2 kipa 1 migros diyenlerde var bakalım şapkadan ne çıkacak...
Ben sonuna kadar bekleyeceğim sonu hayırlı olur inşallah...
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
Mesela bu birleşmeler için su bilgiye sahibim migros kipa yi satinaldiktan sonra tüm tedarikcilerine büyüklüklerine gore değişen rakamlarla ciddi hizmet faturası kesti (gelir faturası şeklinde). Tedarikçilerinden biride benim çalıştığım kurum bizde kendimize düşen payı aldık buna itiraz edemiyorsun yada geri çeviremiyorsun. Bunları migros nerde gosterir gelir tablolarına yansitir mi ne olur bilemiyorum.
Bu saatten sonra elinde o fazla lot olan bi kaç kişiyle anlaşırlarda alırlarsa lotlarını. O zaman ne olur ??
3.90 dan almıstim iyi aldim dedim 3.70lere dusunce ortalamayi dusurdum dedim baktim 3.60 a düsmüş yine aldım ben aldikça veriyorlar bakalim
herkes az çok satıp alttan aldı heralde ama dibin dibi ni bulamadık hisse yükseliyor migros spk ya incele diyor birleşme var niye düşük kalsın yükselmesi normal değilmi görelim oranları bakalım adil olmazsa spk dan uzman kuruluş raporu istemesini de kipa yatırımcısı bilir
o neydi gızz :)
Tavan kaçınılmaz gözüküyor
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşaallah dökülmedi ky. Biz burdayiz demiştik dimi [emoji123][emoji123][emoji123]
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tekkeyi bekleyen çorbayı da içer yemeği de yer üstüne birde kaymaklı tatlı çeker 😉
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradayiz sn.erol_ay98 :)
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ucuz hisse satsalar da alsak bari saat:17.50 yi bekliyorum :) hergün günü eksi kapatma hevesiyle salıyorlar hisseyi
yatırım tavsiyesi değildir.
Kipa bize net sunu gösteriyor tek kademeden paranın tamamıyla girme düşünce inaniyorsan toplamaya devam et.
Gördüğüm kadarıyla bilen kimse yok bu hissede
kademeleri yapıştiramiyorum ama 4 lerde işlem hacmi yogun olmuş.Salmasa bari
Onları ben çok önce yazdım zaten konuşuldu da başkaları tarafından. 5kipa 1 Migros felan konuşuldu. Benim sorum oldu da şimdi hissenin %2.5 una sahip olan bir kaç kişi anlaşıp hisselerini verdiler. O zaman durum ne olur kottan tekrar çıkmaya çalışırlar mı buna cevap verebilecek biri var mı ?
http://web.matriksdata.com/FinanceDa...=311&D=&rtyp=1
sayfayı yenileyerek takip edebilirsiniz.