Erdoğan:''Kurdaki dalgalanma batının,ABD'nin Türkiye'yi sıkıştırma operasyonudur''
ughhhh...
Printable View
Erdoğan:''Kurdaki dalgalanma batının,ABD'nin Türkiye'yi sıkıştırma operasyonudur''
ughhhh...
Dolarcilar uslu uslu oturmuslar, parmak basilacak fazla hayinnik goremedim.:he:
Dun 4.80 bekleyen salak vardi, o salak da tabiki arazi...
Viop -3.72%
Erdoğan: Ben de bir ekonomistim. Keynes ve Smith’in iki ayrı yaklaşımı var. Biri enflasyon faiz doğru orantılıdır, diğerinde ters orantılıdır der...
RTE, Trump ekonominizi mahfederim dediğinde bile alttan alıp yalnızca "Üzüldüm" diyebilmişti..
Bugün 'Dış Mihrak' gibi dolaylı konuşmaları bırakıp doğrudan ABD'nin adını adresini verdiyse işler çok ciddileşecek demektir..
'Çılgın Tek'leri izleyelim bakalım sonunu nasıl bağlayacaklar...
Cumhur İttifakı'nın AKP'li Eskişehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı: "Mevcut yönetim yol yapmanın dışında, park yapmanın dışında, yeşil alan yapmanın dışında, kongre merkezi, sosyal tesis yapmanın dışında Eskişehirlilere hiçbir şey vadetmiyor."
Gömmeye çalışırken övmüş, taktir etmiş:cool:
*tcmb: Mali olmayan kesime verilen krediler, 2 trilyon 317,4 milyar tl (önceki 2,294t )
*tcmb: Mali kesime verilen krediler, 67,3 milyar tl (önceki 64,9mlr)
*tcmb: Tasfiye olunacak alacaklar, 105,6 milyar tl (önceki 105,1mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları tüketici kredileri, 877,0 milyar tl (önceki 867,5mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları tasfiye olunacak kredi kartları, 8,3 milyar tl (önceki 8,2mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları tüketici konut kredileri, 383,4 milyar tl (önceki 380,7mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları tüketici taşıt kredileri, 171,1 milyar tl (önceki 170,9mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları taksitli ticari kredileri, 207,1 milyar tl (önceki 204,6mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları kredi kartları, 365,0 milyar tl (önceki 358,9mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları taksitli kredi kartları, 128,7 milyar tl (önceki 127,9mlr)
*tcmb: Bankacılık sistemi toplam menkul değerleri, 488,1 milyar tl (önceki 482,3mlr)
tcmb: Bankalardaki yabancı para mevduatı, 1 trilyon 80 milyar tl (önceki 1,66t )
*tcmb: Bankalardaki tl mevduatı, 1 trilyon 30,2 milyar tl (önceki 1,33t )
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi stoku 33,2 milyar dolar (önceki 33,5mlr)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi net değişimi(piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) 145,2 milyon dolar (önceki -106,5mln)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs stoku 17,1 milyar dolar (önceki 16,8mlr)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs net değişim (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) stoku 102,2 milyon dolar (önceki -121,6mln)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonoları stoku 532,5 milyon dolar (önceki 496,1mln)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonoları (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) 36,4 milyon dolar (önceki 7,3mln)
*erdoğan: Golan'ın bm kararıyla suriye'ye ait olduğu kesinleşti, israil'le alakası yok, trump 'ben yaptım oldu' diyor
*erdoğan: Bu işlerin üzerine üzerine gideceğiz, yalnız da kalsak biz gideceğiz
Dolar 5.59...işbankası satış fiatı nette 5.63 !!!
Merak ediyorum gece dolar 5.30 olunca havaya zıplayan yalamalar vardı,şimdi sus pus,galiba reise gazı vermiş olacaklarki yine dışarıya giydirmeye başladı,böyle devamederse seçime 6 gayme ile gireriz...ytd.
5.61 dolar.
Dolar/TL 5.6095 5.27%
Sterlin/TL 7.3993 4.02%
Euro/TL 6.3521 %4.30%
Viop 30 118.275 -3.76%
BİST 30 115.686 +0.57%
AA: FETÖ'cülerle irtibatlı olduğu iddiasıyla yargılanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un tutukluluk halinin devamına hükmedildi.