HTT için iyi mi oldu yoksa kötü mü oldu? Bugün satış verdim, inşallah üzülerek ayrılmamışızdır
Printable View
Ben DZT ve HTT'ler için beklemedeyim.
Ya cuma ya pazartesi satarım.
Muhtemelen pazartesi...
Hayirlisi olsun.insallah sattigina sevinirsin
Su fon aleminin en bickin fonuudur
Htt. 6 ay zarfinda 5 6 kez aldim sattim
Bana hicbi getirisi olmadi bazi kereler
Zararla ciktim
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EIB yine düşebilir. Blcyt -%2
Altın fonlarında iyi fırsatlar olabilir.sotede beklemekte fayda var.onstaki ani düşüşte gram altına usd düşüyü de eşlik ederse 350 ya kadar çekilecek gibi.
Fon alımlarını Garanti hesabımdan yapıyorum ilk fon alımını Mayıs 2019'da yapmışım. Bugüne kadar Garanti MKK ücreti kesmişti. Dün fon sayfasına giremedim MKK sözleşmesi çıktı mecbur onaylamak zorunda kaldım. Bugün Mayıs 2019 dan beri her ay MKK ücretini tahsil etmiş. Geçmişe dönükte tahsilat yapmaya hakları var mı? Bu MKK ücreti için muafiyet alabilir miyiz?
Bugün %2 ye yakin bir düsüs var altın fonlarinda..
Kıymetli madenler iceren fonlarin bugün ki goturusu fondaki oranina gore yatirimcisini üzebilir
Bu arada orta vadeli borclanma araclari fonlari yarin mk %40-50 arasi getiri saglayabilir
hocam hisse alim satim icin kullandığınız banka var mi komisyon oranı düşük. ziraat borsa kullanıyorum şuan
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zgold bist de işleme başlamış ama bulamadım nereden bakılır?
EIB maalesef çok kötü zarar yazmış. Artık kuzu olmaktan çıktı. EIB için yeni fiyatımız: 0,065666
EIC de bugün batırmış, yazıklar olsun diyorum. EIC için yeni fiyatımız: 0,020461
ne oldu ya bu fonlara. ZPC de bugün zarar yazmış. ZPC için yeni fiyatımız: 1,968463
Yazıklar olsun..
Ons bu kadar düşmüşken, dolar endeksi de gerilemişken altın fonu alımı yaparsak, gram altin yükseldiği zamanki getirisinin aynısıni altin fonu da getirir mi, gram alırken kesilen %1 vergi fon alirken de kesiliyor mu? Cahilligime verin, pek bilgim yok.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ZGOLD 2.58 düşmüş nasıl oluyor bu ons bu kadar düşmediki??
Eib den dayak yemisiz :)
Bari sua dan zarari azaltalim
Saygilar.
Hisse senedi alımı yapar gibi bakmanız lazım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O anlık kapanış fiyatından olabilir ...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Simdi baktim , ozel sektor tahvil leri agirlikta , devlet tahvilleride var. Tahvillerdeki agresif oynama yarammamis anlasilan
Hisse senedi var icinde ,az da degil orani,
Yanlis bilgi vermeyin lütfen
ZPC iceriginden eşit paylarda veya %1 artı eksi
1-borclanma araclari-HKV
2-para piyasasi-TZL
3-Altin fonu-TCA
4-Ziraat hisse fonu -TZD
5-ziraat katılım hisse fonu -ZPE bulunuyor
Bugün %2 eksi yazmasi altin fonunun digerlerinin getirilerini süpürmüs
Zpc riskli bi fondur..%32-%35 arasi hisse icerdigi icin hisse senetlerinin düsüsü bu fonu etkiler ama borclanma ve altinin artışı hisse senetlerinin düsüsünü karsilarsa bazen hisseler eksi getirse bile altin ve borclanmadan + yazabilir fon
Ayni sekilde hisseler bugün + yazsa altin ve borclanma - yazsa ( bugün ki gibi) fonu olumsuz etkiler
borsadaki fiyatı piyasa belirler, lakin portföy değerini bir yerden takip edebilmek gerekir. gldtrf nin değerini http://www.goldist.com.tr/altin-fonu-alis-satis takip ediyoruz. bunu nereden takip ediyoruz.
Kotu diyon %1 flanmi bugun sattim
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.