tahtaya doping yaptım.uyumuşlar
çocuklar.
ytd
Printable View
haci tombul parmak herhalde fena bastı :)
Belki de gün içinde aldığı malı satmaya çalışıyor hacı abe, ondan uyarı geliyor olabilir.
An itibariyla grafigimize yeniden donduk umarım yükseliş sondaj muhabbetine değildir yoksa yarın boş bir açıklamada bir 3 ay daha kaybederiz normalde teknik olarak 10.5 denenmeli haftaya
Patron Verusa'yı maden ruhsatı manyağı yaptı yahu.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/870453
https://invst.ly/rvjv4
göstergeler güzelleşiyor sadece hacim zayıf: Y.T.D
ICBCT dün aldıklarımı bugün tavanı bozunca verdim ..? işlem hacmi fili dolaşımdaki kadar işlem yapınca tırstım yanii...:kahkah:
yarın büyük bir ihtimal ÇİN ile bir swap anlaşması ile birlikte akdenizde ortak hareket için anlaşma veya mutabakata vardıklarını açıklayabilir..?
yani batıya beni kaybediyorsunuz ..beni kaybederseniz akdenizde mok toplarsınız gibi..
Zonguldak ereğliye 175 km uzaklıktaki tuna-1 adlı kuyuda fatih sondaj gemisi doğalgaz keşfi yaptı.bunun gibi 30-40 tane daha kuyu açılacak aynı bölgede günlük 40 milyon m3 doğalgaz çıkarılması amaçlanıyor.yarin fatih sondaj gemisinden canlı yayınla açıklanacak boruların döşenmesi tesisin kurulması 5 yılı alır.
acselde 3 vardiyeyi kaça çıkarır artık spek düşünsün
döşenecek borulardan defolu 1 tanesini ayırıp bizim speğe göndermelerini rica edeceğim boşa gitmesin
Hocam değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim öncelikle. Güneş enerjisi teknolojileri fabrikasının açılışında bahsedilen müjde enerji ile ilişkili olur insallah...( elimde ZOREN hissesi var da[emoji28]) internette konuşulan söylentilerde Çin ile 400 milyar dolar değerinde swap anlaşması yapılacağı. Doların bu ülkeden atılacağı, kapitülasyonlar gibi benzeri ayrılacalıkların Çin'e tanınacağı. Hangisi daha gerçekci? Enerji mi swap mı ?
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selam arkadaşlar
bu günkü yükseliş hareketi sanırım boşuna değildi sanırım uyananlar biraz azda olsa pozisyon açtılar ,eğer Erdoğanın vereceği müjde doğalgaz olursa uzun yıllar kimyasal çamurlarını bu şirketten karşılamaları söz konusu olabilir ,buda şirketi RTALB pandemi şansında olduğu gibi etkilerrmi acaba yani bir piyango olabilirliği ihtimal dahilinde ,yinede hakkımızda hayırlısı olsun bu sadece sesli düşüncemdir ,al sat ,tut anlamı çıkarılmaması önemle rice olunur.çünkü buralarda yazılanlardan etkilenenler oluyor ,herkes kendi aklına ve yoluna baksın doğrusuda budur .
sevgi ve saygılarımla
hocam eksen degişmesi cari açık :zaten sondaj veya bulunan gaz medyada seslendiriliyor..veya kovit 19 için bizde aşı bulduk diyebilir ..yukarıdaki yazıdaki düşüncem bizim bölgemizde degerli yalınızlık iyi bir kavram degil karşında ..
ne kadar bazı yerlerde anlaşsak da RUSYA,BEA,MISIR İTALYA, FRANSA,YUNANİSTAN ,ABD ve kısmen AB ...AKDENİZDE karşımızda duruyorlar bunun karşısında güçlü bir tez olması lazım ... bakalım saat 15 .00 de C.B tarafından açıklanacak ..biz sadece varasi olarak dolaşan dedikodulardan bir anlam çıkarmaya çalışıyoruz..
bu sadece dogalgaz,da kalırsa sondajı çıkarılması enaz 2 veya 5 yıl onun için bugünü degil sonraki yılları ilgilendiren bir durum çıkarki buda ne kadar iyi olsada FLAŞ açıklama olmaz zaten medyada duyulmuş oldu..
sadece bir fikir olacak diye birşey yok :
ACSEL 9.34 üzerine atarsa ispanyol dansına başlar..?spek kardeş bakalım ne düşünüyor..:shh:
kısmet ne yapacak ..:wave:
Günaydın dostlar
soru şudur Eerdoğanın müjde vereceğim dediği günün akşamı kamuoyunun pek dikkatini çekmemiş olmalı Ali KOÇ u hemen o akşam saraya çağrıp bir görüşme yaptı herhalde Fenerbahçe kongresini yada transferlerini konuşmak için çağırmadı ,peki ne için çağırmış olabilir bir düşünüp fikirler yürütelim
https://www.sabah.com.tr/gundem/2020...ocu-kabul-etti
forma vermek içinmiydi bu görüşme yoksa aman petrollllllllll canım petrollll neyse şimdilik bu kadar fazla ileri gidemiyorum buırası Türkiye dereleri görmeden paçaları sıvamamalı
Pek kimse bu hissenin bu işle ilgili olduğunu bilmiyor, büyük olanlar ise hissede çok mal olmadığı için kayda değer bulmuyıp girmiyor, haliyle biz de böylece bakıp dururuz. Neyse naftalinleyip bekleyeceğiz malları.
Borucular erciyes le borusan %5
Trabzon liman tavan
Petkim tüpraş bile uçtu
Acselde hani bana hani bana
Işte benim ayselim hah şöyle kırmızı kirmizi
spek yanlış ata oynuyorsun haberin olsun
bir dost
Bugün brüt takasın son günü, p.tesi daha hareketli olur umuduyla haftayı şimdiden kapatmak lazım, hisse 9 altına kaydı zaten.
bu hafta içinde ve bugün aldıklarımla yeter : yukarıdaki verdigim rakkam üzerine atarsa ona göre tekrar portföyü artırmaya devam..aşşagı gelirse zaten alıma devam..
bol şanslar......Y.T.D
kademelere 3-5 destek yazalım
ytd
Sondajdan bahsediliyor yahu.:)
endeks %1,5 + iken gelen açıklama beklentiyi karşılamadı,ki endeks %0.50 - oldu ..
beklenti çok büyüktü hayal kırıklıgına ugradı yatırımcı :konuşmlalar 5 yıl sonrası için ..
gün bugün,dü..
endeks %2.00 eksiye gidiyor beklentiyi yatırımcı zortingen olarak gördü..
tekrar eski durumumuza döndük ortaklar ::vk:
yârin çeşmeyi açıp suyu doldurmayımı bekliyordun
işin akış yolu bu zaten tabiki zaman içinde tesis kurulacak boru döşenecek
bunun için aldıysanız gerçi sattım demenizden belliydi ne amaçla aldığınız
9 kuyu açılıp 1 tane bulunmuş daha 40 civarı sondaj yapılacak sırf Zonguldak civarında
daha karadenizde çok sondaj yapılır alan büyük
keşke tek kuyuda trilyonlarca m3 gaz bulunsaydı
her yerde böyledir bu gaz ve petrol damar damardır belkide ana kaynağın damarını buldular
gerçi ne kadar çok sondaj yapılsa bizim şirkete faydası olur o ayrıda
akdenizdeki kavganın sebebide bu ordada bulunacak ordada yüzlerce sondaj yapılacak daha
Biz sağlam yere kapağı artık sondaj olmazsa deterjan hastalık devam ediyor oda biterse evleri boyar tutkal aliriz😁
Valla kimsenin petrol için bu hisseye girdiğini sanmıyorum, hani sondaj olursa üç beş de ekstradan ordan gelirse fena olmaz elbette, daha öncede TPAO ihalelerini alıyordu zaten.
arsayı unutmuşsun sen arsa işine odaklan zaten bu sezon geçti gelecek sezona kadar satamazlarsa
ellerindeki 110 dönüme buğday nohut fasulye filan eksinler boş durmasın tarlaa ordanda katmadeğer sağlasınlar
yada canlı balık tesisi kursunlar 1 bidon tutkal alan deterjan hammaddesi alana bir alabalık şirketten hediye desinler :)
Kapanış gerçekten çok iyi yukarı hareket devam edecek gibi hızlı değil yavaş yavas
verilen bu müjde haberiyle artık anlaşıldıki bize bu doğalgazdan ekmek çıkma potansiyeli var ,hayırlı uğurlu olsun,
SATTIM diye bir kelime kullanmadım nerden çıkardın..?
fısıltı olarak dolaşan ortalıkta ÇİN ile 400 milyar $ swap anlaşması ve limanlar ve ayrıca akdenizde ortak hareket gibi söylentiler yayıldı bununla birlikte bankalarda %3.00 yakın + iken sadece dogal gaz haberi çıkınca fısıltı haberin birileri tarafından pohpohlandı ve ahberin asbarakas oldugu açıklama ile meydana çıkınca çok sert satışlar geldi ..
bende ICBCT bank almıştım dün tavan yapıp nerdeyse fili dolaşımdaki pay oranı kadar işlem yapınca şüpelenip aldıgım banka hisselerini sattım ..bugünde saat 15.00 açıklamalar gelince birileri bunu kullanıp iyi para kazandılar..
SPK yerinde olsam sosyal medyada bu haberi yapanlar veya aracı kurumlara SORUŞTURMA açardım..
bugün birçok ky magdur olmuştur ...
ACSEL,e gelince bugünde alımlarıma az az devam ettim bugüne kadar 1 lot satmadım : hiç merak etme gemiyi son terkedenlerden olacagıma eminim :
BOL ŞANSLAR