Bizim diyanetten müftüler, imamlar için böyle bir karar gelir mi acaba?
Papa da kemer sıkıyor: Kardinallerin maaşlarında kesinti kararı
https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...arari-6332914/
Printable View
Bizim diyanetten müftüler, imamlar için böyle bir karar gelir mi acaba?
Papa da kemer sıkıyor: Kardinallerin maaşlarında kesinti kararı
https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...arari-6332914/
Merkez bankası başkanı : Pazar günü TBB yönetimi ile gerçekleştirdiğimiz toplantıya bugün, TBB yönetiminde olmayan ve TKBB'deki bankaların yöneticileri ile genişleterek devam ettik.
Değerli katılımcıların görüşleri ışığında çok verimli bir toplantı oldu. Paydaşlarımıza destekleri için teşekkür ederim.
saat ı geçtim, maaşlarının ne oldugu da umurumda degil..
bugün devlet lisesinde çalişan herhangi bir ögretmen ücret karşılıgı ders varmeye kalksın anasından emdigi süt burnundan gelir..çünkü devlet memuru özel iş yapamaz ek iş yapamaz ..etik olarak dogru bir yaklaşım...allah korusun hepimizin yakınlarına allah uzun ömür versin ama bir yakınınız vefat etsin..pamuk tıkayan hocadan talkım veren hocaya kadar ..evde tebareke yasin okuyan hocaya kadar eliniz cebinizden çıkmaz..hiç biride demez devletten ben bu iş maaş alıyorum zaten. benim okudugum dua allah rızası için demez hiçbiri ...ve bunun için herhangi bir hoca imam vs ye ceza kesilmişmi ?
https://twitter.com/i/status/1374688786165207043
Anlamakta zorlanıyorum, neyi kaçırıyor olabilirim/iz...Biz niye evlere tıkıldık yahu..akacam diyorum alemlere...YTD
gerçek din bunların savunduğu aslında
insanlar ütopik bir din algısı yaratıp gerçek din bu değil diyorlar
islami endekste ilk 40'a giren tek bir müslüman ülkenin olmaması rastlantı mı..?
1.5 milyar insan bir dini yanlış algılayıp kafalarına göre uyguluyorsa sorun beşeri değildir..
8 üstü yakın vadede görünmüyor...
Oyun bitti , dağılalım arkadaşlar ,
bu olay öncesi bazı kamu kurumları ciddi miktarda yurtdışı borçlanması yapmıştı onlar galiba short açtılar ...
Bu mini krizle voip , fx ve borsacılar güzel dayak yedi..Birileride tam tersi ciddi servet kazandılar....
Grafik te 8 e dokunup dönecem diyordu...ters o-b-o vardı....
Manifesto filan açıklayacaktı, kabine değişimi bekleniyordu, bugün değil miydi onlar?
Ülkeyi geriye götürme konusunda kararlılar:
Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) subay ve astsubay yetiştiren Harp Okulları ile Astsubay Yüksekokulları’na giriş şartlarında yer alan “Yasadışı, siyasi, yıkıcı, irticai, bölücü ideolojik görüşleri benimsememiş, bu gibi faaliyetlerde bulunmamış veya bu gibi faaliyetlere karışmamış olması†şartı yeni yönetmelikte yer almadı.
https://tele1.com.tr/tarikatlarin-or...-kilif-353147/
Sn. turali, bu hareketler seçimlere hazırlık babında tabanına verilen tavizlerdir. Aslında inanın yönetenler de attıkları imzaların uygulanmasını istemiyor. Yani bir nevi herkes birbirini kandırıyor. FETÖ zamanında da el altından hızla yükseltilen askerler sonra hızla tasfiye edildiler. Hem de aç bırakırcasına .. Şimdi de , parti- tarikat vizeli atanan- alınan askerler arada bir silkenecektir. Daha bu sabah operasyon haberinde kalabalık bir teğmen grubu tutuklanmış. Teğmen dediğimiz 15 temmuzdan sonra subay olan askerler. Toplum içinde bu tarikatlara bulaşmamış aile çok az kaldı. Ya amcası ya dayısı- teyzesi derken bir şekilde lekeleniyorlar.
Önemli olan okullarda yurt sevgisinin tam verilebilmesi. Biat değil , bilimsel gerçeklere göre düşünce ve karar verme sürecinin öğretilebilmesi. Niyeti bozuk olanın ALLAH ayağını dolandırsın ve memleketin başına bela olmasın.
Tüm döviz kurlarında cuma kapanışı şov yaparsa hiç şaşırmam. Pazartesiye yerlilere yedirmeden yine 8 altına getirirler ve herkes muradına erer.
Yurdum insanı 5 milyar dolar bozduruyor....dövizde tık yok....gelecek günlerde...yandı gülüm keten helva...!!!!!!!!!!!!
Bu hafta 8 üstü kapatır.
Yerli 5 milyar bozdu saçmalıklarina da inanmıyorum. Kamu bankalarıdir olsa olsa. Yerli deli gibi dolar aldı bu hafta.
Bu ülkede kısa vadeli ihtiyaçlar dışında hiçkimse dolarlarıyla tamamen vedalaşmaz.Sadece satayım alttan alayım der.Şu ana kadar satanlara alttan alma fırsatı verilmedi.Ben çoğunun zararına geri alacağını düşünüyorum.Farkındaysanız her gevşemede alttan alımlar geliyor.
Türkiyede ev, araba, düğün dışında kimse dolar gayme bozmaz, alttan alayım deyenler çok küçük bir kesimdir, diğerleri mecbur kalmadıkça sitsen dolar ve altın satmaz.
https://covid19asi.saglik.gov.tr/
2 doz aşıyı olan kişi sayısı 6 milyon bile değil yani nüfusun sadece %7 iki doz aşı yapılmış
Money-fiyasko olunca
Manifesto isi yatti !!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Almanya'da muhalefette bulunan Sol Parti'nin, Federal Hükümet'ine verdiği soru önergesini eleştirdi.
Faşist MHP sözlerine tepki gösteren Bahçeli, MHP ye faşist diyen ağız kirli ve zırva bir ağızdır.
Aynı zamanda itibarsızdır, iftiracıdır, demokrasi değerlerini yok sayan ilkel ve bağnaz bir anlayıştır. dedi.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/devl...epkisi-1822970
konuya yeni arda gelmiş.
orayı göremez burayı göremez.
sen 15inde faizi indir kredi pompalamaya başla bak ne oluyor.
ha korkup yapamayacaksan adamı niye aldın?
VARLIK FONU NEDİR?
Ulusal Varlık Fonları, çeşitli finansal varlıklara yatırım yaparak gelirini artırmayı hedefleyen, devletin sahipliği ve yönetimi altında çalışan fonlar olarak biliniyor.
Varlık Fonu’nun geliri genellikle bütçe fazlalarından oluşuyor. Bir ülke eğer bütçe fazlası veriyorsa bu fazlayı 4 şekilde kullanabilir: (1) Harcamalarını artırır. (2) Mevcut vergi yükünü düşürür. (3) Borçlarını erken ödemeye tabi tutabilir. (4) Bir varlık fonu kurarak bütçe fazlalarını buraya aktarır ve bu fonla ulusal ya da yabancı bazı finansal varlıkları satın alıp gelirlerini artırmaya çalışarak gelecek kuşaklara refahı aktarma yoluna gidebilir.
Son dakika haberine göre Türkiye Varlık Fonu, Asya, Avrupa, Kuzey Amerika ve Orta Doğu’dan 11 ülkeden 14 bankanın katılımıyla 1,25 milyar avro tutarındaki sendikasyon kredisi işlemini başarıyla tamamladı.
Varlık fonu neden kredi kullanır? Varlık fonunun mantığına ters değil mi?
Pandemide rakamlar rahatsız edici şekilde artıyor. Günde 146 kişi ölürken, yoğun bakım dolulukları düşük demek ne kadar sevindirici bilemedim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim portföy yüzde 40i geçti, hisse..
Kalan dolar. Hisseleri artıracağım, ancak kağıt almak için bozarım..
Çok güzelleşen kağıtlar var. Ben başka alim fırsatları da olacağını düşünüyorum.
Portföy uzun vadeli.
Bu Naci AGBAL neden gonderildigini aciklamali.
Mutlaka bir usulsuzluk yakalamis olmali.
Piyasada bu kadar serseri para varken her varlık her fiyatı görür. 0'ıda görür milyon ve ötesini de.
Millet cozuttu NFT denen dijital lale soğanlarına milyon milyon basıyorlar paraları.
İmkansız diye bir şey kalmadı.
Ben şant manukyanı hayretle izliyorum. Bu konuların hepsinin bir noktasında yatırımı var.
Nft’nin ilginç tarafı dijital çerveler tutmazken, cep telefonunda dönüp bakmadığımız binlerce foto, saatlerce video varken. Biri neden dijital bir esere bu parayı verir bilemedim.
Sonuçta dijital ürünler en hızlı tüketilen ürünler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi