Tekrar aldık geçen haftalarda bakalım bu defa kazanariz umarım. İlk gurdigimizde buda bize girdi ,o zararı budafa kâr ile alırız umarım
Printable View
Tekrar aldık geçen haftalarda bakalım bu defa kazanariz umarım. İlk gurdigimizde buda bize girdi ,o zararı budafa kâr ile alırız umarım
Turgutlu arazisi 140 dönüm idi. Konut imar iznine çevirdi dün araziyi belediye meclis kararıyla. Cem okullu zaten inşaatçı. Tukaş mevkisinde 120 M2 daire 300 bin TL. 140 dönüme kaç daire kaç özel okul, kaç AVM han hamam olur ?
Tahta da dün alan/ bugün satıyor. Yabancı bıyıklı.
Hacim çok düştü. Temmuzda kovulur yildiz pazardan. Lakin patron kovdurtmaz. . Satışlar bitmiş gibi. Alış geldi mi herkes tetikte satmak için. Düşüşler artık hacimsiz.
527 milyon lira yatırım yapılacak. Büyük yatırım. Sanırım dondurulmuş patates kızartması ve cips işine girecek niğde de, halka soğan v.s
Niğde de patatesten bol ne var ki?
Bunun böyle yapacağını bildiğim için tekrar iyiki sattım. Vay be bu orusbu evladı cem okullu kadar yahudi yok sanırım bu dünyada, kaç aile bunun yüzünden dağıldı kim bilir. Bunlar müslüman olamaz.
Niğde yatırımı hakkında bilgisi olan var mı? KAP'ta parsel numaralarını vererek 186.998 metrekare yerden bahsetmiş. Verdiği parselleri birleştirmiş gözüküyor ancak 19.449 metrekare. Bu kadar farklı olmasına anlam veremedim.
Niğde yatırımında henüz inşaata başlanmamış.
Bu adam bu yatırımın parasını hayatta cebinden ödemez...yatırımcıdan çıkartır bu parayı....
Ya bedelli yapar yada düşüş bittikten sonra yukarıları yapıp..önüne gelene kim olduğuna bakmadan geçirir...
Çünkü adam parayı tukaşla buldu...sonra borsaya iyi alıştı...şimdiye kadar karsız bi iş yaptığını görmedim...
Bu adam bu fabrikayı kesin borsadan yapar...
Çok sever kerizi...
Bugün de bela okuyayım…Cuma cuma belki tutar…Şerefsizin kağıdı…
Türk borsasından niçin hisse senedi alınmamalıdır?
1.Çünkü imtiyazlı hisse ile patron kayrılır.
2.Patron , parayı kazandığı şirketten daha zengindir. Çünkü çalıyordur.
3.Düzenleyici otoriteler çalınmasına müsaade ediyordur.
4. Devlet zaten denetlemiyor.
5.Yıllık enflasyon %50 civarından, yıllık kur artışı %40 .
6.Hisse % 23 -%50 hareketini 3 günde geri almakta.
7.K... kırık patronların hisse manipülasyonları ile 5 yılınız itinayla *** ediliyor.
8. 2006 `dan beri 5.1 -1.2 dolar arası borsa, aşağı gelmişiz.
9.2004-2021 arası kur artışı 1.14 -8.50 lira, enflasyon %300 en az.
Hesaplayalım,hangimiz sermayemizi tr borsasindan 2 yılda 3-6 kat arası yapabildik!!!Çok güzel kandırılmışız.Kriptoya geçecem.
Herkes bu gerçeği görüp kaçıyor.Patronlar alın kağıt parçalarınızı tuvalette kullanırsınız.
Arada ayda bir gelip bakıyorum hisse de değişiklik hiç yok. Yazık bu hisseye pandemide gider diye alan ky Lara. Adam pandemi yi kullanıp yukrdan mal sattı ve petkime girdi milletin parası ile. Kendi parası ile değil. Beddualı para o para. Bir gün çıkar inşallah okulludan da .
Patron harbiden çok yırtınıyor,içine etmiş tahtanın,6 ay sonrasını merak ediyorum.134 mlyn lotu neresine koyacak.Şu petkimdeki parasına çökse piyasa ancak akıllanır
Bir tepki alımı olur, çok geri gelmiş diye girdim.
Ne uyuz kağıtmış arkadaş, lanetliymiş gibi.
Ytd
Aynen lanetli hisse. Herşey tahtacı yani patronun elinde. Büyük bir fon girmedikten sonra tahtacı hissenin içine etneye devam eder. Taaa ki herkes lanet edip toplayıncaya kadar. Yazılacak çok şey varda, ceza yemeyelim yeter bu kadar. YTD.
Nerden bulaştık arkadaşâ€¦
Bilanço niye yok
Aklıma ne diyeyim ki böyle bir hisse aldım halk bank la bunda 4 ayda 140 bin lira civarında zararım var , senin kendi şirketin varken ne işin var petkim de bilmemnede,vermeyince mabut neylesin Mahmut, yatırım tavsiyesi falan değildi r, kelin ilacı olsa önce Kendi başına sürer,
Yapılan hatm-i şeriflerden olan sevabı dağıtmak kolay, müslüman gibi görünen bu yahudi kılıklı okullular gibi patronlar milletin parası ile yaptıkları kâr i dagitsinlar da görelim.
Yazık halen milleti mağdur etmeye devam ediyorlar , 17 den 6 liraya düşurnusler soysuzlar. Hesap soracak merci yok devlet adamı yok. Hepsi cebini düşünen münafık kılıklı adamlar
08.06.2020 ve 11.08.2020 tarihli duyurularımız ile ilgili olarak SPK'nın (II-15.1) Özel Durumlar Tebliğinin 23/7 maddesi kapsamında yapılan açıklamamız aşağıda yer almaktadır.
Niğde Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ("BORKOSB") içinde, şirketimize tahsis edilen arsa üzerine salça, sebze konservesi ve dondurulmuş gıda üretimi tesisi kurulmasına yönelik olarak bina ve makine yatırımları için T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü'ne yapmış olduğumuz teşvik müracaatının onaylandığını ve tarafımıza 528,7 milyon TL tutarında Yatırım Teşvik Belgesi düzenlendiğini daha önce bildirmiştik.
Yeni üretim tesisimize ilişkin yapı ruhsatı 18/06/2021 tarihinde alınmış olup, inşaat çalışmalarına başlanmıştır.
Kamuoyuna ve yatımcılarımıza saygıyla duyurulur.
Geçmişte aldım çok zarar ettim ancak bekledim 6 ay sonra kâr ile satmıştım,
Patronlarını iyi tanırım , artık bu hisse iflah olmaz, milleti her zaman aldatarak soydular, geçen yıl 16 liraya kadar çıkardılar ve ordan sattılar 8 liraya indirdiler, bende 10,50 lerden almıştım ,6 ay sonra 11,50 lerden sattım çıktım, bu hisseye ara ara bakarım ve huyu hiç değişmiyor okullularin, bir giren birdahada girmez hisseye. Sanırım millete bu defa da 10 liralardan sattılar ve 6 liraya indirdiler , tecrübeme göre 5,5 liraya kadar indirirler ve 8 liraya en fazla çıkartırlar, bu okullular hep kollanir ikdidar tarafından ,cunki geçen yıl borsada olmayan hisselerini sattılar ceza falan almadılar ,milleti cezalandirdirdilar.
Yazık yine millet sanırım yarı yarıya zararda.sanmamki bu hisse bir yıl içinde 10 liraya bir daha değsin . Çok çok zor, imkansız gibi diyebilirim, cunki patron kalleş bir adamdır. Onun için emin konuştum
12.03.2019 tarihli Özel Durum Açıklamamızda Tukaş Gıda San. ve Tic. A.Ş.'nin paylarının tamamına sahip olduğu EUR 30.000 sermayeli bağlı ortak konumundaki TUKAŞ Gmbh ünvanlı şirketin satış organizasyonu değişikliği sebebiyle faaliyetinin durdurulmasına ve kapatılmasına karar verildiğini duyurmuştuk.
Söz konusu bağlı ortaklığımızın kapanış işlemleri tamamlanmıştır.
Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.
Ayda bir gelir yazarım, okullular soyguna dev ediyor baktım hisseye bugün kaç lirada diye yine. Yazık ki hep haklı çıktım. Milleti sahte kap haberleri ile aldatıp soydular devamda ediyorlar ,hisseyi 5 liralara indirme niyeti netleşti. Şirkette sorun yok sahipleri okullular çok kancik dolandirici soyguncu , milleti batirmadan çıkmaz bu hisse , geçen aylarda ki yazılarıma bakın bunu 11 liradan beri hep yazdım milleti uyardım, halen gıda hissesi bilançosu iyi diye hisseye sahiplerini bilmeden girenler çok.
Bilanço hoşuma gitmedi
Dün hissettim bunu ve hisse ile vedalaştım
Kalanlara hayrlı kazançlar dilerim
12 lirada iken süper ligdeydi hisse ,10 lirada 1 lige düştü ,6.60 kırarak amatöre düştü, marka degeri de sıfırlandı.
Bunları yapan mal kazandığı 3 kuruşa seviniyor .TAM BiR MALSIN .
Güven yitiren insan ve kurum yaşayamaz ,o 3 kuruşta kefen parası olur.
Topikte tarihe not düşelim.
Şirkete ortak aradığını beyan ederek hisseyi pazarlamak amacıyla kullanılan dolandırıcılık yöntemlerinden birisi ile karşı karşıya kaldık. Cem okullu denen it oğluna spk neden göz yumuyor derseniz. Ak parti millet vekilleri ile olan diyaloğu onu bu konuda dokunulmaz kılıyor.en son 2 hafta önce bir ak partili milletvekilinin kızı ile oğlunu evlendirdimiş. Ve duyduğum kadarı ile birçok ak partili milletvekilinin de parasını borsada kullandığına dair bilgiler var. Neden spk bu kişiye petkimde tskb de isfin de sasa da at kosturmasina izin veriyor kendi hissene sahip çık demiyor. İtin iti isirmadigi bir ortamda biz küçük yatırımcılara sahip çıkmayan spk diğer yanda her gönderdiği kap haberleri sonrasında hisseyi geri basıp pazarlayan dolandırıcıların kucağında paramizin pul olmasını izliyoruz.yaziklar olsun haram olsun evlatlarının acısıyla karşılaş cem okullu
Her ay gelip bakarım bu hisse ne durumda diye, okullu PC leri milleti soydular alenen ve petkime yatirmislar birde parayı. İnşallah o parayı yiyemeden geberip gidersiniz en kısa zamanda. Yazik bir sürü Ocak sondurduler bunlar. Allah belanızı versin diyeyim ne diyeyim. Zamanında bende zarar ettim bundan onun için bedduam tutar belkide. Halen bu hisse gider çıkar diye umutlananlar var sanırım. Gerçi kimsede yazmamışya. Hırsız soyguncu cem ve Cengiz okulllu pcleri
Hadi bakalım hayırlı olsun...
Yeniden kinimden dolayı bunlarda paramı bırakmamak için başka hissem vardı sattım geçen hafta bu hisseyi yeniden yüklü aldım. Bunalrda yüklü alacağım var. Sanki bir umut gidecek gibi , okullu sıkıştı sanırım.artik çıkaracak diye umuyorum. sabırla bekleyecegim artık. Yeniden hisseyi 6,60 Lara indirecek değiller herhalde, kaç defa 7 lere geldi ve son ayların en yüksek yerinde kapattı, bu hafta 7 lira üzerinde işlem yapar herhalde. Bakalım görelim
Hisse şaha kalktı topik yine bomboş