KONYA dan ayrılamazsın. İşlem hacminin 10 katı kadar tavana yazılır. Maksimumdur zaten bu.
Printable View
KONYA dan ayrılamazsın. İşlem hacminin 10 katı kadar tavana yazılır. Maksimumdur zaten bu.
KARTN dan kopmadan açıklanmaz.
Cezalı olduğum için dün yazamadım.....Gördüğünüz üzere algıcılara rağmen kartonda lot satan yok.....Ben de alamayacağımı bildiğim için EGEEN aldım.....Borsa hayatımda bir hissede bekleyip de bedelsiz yaşamak istiyorum artık.....Bu hissede inşallah EGEEN olur....!!!
Karrton u kaçırdık zaten.....Konya ekürisi fakat onun da alım imkanı vermeyeceğini biliyordum....Ben aldığımda ise Konya bana artık bu fiyatlardan pahalı geldiği için almıyorum.......Bu yüzden hala çok ucuz olan EGEEN de karar kıldım......Ama alım imkanı verdiğinde bir miktar da KARTON alacağım....Çünkü bedelsizi açıklayan KARTON......Diğer bedelsizler artık yerinde sayar ama karton yola devam eder......Sonuçta 2-3 aylık bir süreç bu.....!!!
Tek fiyat gelir mi internet yasağı gelir mi 3 ay süre ile
Tavanda 235.496 lot var
O zaman yarın 100 bin altı Perşembe 20 bin cuma tahta açılır mı?? Çok erken değil mi!!!
Güzel günler göreceğiz sabreden çok kazanacak
Karton un çok yükseklere çıkacağını düşünüyorum.....Alamadığım için de EGE EN e yapıştım salmıyorum.....!!!!
Merhaba Değerli Bist Yatırımcıları,
Bist size göre 2020 yi nasıl kapatır?
Ankete buyrun lütfen.:)
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46986
SPK da sizlere yapışmasın akşama SPK internetten emir yasağı getirir mi Yıldız Pazar hisselerine
Arkadaslar 769 ortalamali cuma gununden alinma 200 lotum var. Tavsiyeleriniz nedir?
Tavanda bulunan lot miktarı nedir acaba teşekkürler
EGEEN tavan.
350 ile başlamıştık, şu anda 220 lota indirdi tahtacı
Sayın sur Bizim için avantaj mı yazdıklarınız
Cevap için teşekkürler
Bugün Kartn'da gün boyu gerçekleşen satış yalnızca 1048 adet.
Tavanda bekleyen 218 bin adet
Emir defterine bakınca da ilk 10 emir miktarını ben görebiliyorum.
123
1074
1074
1074 adet vs.
Vatandaş örnek veriyorum yazmış 100 lot alış.
7 saat geçmiş gerçekleşen 1000
İlk on emirde de kendini göremiyor.
İptal ediyor.
Yani bekleyen emir eğer satış ile azalsaydı olumsuz diyebilirdik.
Ama bekleyen emirin, emir iptalleri ile azalmasını yukarıdaki açıklamama yoruyorum.
Herkese iyi akşamlar dilerim.
çobanyıldızı sana kötü haberim var. PKENT,EGEEN yapıştı KARTN'a.
Değerli bilgiler için herkese teşekkür ediyorum
BFREN Merkel, CMBTN Turquaz yamuk yaptı bugün.
Tavanda 211.114 lot var