Pazartesi sabah açılışta tavan 9.98
Cuma günü kapanışı 5.22 hiç böyle saçma sapan bir fiyatlama görmedim inanamıyorum
Umarım önümüzdeki hafta en azından bir bölümünü telafi eder
Printable View
Pazartesi sabah açılışta tavan 9.98
Cuma günü kapanışı 5.22 hiç böyle saçma sapan bir fiyatlama görmedim inanamıyorum
Umarım önümüzdeki hafta en azından bir bölümünü telafi eder
hocam yeni girmişsiniz borsaya doğru mu....işte bu yüzden kaybediyorsunuz araştırma yapmadan temel/teknik analiz öğrenmeden sağdan soldan duyduklarınızla...bu sebeplerle mağdur da olursunuz ...biraz daha öğrenmek istemezseniz daha feci şekilde mağdur ederler...burası oyun yeri değil...hiçbir zaman kolay para kazanılmaz hele borsada asla....
Karı%100 arttırmış. Özkaynak karlılığı emsallerinden bazılarına göre gayet iyi. Bir oyun kurulmuşsa bizim ne suçumuz var?
Maliyet 6.70
Teşekkürler
Bakın iyi niyetle bir şeyler anlatmaya çalışıyorum...temel analiz bu senetlerde bir yere kadar..genel manada asla paçal yapmayın yani maliyet düşürmeye kalkmayın...batmanın garanti yoludur...onun için stop lose koyuyoruz zaten ...inerken almak değil işlerin kötü olduğunu görüp stop olmak lazım...çünkü hiçbirimiz müneccim değiliz...senetin nereye kadar ineceğini asla bilemeyiz...benim tecrübem bunu gösterir.
Sn.trendtakipçisi; iyi niyetinizden şüphemiz yok elbette. Ancak maliyet düşürme gibi bir hevesimiz de yok. Bu düşüş gerçekten inanılmazdı. Bir miktar tepki vereceğini ümit ediyor en azından 6.50-7.00 bandına gelebileceğini değerlendiriyorum. Sonra hedef yukarı olabilir. Neden 10.00 üzeri olmasın ? Beklentiler alınıp satılıyor.
Bu arada temel analiz gibi kavramlara pek itibar etmiyorum. Beklentim olan seviyelere geldiğinde satar geçerim. Sattıktan sonra sattığım fiyatın çok üstüne çıkması beni ilgilendirmez. Maliyetim 5.2680 TL. Hedefim 8.25 ve az üzeri olabilir. Olursa güzel olur.
Asla yatırım tavsiyesi de değildir.
Mâdem toplamak istiyordu namuslu patron..
Niye göt sallıyordu yıllardır
Basıp götürseydi..
Niye yabancının alımına göz yumdu hergün..
Hub gibi tavan veya yzde 5..10 luk artışlarla götürseydi de kaptırmasaydı yabancıya..
Şikayet edeceğim namuslu patronu
Sorum sizeydi
Livehuman
Yabancı ile anlaşma olabilir mi ? Patronlara güven olmaz. Yabancı ile birlikte ortak hareket kararı almış olabilir. Bekleyip göreceğiz. Son haftada yapılan operasyon belki de silkeleme harekatıdır. İnsanları dökerek kazanıyorlar. Umarım kaybeden kendileri olur. Şikayet etmekte haklısınız.
Hisse takibimde değildi
bugün dikkatimi çekti
elimde olan hissede beklentimin yüksek olmasına rağmen artık hisse takibimde
topikte yazıp çizenlerden almış olmak istemem
henüz karar vermiş değilim.
İnş sizde pazarlamacı değilsiniz dir syn livehuman..
Nasıl hâla 10 tl diyorsunuz
Tam orgazm olup boşaltamadınız mı..
Doymadınız mı hâlaa..
Şirketin anii sert satışı suç değil mi
Spk vs ye şikayet etsek sonuç çıkar mı
Devltimiz
Pazarlamıcılar mı çıktı yine piyasaya acaba..
Operasyon çektiler buna yukardan 40 gün bekletir.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl suç yok..
Bizler niye şirkete yatırım yapıyoruz..
Ani ve şok baskınla neden satış yapılır
Vertu patronu tarafından alnus üzerinden
Ne oldu şirket mi battı..
Bu manipülasyon suçuna girmez mi
Aşırı ve anlık sert satışla
Bunu spek mi yapsaydı suç olurdu
Ben patronum istediğimi yaparım der öyle mi..
Yok mu ülkede kural
Şirket patronu alım yapacağı zaman önceden kap a bildiriyor..
Satış yapacağı zaman da önceden bildirmesi gerekir..
Alacağı zaman kural var daa
Satarken mi yokk..
İsteyen istediği gibi at oynatıyorsa..
Neden halka açıyorlar şirketi
Verusatürk
Vertu
Spk ne işe yarar
Spk ve devlet yetkililerine şikayet edelim..
Sn.Dgate Girişim Sermaye Ortaklığında şirketler fon kurarak kendi hisselerini alıp satabiliyorlar. Bu konuda KAP açıklaması yapma zorunluluğu bulunmuyor. Sizin yazdığınız diğer şirketler için geçerlidir. Bu nedenle bu kural bu tür şirketler için geçerli değil. Yapılacak şikayetten sonuç alma şansı da yok malesef.
Yaptıklarının da kabul edilecek bir tarafı yok.
Ünlü, Citi, İş almış ve satmamış. Hisse düşmüş ve düşmeye devam ediyor. Enterasan bir durum.
Verusa Holding ile birlikte hareket ederdi. Holding + pozisyonunda devam ediyor. Yabancı yüklü alımlara girerse çok iyi olur. Tabi ki ben öyle istiyorum.
Vertu, Smartis ve Kafein Yazılım'daki tüm paylarını sattı mı ?
Vertu düşmanlığınız kime bilelim. Sabahtan akşama kadar yapılan bu baskının amacı nedir ? 9.88 gösterip bu seviyelere geldiniz. Doymadınız mı ? Hiç mi yukarı tepkiniz olmayacak ? Bu haftayı bu şekilde geçirmeyi mi planlıyorsunuz ?
Investo Holding elinde sabah itibariyle % 2,92 oranında 1.517.248 adet hissesi olduğu açıklanmış muhtemelen bugün bir bölümümü daha satmıştır. Bu hafta satışı tamamlayacaktır. Tahminime göre satışı müteakip normal seyrine dönebileceğini değerlendirmekteyim. Perşembe ve Cuma günü hareketli günler geçirebiliriz. Umarım hareket lehimize olur.
Asla yatırım tavsiyesi değildir !!!
Verusa Holding sürekli artıyor. Burası da düşüyor. Bu kadar adilik olur mu ? Verusa Holding kazançlarının çoğunu bu firmadan sağlıyor. Holding 22.00 fiyatlara gelmiş Vertu da en az 14-15 olmalıydı. Yazıklar olsun bu duruma getirenlere...
üstüste kaç gün eksi kapatacak bakalım... rekor kıracak.
Bu kadar düşüşün üstüne hala küçücük bir tepki bile vermedi.Bugünkü heraket gösteriyor ki yatırımcı tarafından her hareket satış fırsatı olarak görülüyor...
Maliyeti yüksek olanların Allah yardımcısı olsun.
Benim maliyet 5,26 şimdiden sıkıldım.