Burda yatırımcıyı soyanlara yemek nasip olmasın .
Printable View
Burda yatırımcıyı soyanlara yemek nasip olmasın .
Revenge Time :wave:
Öyle noname ile kahkahaben ile twitterda mal yıkması değil. Ben unutmam !!! :shh:
% 3 yetmez kaptan, bas gaza bas gaza :)
Bekliyoruz ama hadi artık :whistling:
O 31'i göstercem ben sana :cool: Sinek yağcıları sizi...
3 2 1
hopppp
oley oley oley
:halay:
tarihe not: 04.07.2023 kafein kapanış
tl: 23.24
usd: 0.9
No, I won't never give up, no, never give up, no, no
sessiz sedasız açardın gecelerde :ok:
beni boş yere yorma
derdim deniz efkarım derya
Rastgele yaşadık hayatı durduk
Gülümsedim, yeni hayaller kurdum
:halay:
Kimse var mı? :))
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kfein yakında 110 lara yolcudur. demedi deme ibraam.
Bu düşüşte bir miktarda Kfeinci olduk bakalım nasibimiz de neler göreceğiz..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
bütün parayla papilion ve kafeine giremn kazanır diye düşünüyorum
Topluyolar almakta geç kalmamak lazım
Sakın satmayın hedefle hedef çok yüksek
burayı baya bi çalışması lazım..:plc:
https://i.ibb.co/fX9Lvs7/hisse.png
ağalar ilerleyen amanda büle bi güzellik yapr mı ki.. sesli düşündüm sadece..:plc:
https://i.resm.im/vaKG19u.png
Bu konu neden bu kadar ıssız?
Birkaç haftaya burası kapalı gişe olur:-)
yazılım sektörünün yükselişi
google anlaşması
suudi arabistan'dan alınan ilk iş
bilanço beklentisi
bedelsiz ve temettü beklentisi
2024 yılında kfein adından çok söz ettirecektir dostlar.
bir müddet mal taşıtmak için ufaktan mal dağıtılıyor olabilir tahtada. hareketleri hoş değil. temkinli olmakta fayda var, özellikle kısa vadede.
google anlaşması iyi ama tahtada bu kadar oynaklık şirketin itibarını zedeler, patronun konu hakkında aksiyon alması lazım. gerekirse tahtaya dair mesai yap(tır)ması lazım.
temettü verir mi, verse de verimli olur mu çok emin değilim. bedelsiz olabilir.
bilanço kısmında yazılım şirketleri, enflasyon muhasebesinden ne kadar etkilenecek merak ediyorum.
şirket, yatırımcıyla iletişim konusunda alması gereken fersah fersah mesafe var.
bakalım önümüzdeki günler ne getirecek?
Sermayesi 19 milyon, dolasimdaki lot sayisi 14 milyon küsür 2024 3 aylik kar 180 milyon.(kar süper) Daha 2,3,4 çeyrek karlar açıklanacak. Almayı düşünenler ona göre değerlendirip karar verin.
180 milyon kar acikla eksi 4, omurgasız tahtaci, yazıklar olsun...
Patron sahip çık hissene, bekliyoruz...
kar süper değil arkadaşlar nereden çıkarıyorsunuz bunu. 180 milyon kar rakamının 144 milyonu iştirak satışından. o her zaman olmayacak. kaldı ki geri kalan 35 milyon lira kar rakamının yarısı gidecek normal bilançoda. yıl sonu kar rakamı 80 milyonu geçmez. buna iştirak satışından gelen kar rakamını eklersek 220 milyon gelir. ama piyasa bunu 220 değil esas faaliyet kar olan 80 algılar. hesabınızı buna göre yapın.
Kar ın 144 milyonu papıllon satışından gelse de ciro artışı fena değil ,her çeyrek 40 milyon en az favök yapar ,bu fiyatlarda kalırsa yıl sonu f/k 10 lara gelir Buda bu 19 milyon sermayedeki şirket için teknoloji firması bide aşırı ucuz demek..gelecek 25 Ar-Ge çalışması da var. Yurt dışına data skope,data touch u kendi pazarlarsa daha karlı olur..Bence bu kafein geleceğini miatk sı olur.
25m ilk çeyrek kar.10 fk.Daha ucuz yazılım firması yok.Belki Ardyz daha ucuz olabilir bilanço açıklayınca.Piyasa fark edecektir elbet.Yatırımcısına hayırlı olsun.Borcu yok.358 m parası var üstelik.İyi bilanço.
Foruma en son 1 yıl önce yazı yazılmış Kafein forumu şaka gibi neyse elalemin ne yaptığının pek bir önemi yok.Önümüze bakalım kafein yazılım seans kapanış 120,400 zirvesi 151,634 ytd..
XU100 11000 civarlarına uzun süre yükseliş yaşayamaz belki kafein yazılım olumlu ayrışma yaşayabilir kısmet ytd..
Hisseye bok atanlar olacaktır halka açıklığı yüksek diye vallahi yükselecek hisse yükselir patron bile önünde duramaz ytd..
Büyük ihtimal yarında yükseliş devam eder seansı yeşil kapatır kafein yazılım ytd..
Bankalar çok satıldı 4 büyük özel banka o yüzden XU100 belki 6 ay yada 12 ay daha patinaj çekme olasılığı yüksektir.aşağıda 9000 civarları yukarıda 1000 civarları lakin yüksek enflasyonda erime devam ediyor 8000 civarlarına xu100 düşüş yaşamasına gerek yok hisseler zaten daha fazla satılıyor düşüş yaşıyor...Gelelim Kafein yazılıma yan tahta küçük hisse belki xu100 den olumlu ayrışabilme ihtimali var kısmet diyelim ytd...Pislik yapmazlarsa yarın kafein yazılım seansı yeşil kapatır ytd...XU100 ne yaptığının bir önemi yok ytd...
Yanıldım normalde stop çalışırdı lakin şans verelim dedim kafein yazılıma neyse sağlık olsun diyelim ytd...
Şu ortamda borsa 1 sene üzeri kendine gelemez borsa profesyonelleri varlık fonu alım yapıyor diyorlar gücü nereye kadar yeter o yüzden borsanın 1 yıl üzeri karanlık durumda yüksek enflasyonda olmasına rağmen durumlar kötü merkez bankasının siyasi irade den bağımsız olması gerekir sakatlık buradan çıkıyor zaten merkez bankası başkanı özgür olmalı sıkıntı burada bunun muhalefet partileri ile chp alakası yok zihniyet değişmediği sürece uzun soluklu borsada ralli beklemek hayalciliktir ytd...
Hareketlerini beğenmedim stop çalıştı kafein yazılım da ytd..Yolu umarım açık olur...
Vay be seansı tavan kapattı.sağlık olsun önemli olan görebilmek umarım yükseliş trendine başlamıştır.
360 : KAP *** KAFEİN YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş. *** KFEIN *** Özel Durum Açıklaması (Genel)
Amazon Web Servisleri (AWS) Ürünlerine İlişkin İş Ortaklığı Çerçeve Sözleşmesi İmzalanması
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
12.06.2025 tarihinde, bulut altyapısı, yazılım servisleri, veri çözümleri ve yapay zeka gibi çeşitli teknolojiler sunan
globalteknoloji sağlayıcısı Amazon Web Servisleri (AWS)'ne ait ürün ve hizmetlerin son kullanıcılara tanıtımı,
pazarlanması,satışı ile birlikte kurulum ve benzeri teknik hizmetlerin sunulmasına ilişkin faaliyetlerin yürütülmesi
amacıyla,Şirketimiz ile Redington Turkey Teknoloji Anonim Şirketi arasında süresiz olarak geçerli olmak üzere İş
OrtaklığıÇerçeve Sözleşmesi imzalanmıştır.
-KAP-
Kafein yazılım kıtır kıtır doğramış iyi kaçmışım 2,5 ay önce para piyasası fonunda zararımı çıkarttım.
2,5 ay aradan sonra tekrar baktım grafik dönüş filan yok düşüş bayır aşağıya devam ediyor ytd..