yine hayal kırıklığı galiba bir türlü 3,46 üzerinde saatlik kapanış yapmadı.
aşağıya gözünü dikti inşallah korkutma amaçlıdır.
Printable View
yine hayal kırıklığı galiba bir türlü 3,46 üzerinde saatlik kapanış yapmadı.
aşağıya gözünü dikti inşallah korkutma amaçlıdır.
Trade hissesi.bir haber dusmedigi surece yuzde 10 yukari asagi ayda bir iki kez dalgalanir.
yok bugün büyük bir sürpriz olmazsa kötü yerlere yolculuk yapmaya başladık inşallah 30 altı göstermezler
aksen mi Vakko mu gittik bu uyuz hisseyi tercih ettik aksende kalsak en azından hisse adam gibi yükseliyor bunun gibi dansöz gibi kıvırmıyor.
Biz karakteri değişti dedik, yok adam ben değişmedim gene aynısını yaparım dedi, ''40 yıllık kani olur mu yani'' diyeceğimde hissede beklemeye kararlıyım. hisseler arası parite uygulamaında tam zamanıydı ayran gönüllüym bi bakmışsın aşık olmuşum, bi bakmışsın geÇmişim:)
piyasanın iyi olduğu günde ters köşe yaptı ekran olmadığından mal çakarak mı indiriyor yoksa hacimsiz mi salıyor koyunluk kurban gibi bekliyoruz.
anlamıyorum bu kadar malı hayrına mı alıyorlar yoksa ali cengiz oyunlarıyla satıyorlar mı başka yerden bu kadar da salınmaz hisse 40 civarı kapansın başka bir şey istemem
endekste bozuldu hapı yuttuk bu hisseden cacık olmaz yarın ilk tepkisinde satıp çıkmak lazım
bu işi keko dostum beceriyor, kareli sattığı gün satmayı aklımın ucundan geçirmezdim, mükemmel zamanlama yapıyor, maşallah diyeyim buradan dostuma.
iyi bilanço açıklayan hisseler içinden en ********ini alırsan böyle olur adamlar gram hisseye sahip çıkmıyor
o kadar alınan lotlar buhar oldu sanki
Arkadaslar hisseyi ve spegini iyi bilen biri olarak yaziyorum.hissedeki yabanci alimi feyktir.birkac ayda bir yabanci orani yuzde 10 lara cikar.sonra yavas yavas sifirlar.sonra tekrar hergun gidim gidim yuzde 10 lara cikar.spek yabanci takasi en cok artan listes8nde reklam yapar.trade yapar.yatirim finansmis citiymis hikaye...
bıyıklı yabancı alımına güvenip hisse almanın sonucu
yok spek değil ky,
Sayin kitapcinin paylastigi temel analizlere katiliyorum.fakat takas vesair kandirmaca.hisse saglam.orta uzin vadedede beklenebilir ayri mesele.ozel bir haber dusmedigi surece trade eder spek.mal toplu.yarisi patronda.kalanda 5 kurumda.disarda en fazlan7 milyon lot daginik var.yatirimim gercekte oyle 2 milyon 3 milyon lot toplamasi icin hisseye bir kac tavan cektirmesi lazim...sag cep solcep..aynibanda bir kurumdan 1 milyon alim gosterirken 10 kurumda 1.2 milyon lotu sattiklari cok defalar oldu yak8n zamanda.aciga satip virmanliyorlar...
enayilik bizde sabah 40 dan stop oldum niye bir daha alırsın gidecek diye
bekle ertesi gün al
piyasaya rağmen aksen pgsus karel düşmüyor bu lavuk düşüyor bu da bizim enayiliğimiz
başta garan olmak üzere endekse verdikçe veriyorlar
bayramdan önce cuma karelin iyi bilanço açıklayacağını bile bile geçmedik ona bu lanet hissede inat ettik
yabancı alımı gösterip sonra ky ye mal kitleyen hisselerden nefret ediyorum.
yabancı sözde 1,5 milyon lot alıyor hisse tepkisiz düşüyor yangından mal kaçırır gibi satış
Ne yapıyorlarsa şu çalı arkasındakiler yapıyor, neyse perşembeden sonra 15 gün internet imkanım olmayacak, kafam rahat olacak.
Sitelerden anladığım şu: Millet birilerine "hissene sahip çık, uçacak..." derken birileri hisseyi yukardan satıyor düşükten alıyor. Bunu 9.60tan 47ye çıkan kağıtta da geçen yılki yükselişte Vakko'da da yaptılar sanırım, galiba, herhalde. Yukardan satıp aşağıdan alanlar kar aldı, hisse süzüle süzüle düşerken buralarda her söze inananlar şaşıp kaldı. O yüzden yorum okuyanlar çok dikkatli olmalı. Burada her gün yorum yazanlar boşuna yazmıyor. Hedef belirleyin ve o hedefe ulaşınca her söze kanmayın. Bir de iyi ki o dünya var. Burada kaybettirdikleri orada kazanınca kim karlı kim zararlı görünür elbet. Müflis kime denir, iyi bilmek lazım. Hak yememek lazım. Pek yazmam ama susamadım artık.
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Laf çakılmaya hiç gelemem, yazılanlara itirazlar, yazıldığı zaman yapılır, kısa vadeli , günlük haftalık aylık hedefler vermem, vermiyorum. Bekleyin yıl sonunu o zaman hesap sorun., hatta 3. çeyrekte sorun. Varsa ömrümüz görüşürüz.
3.04 de dikkat çekmiştim (galiba diyeyim ki şimdi birisi dakikalık grafik bakar yalancılıkla itham eder) 2.98'i gördü, o günden bu güne endexin kaybını, hissenin de kazancını gözardı ederek laf sokulmaz.
katılırsınız katılmazsınız bilemem 500k ya yakın yazılan mal tuzaktır tesbitimizin arkasından hemen silinmiş galiba, alışı silip yukarı çekip verdiler, forum sıkı takip altında. çok sefer söz veriyorum kendime yazmayacağım diye bu sefer tutmaya çalışacağım sözümü. artık çok daha az yazmaya gayret edeceğim.
topik yıllardır takipte hemde anlık olarak burada yatırımın topladıklarından bahsettik çakallar kurum değiştirip ak yatırımdan almaya başladı sözde yatırım mal satıyor yersen :)
ytd
piyasa+ bu ****** hisse eksi açacak gibi duruyor
endeks açılışı hiç parlak değil garan aşağı uçacağım der gibi böyle bir durumda bizim ****** neler yapmaz.
1500 lot açılış
demek ki birisi 40 a 15 bin lot emir gönderse 40 açacak
kademeler bomboş hani dün alan ak yatırım ondan önce alan yabancı piyasada kimse yok
endeksteki satış durmazsa bu namussuzlar bugünde düşürür. en azından oradaki satış dalgası kesilirse bu yatay takılır.
********ler bizi öpmeden hisseyi götürmeyecek anlaşılan
ak yatırım deyyusu bedevaya mı alıyon o kadar lotu
geçende ak satıp yatırım finansman almıştı
dün tersi oldu anlaşılan bunlar aynı adamlar
maalesef endeks iyi olursa tekrar 40 ları görür hayellerimiz suya düştü endeksin eksiye düştüğü anları görmek bile istemem
endeks 1 biz 3 düşeceğiz geçmiş olsun.
Cok abartmayin.hisse haber dusmedigi surece normal seyrinde..2.90 ile 3.45 arasi dalgalanir durur.
Ayni anda 10 kurumdan satip 1 kurumdan aliyorlar.yada 1 kurum alir gibi yapip aciga baska yerlerden satip virmanliyorlar aksam.mal toplama yok.surekli trade var.ekip sadece bu hisse ile ugrasiyor.guzelde para kazaniyorlar.
endekse rağmen gitmemesi ne kadar kontrollü bir hisse olduğunun açık göstergesi
saatlik kapanışı bu fiyattan yaparsa 42 ye kadar bir hareket çekebilir,