Abi borsa niye düşüyor nasıl bir kumpas bu yav.. FayiZ 18 az da değil enflasyon varsa ne olmuş dayı kağıtlarin artması lazım varlık var inanılmaz kumpas keriz.koparma yaşanıyor
Printable View
Abi borsa niye düşüyor nasıl bir kumpas bu yav.. FayiZ 18 az da değil enflasyon varsa ne olmuş dayı kağıtlarin artması lazım varlık var inanılmaz kumpas keriz.koparma yaşanıyor
Sentiment ne
Long mu short mu
:))
Short 24
makastanda gomuyo valla yakaladımı hıc acımıo
Ölü eşek albarakada inanılmaz mal toplanmış. Gedik 27M lot almış, %97... Bunlar katılım bankaları ile ilgili bişi mi açıklayacak acaba hafta sonu?!?
SPOT kapanış
https://i.hizliresim.com/g31qfda.PNG
Nerde kapattı biliyor musun?
5000 metrelik uçurumun kenarında bir tahtanın üzerinde kollarını açarak yürüyen uçurumdan aşağı düşmemek için dengesini sağlamaya çalışan insan vaziyetinde kapattı.
1380 üzerinde kapattı. Pazartesi heyecana devam.
1,648 aralık vade shortlarla haftasonuna girdik bakalım...
kalın sağlıcakla...
https://www.tradingview.com/x/TNFTj3Yv/
SP500 tekrar kırmızı düşen kanalı deniyor. Bunun üzerine atmayı beceremezse Cuma kapanışı iyi olmayabilir, Pazartesi bizde stres yaratabilir.
Hadi kemik bu haftasonu bir karar bir gelişme olsunda 3 tavan çekelim yakışır neyyy ahhshahshsha
Bencede başarılı
Zırt pırt bizim gibi yazmıyor
Düşerken 1370 hedef demiş.
Oraya geldik.
Şimdi daha aşağısı hedef diyor.
Bakalım olurmu.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Serdar Erdem
@Serdar_Erdem
1370 hedefime geldik. Ara tepkiler olsa da; 1330 sıradaki hedef görünüyor. #bist100
Hayırlısı olsun mart dibinde ikili dip gibi bir senaryosu var galiba.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen nikini giriş şifreni filan gene unutana kadar bize rahat yok anlaşıldı:)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 hafta daha dusus barı sonra yukselıs ama nasıl olacak .gecmıs te 6.7 hafta 4. hafta bıttı...134 az geldı bana:plc:
Biraz daha açarmısınız.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tepeden dususte kaldı kı tepe degıl ortanca tepe 7.8 chafta cıvarı dusus olur ve sonra yukarı hareketlenır sadece haftalıklara bakalım dusus barız 4. hafta bu hafta ıstasyon olabılır..138 142 ondan sonra dalarsa 132ler gırer potaya...bu benım sıstemle ılgılı degıl...genelde olabılecek durum.....benım bar sıstemı 149 hedeflemıstı ve kolay para demıstı....haftaya normalde 136 137 altı olmamalı olursa el fatıha...benım sıstem yenı hedeflerı anca ekım 5 den sonra verırr onu da paylasırız
teknık olarak 142 500 gecerse ayuların tum kırmızı haftalık barını yer ama once 139 750...karar yeri
Teşekkür ederim
Açıklayıcı oldu.
Kişisel olarak.
Bu düşüşte ben 1390 -1400 bandı altı beklemiyordum.
Ama oldu.
Şimdi ise 1370 altı olmamalı
Hafta sonuna yine hisse vadeli long
Endeks şhort durumum var.
Yukarı girişlerde şhortları kapatacağım
Aşağı giderse
Anca 1370 altı long azaltırım
Tamamen kapamam SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gaybana çift haneli
Rakamlara yakın
yaza yaza en son serdarı twitterda ana sayfaya düşürdünüz. çok mutebermiş gibi.
1370 hedefine gelmişmiş sanki gülle oynuyor, gazozuna maç yapıyor. 187 kişi de beğenmiş :kahkah:
Arkadaslar N Kolay, Aktifbank oluyor sanırım. Aktif bank güvenli midir, yüklü miktar transfer edelim mi?
Gecmiste passolig alanlar otomatik hesap acilmis. Hesabımın oldugunu ogrendim.
Bende ikiside vadeli
Günlük olarak birini azaltıyorum.
Mesela
Diyelim pazartesi
Piyasa yukarı gidiyor şhort azaltacağım.
Piyasa devam ederse taktık tutmuş olacak.
Burada sorun. Gider gibi yaptı
Ve ben poz azalttım sonra geri döndü
O zaman tekrar acıyorum ama işlem zararlı oluyor SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
akpliler redditi okumuyodur umarım :kahkah:
Biz bu durumda G20 den de atilacagiz gibi duruyor... Yetiş BAE gönder dolaresleri, yap yatırımı...
Yanarım yanarım Arap in parasına muhtaç olmaya yanarım Dünya nin en güzel ulkesinde.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8.88 bu nedir abi ya. 85 milyon insanız. sanayi, turizm, yeraltı kaynaklarımız var. bu neyin fiyatlamasıdır ya.
iktidar değiştiği gün bu dolar yerin dibine girer...öyle böyle değil...o zamana kadar artık piyasa ne yaparsa...ömrümüz yeterse göreceğiz...
bu arada markette yine zam vardı...enflasyon kaçtı yav bu arada %13-15 mi?...şaka gibi...sabah sabah 3-5 parça bişey aldım 400 tl...nereye koşuyor bu ülke merak ediyorum...
Pandemi öncesi kredi dağıtıldı. Pandemide de sadece krediye ulaşabildik. Öncesinde kredi ile araba ve konut aldık. Bir kısmımiz ticari ve tüketici kredileri ile ayakta kalmaya çalıştı. Neticede işler olduğundan kötü gitti. Konut ipotekli ve bireysel ve ticari kredileri de ödemedik. Yasal takip süreci hep uzatıldı. Bu adam evini arabasını satmak istese alan kişi borçlunun tüm borcunu devir alıp öyle devam edebilir. Bu konuya ilişkin bilgisi olan var mı.
Bizim cengaver hükümet enflasyon ile ilgili sorunu çözmek için beş zincir markete müfettiş gönderecek mış. Bu beş zincir markette tam tersi bizim ucuz aldığımız marketler. Bunlarda işi kanırtirsa Abbas yolcu olur. Bunlar harbiden salak bu gün enflasyonu TÜİK bu kadar düşük bulabiliyorsa bunlar sayesinde. Bunlar olmasa %10 daha yüksek bulur. Bur kaç salak bazı ürünleri mukayese edip çok fiyat farkı olduğunu iddia etmiş. Bu ancak şöyle olur bir ürünün son kullanma tarihi geçmek üzere ise onu çok ucuza verir. Onu satmasa çöpe gidecek zaten
Herhangi bir markette bir şey çok ucuzsa sebebi miyadi yakın olmasıdir
Gecense yapmış olduğum stoklar bitti. Gunluk alınması gerekenler dışında alışverişe çıkmadım. 2 hafta once yine alışveriş yaptım. Birsene daha götürür. 2 senelik toplu alışverişimin maliyetin ortalamsını alınca enflasyondan gelen zamlardan kar yapmış oluyorum. :cool: tavsiye ederim. Buda karlı bir yatırım.
Babama göre her şey yolunda. Yılık iki paket makarna bir paket fındıklı krema iki kg zeytin iki üç teneke de zeytinyağı ihtiyacı. Benim 20 Paket makarna 20 kg fındık kreması 15 teneke ayçiçeği yağı ile zeytinyagi 12 kg zeytin 15 kg çay 100 kg şeker 20 kg salça