TBANK hala 14.50 1m tl üstü için SWAPLI 14.70
Printable View
TBANK hala 14.50 1m tl üstü için SWAPLI 14.70
TEB Firsat hesap vadesizde 3500 TL bosta kalma sarti ile gunluk 12.00% den benim parami kullaniyor.
3500 TL %12'den ayda net 29,75 TL faiz kaybim yani maliyet demek.
Bana daha iyi bir alternatif lazim.
Bilen var midir?
Syg,
Bugün itibariyle temdit 500k 32 gün
AKBANK %13,50 (1M+ 13,75-14 OLABİLİR)
YAPI KREDİ %13,50
100K DOLAR %3,40
bağlandı...
Enpara gibi ucretsiz ve basit, yalin hizmet veren, gizli sakli bir masrafi maliyeti olmayan ama faizi daha yuksek gunluk bir online alternatif arayisim devam ediyor.
Syg,
Bugün finansbank quartz 1m+ için swaplı 14.60 ,düz 14.10-14.20
Akbank temditi 13.50 yeni 12.75 ikiside 500k.
Vakıfbank 14,70 TL. Dolar yüzde 4 günlükte ING.
Kaba bir hesapla dolar ve TL mevduat faizi arasındaki net fark aylık 0,77
Bu faiz oranlarına göre dolar ayda 2,8kuruş artarsa TL faizini ancak karşılamış oluyor.
Mayıs 18-22 arası piyasada likit para tanemen biteceğini tahmin ediyorum ve merkez glp de şok faiz artışı yapmak zorunda kalacak, şu an Londra dan dolar karşışılığı tl falan buluyor adı swap denen bir tür işlemle likit buluyor , büyük ihtimalle oradaki üçkağıtçılarda merkez bnk a pahalıya satıyorda olabilir, midyata giderken......16,50-17,00, 18,70 ler dediğim tarih aralığında görülmesi lazım, ileriki aylarda ise vatandaş dolardan tl ye koşacak, hepsi olacak, tıpkı 2000-2001 de olduğu gibi, no one can stop GLP anymore, :bravo:
Bugün Akbank'tan müşteri temsilcisi aradı 14,50 oranımız var dedi ,kampanya yapmışlar yeni girişe herhalde .
Sayın Dudu,
Benim de önceden turuncu hesabım vardı, uzun süre kullanmadığım için hesabımı pasif hale dönüştürmüşler. İnternet bankacılığından girince görebiliyorsunuz. Ekran sağ üst kısmında hediye paketi görünümlü teklifler kısmında e-turuncuya dönüştürme ve avantajlı faiz oranından yararlanma teklifi görmüştüm. Başka bankada vade dönüş günü ING internet bankacılığından e-turuncu hesabı açtım ve diğer bankadan EFT ile parayı gönderdim. Para hesaba geçince hesap bilgilerinden %13,50 oranının uygulandığını gördüm ve izleyen günlerde de hesap hareketlerini kontrol ederek %13,50 uygulandığından emin oldum. Normal turuncu hesap eski müşterisi olduğum için be de tereddüt etmiş ve daha önceden 2-3 defa müşteri temsilcisini aramış ve %13,50'den yararlanıp yararlanamayacağımı sorduğumda her seferinde olumsuz cevap almıştım.
Denemeniz bir şey kaybettirmez, %13,50 uygulanmaz ise ücretsiz EFT sayesinde başka banka hesabınıza göndermeniz mümkün.
25.000-1.000.000 Tl , 32-45 arası Burganın faizi %14.60 olmuş (dün 14.35 vermişler) . Aynı vadeye bugün için verilen Swap oranı da 14.70 . Bilgilerinize ...
akbank bu 14.50 yi kac liraya veriyor iyi vermis o zaman burgan odea tbank fiba gibi kucukler bedava topluyor demektir onlarda 16 olması lazım
Borsa sene başından beri %25 mi kazandı, valla çok ilginç herkes sürekli balon diyor ama artmaya devam ediyor.
Yıllardır beni aramayan Banka Şube Müdürleri tel ve e-mail ile TL mevduat istiyorlar....Oran 14.50 :halay:
Faizin yükseldiği ortamda borsanın da yükselmesi akla mantığa sığmaz ama akıl ve mantığı bu ülkede kim kaybetmiş ki biz bulalım !
Vakıf bank tabela faizi bile 14.25 olmuş ( ki İstanbulda bir şube müdürünün kendi ağızından; 14.60 kesin alırız) artık daha ne diyeyim !...
faiz yukselince borsa yukselir sen yanlıs biliyorsun umutabi gecmisi unutmussun ani faiz artırımlarından sonra borsanın coctugunu...ne dediler mayıs ayı basından itibaren sat git dediler ..buyukagalar naptı mayıs bası 93 000 den oldu sana 96 000 ustu...beklentinin tersi yani...neyse faiz sayfasını mesgul etmeyelim
evet dolar bazında ucuz oldugu icin akım var katılıyorum..bu konu uzun yazsak sayfalar katlanır borsadaki buyuk sirketlerin katrilyonlarını faizde tuttugunu unutmayın onlar icin goturuden cok getirisi var ....buda iyi ilanco demek buda kar artısı demek buda borsadaki fdiyatlarına yanısması demek buda bist 30 u yukarı tasımak demek..ayrıca dowa daxa bovespaya vursan borsanın minumum 110 000 lerde olması lazım ama jeopolitik risk ve siyaset iyi olmadıgı ıcin olmadı ...
Mevduatçılar faiz paylaşın bırakın falancalar çalsın diğer falancalarda oynasın kenef çukurunda.
mevduatın dolmasını 20 gün var banka temsilcisi halimi hatrımı sordu töbe yarappim :) mevduat süresi dolunca yine cazip oranlar vereceklermiş.benim kıçı kırık 90k parama böyle davranıyolarsa demekki baya bi sıkıntı var piyasada...
Borsa riskli iş, mevduatçılar pek bulaşmazlar. Döviz bazında 2013 yılındaki zirveye ulaşması için yüzde 65, 2015 yılındaki zirveye ulaşması için yüzde40 daha artması gerekir.
Ancak, şu var ki, 2008 yılında tam bu şekilde zirveye harekete başladıktan sonra meydana gelen global krizle yüzde60 değer kaybetmişti. O yüzden çok çok temkinli davranmak gerekir.
Olası bir krizde 100binTL nizin 40binTL ye 30binTL ye düştüğünü görmek insana kalp krizi geçirttirir.
Yarın bankaya da soracagım da bilen varsa ona gore konusayım diye soruyorum bankada 32 gün baglanmış X TL'nin belirli bir kısmını faizini alarak cekebiliyor musunuz? Yarıya kadar mıydı bununla ilgili bir düzenleme yapılmıştı sanki bir ara..
garanti
100 K
32 g
%13,45
ytd..
Mevduat topiginde borsa konusunda yapilan yorumlari okudukca sadece gulumsuyorum. :)
Syg,
burgan bank
25.000 - 1.000.000 TL arası
32-91 gün
%14,60
ytd..