Ne mutlu ki sende yok
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ne mutlu ki sende yok
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fener dusunce digerleride dusuyor...Haftaya sporlarin devri bitebilir.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bjk ve gsray tavan olur ya ne düşmesi..:)ytd
rasyonalist olalım lütfen..
bizde yok diye bjk ve gsray duygusal olmayalım..
burak ağa sen ne dion yarın için..
gol ofsayt bu arada lakin gerek yok konuşmaya..mete kalkavan olduktan sonra o çizgiler 4 dakika sonra çizilir ve gol olur..
sinirden gülüyorum ya , şu mhk yi bi alt üst edemediler..
Serdar aziz tam bir angut
Adam koca takımı batirdi
Teknik direktöre bakıyorsun o bir mazeret üretiyor, yöneticisi farklı bir mazaret. Bu kafayla takımın gideceği yer belli
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hısse taban oldu diye atlayacak olanlar da dıkkat etmeli..
Bjk maçında alınacak bir beraberlık veya mağlubiyet zaten tüm ıddanın çöp olması demek olur.. Pıyasa bu hafta bu durumu fiyatlayabılır..
Kı bana gore hıcbır ıddası kalmamıştır fb nın. Bır fb li olarak çok üzücü..
Artık bu moral motivasyonla Bjk maçı çok zor..
Umalım da elınde olanlar için şampiyonluk beklentilerinin bitmesi ile tekrar 20 tl altı gelmesin.. Bu bıle mumkun..
Maalesef takımı da hissesi de sıkıntılı. İstikrar namına bir hareket yok
Info cuma aldıklarını taban dan çıkıyor..
Tabanda kac lot var
3 milyona yakın yığmış tabana..
ne olur nasıl bi yön izler bişey yazmayacağım, ky dökülmesi lazımdı dökülüyor yunanın denize döküldüğü gibi..
en son 2 sene önce avgyo da taban yemiştim , o gün geldi aklıma..:)
1 lot alım var 3 tane , onlar benim..:)
Ky mı dökülüyor bence ky alıyor. Info tek kalemde cuma aldıklarının hepsını çıktı.. Alanlar hep yan kurumlar. 3000,5000 doluşmuş ky tabandan. Takımın tek beklentısı şampıyon olabilme ihtimali ıdı oda bıttı artık hangi bahara olursa..
Ben gelebilecek kotu sonuçların devamında 20 tl altının bıle çok rahat fıyatlanacağını düşünüyorum.. Alanlar ona gore hesap kitap yapsın..şuan 4.5 mılyon cıvarı bekleyen var..
Dostum bu fiyattan neden satmasın ki niye alsın veya bu fiyattan nıye alınır bu hısse.. Sırf taban oldu diye hısse ye atlayan bir suru ky var.. Bu piyasada neyı nıçin aldığını bilmeyen o kadar ky varkı.. Kaldıkı bu fiyatları bu yıl bu senedın tekrar dan gormesı imkansız gıbı birşey..
Tahtacı mı??.. Emin ol tahtacı da bu fiyattan satmak için elli takla atıyor.. Oda biliyor başına gelecekleri.. Beklenti bıttı artık fıyatlama zamanı..
Satmak istesen de tavandan alıcı olmaz bugün sn hocam. Takım böyle olduğu sürece hissede belini doğrultamaz kolay kolayYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse zaten iki haftadır bu durumu fiyatladi yükselmedi Son galibiyetlerde. Çok dusmemesi mümkün. Ali Koç faktörü hala var.
Beşiktaş çok büyük avantajı yakaladı. Şu an en iyi futbolu oynayan takım.
Fenerbahçe müthiş kadrosuyla resmen şampiyonluğu ikram ediyor..gs de çok umut vermiyor.
Beşiktaşa, Fenerbahçe beraberliği bile büyük avantaj getirir
galibiyet zaten yolu epey kısaltır
lig maç makası bu kadar daralmışken
şampiyonluk gelirleri, şampiyonlar ligi gelirleri
bu yoklukta çok büyük şifa kaynağı klupler için,
asla yatırım tavsiyesi olamaz
Sergen in futbol zekası ile erolu kıyaslamam bıle. Koca FENERBAHÇE kimlere kaldı.. Hıcbır yeteneği başarısı olmayan futbolculara bırakılmış durumda..
Capsiz geldi
Tüm beklentim sene sonu bjk şampiyon FB binde 5 yıldızlı onanması ytd
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü satışı yarına da yigarsa yandı hisse.insallah koymaz
Muhtemelen yarın da satış devam eder. Bugünkü gibi taban olmaz ama anlamlı düşer diye düşünüyorum YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gs mayis lari sever.gozardi edilmesin.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
düşsün , niye korkuyorsunuz bu kadar düşmesinden..
düşük maliyetli hisse alırsın işte , her gün belli sayıda al at kenara..
sonsuza kadar düşecek değil ya, al 50/100/200/500 (bütçene göre) lot koy kenara..
her gün belli bi disiplinle aldığın lotlardan korkma, disiplinli ol sadece..ytd
420.502 lot işlem olmuş tabandan, bu kadar lot almış insan/lar korkmuyor siz niye korkuyorsunuz bu kadar..
sakin olun , paniğe gerek yok..
Batık, borç içinde yüzen futbol takımlarının hissesi alınıp biriktirilmez bence. Sadece al sat yapılır. Y.t.d.
Ky dokuldu bu arada cok iyi oldu bu dusus. Hisse desteginden toparladida. Bu hafta sonu beklentim yuzde 51 fenerin yenecegi yonunde. Spek mali iyice yuklendi. Bu sefer 40 i da kirarsak sasirmam.
Nakit akışı yaratan, sermayesine göre yüksek kar eden ve karlılığını arttıran, vs şirketler için söylediğiniz %100 doğru ama asla ödeyemeceği boyutta bir borcu olan ve bu sebeple, batık olarak nitelendirilebileceğimiz bir şirketi toplamanın mantığı? Tam trade hissesi, al sat. Çünkü asıl ederinden bahsediceksek 10tl de pahalı derim...
zorla mı aldırıyorlar size bu kağıdı, ne gezionuz madem bu topikte..
neyi alacaksanız yallah oraya..
Yarın toparlar mı acaba? Düşünce de pis düşüyor