Mutlu saglikli bol kazancli seneleriniz olsun insallah isbir sempatizanlari :)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Mutlu saglikli bol kazancli seneleriniz olsun insallah isbir sempatizanlari :)
Yeni yıl yeni umut demektir. Umudunuz var olsun. İşin başı sağlık. Yeni yılda sağlığınız yerinde olsun. Gerisi teferruat İŞBİR işbirlikcileri dostlar.
Sağlıklı mutlu seneler ortaklar.. Inşallah ülkemiz içinde huzurlu istikrarlı bir yıl olur..
Mobilya ya KDV indirimi geldi yatak %10 bu uyuzun tavan olması lazım
Ybtas in tavan oldugu yerde isbir eksi yazmasi komik
Ybtas alamayanlar ne alir peki???
su akar yolunu bulur. buradaki arkadaşlar, en azından 3 ay satmayın hisselerinizi 2019/12 kar-zarar bilanço açıklansın bakalım. ondan sonra herkes kendi kararını verir. eğer ki 80-100 mio kar gelirse artık zincirlerini isteseler de tutamazlar hissenin. artık hindistan satışlarının desteğiyle bu rakamlar aslında çok olası görünüyor hatta daha yukarıları neden olmasın ? artı bedelsiz potansiyelini de eklersek, hayaller paris.. bu yaz artık parise tatile gönderir hepimizi işbir:cool:
Ybtas tavan,bizde eslesme bile yok :)
Bekle, belki şimdi zamanı değil.
Türklerin umudunun bittiği yerde inadı başlar.
Yok artık.Fabrika İran da sanırsın.
firsat sunuyor alirim ben gene burlardan...
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanirsin ki abd bizim sirkete salladi fuzeyi
Aynen hocam,sabirla sebatla
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Algyo da 500 bedelsiz geldi..yanina bir sifirlisi ins bize de nasip olur
Ha bana kalirsa 650 bin tl sermaye ile yillik 60 milyon kar aciklasin,zaten ederine gider..bedelsiz isin cilek kismi olur :)
Aslında net kar 88 milyon tl,,fakat 55 milyon tl finansman gideri olduğu için net kar 32 ye düştü,
net kardan fazla finansman gideri ödemesi şirketin handikapı,
Arsa mı satacak ne yapacak,mutlaka borcunu kapatması şart.
Bence en akıllı ve mantıklı finansman edinmesi,önce yüklü bedelsiz,ardından bedelliye gitmesi olur.
Algyo nun yaptığı gibi sermaye düzeltme farklarından bedelsiz verse 24 milyon tl ödenmiş sermayesi olur,,ardından %200 bedelli ile şirket 48 milyon tl finansman sağlamış olur,,üstelik bu paradan ne finansman gideri ödeyecek,ne de kur farkı.
Şirketin çelişkiye düştüğü nokta,,,madem sermaye artışına ihtiyacın yok,,neden bankadan kredi çekiyorsun? Finansman gideri ödemek hoşuna mı gidiyor?
Ortaklar genel kurulda bu soruyu sormalılar bence.
Selamlar sn olimpik forum
Bilancosuna ilk baktigimda benim de dikkatimi mevcut borclarin yuksekligi cekmisti..hatta burada da yazmistim;bir hisseti begenmemizin tek veya ilk sebebi bedelsizi olmamali..
Ve fakat sonrasinda gelecege donuk beklentileri hosuma gitti.neden yeni egeen olmasin???
Ama oncelik dediginiz gibi borclarin azalmasi ve ardina dogru duzgun dise dokunur temettuler dagitmasi lazim...
Gecen sosyal medyada biri ges projesinden bahsetmis;baska bir arkadas da onunla ilgili kaynak bulamadigini belirtmis..
Aramizda boyle bi konunun varligindan haberdar olan var mi? Veyahut boyle bir gelisme gercek mi?
Ben de goremedim.sadece oyle bir muhabbete denk geldim sosyal medyada
Alayına isyan! Hikayesi romanı hatta destanı olsa ne yazar. Hayat gerçekler üzerine yaşanıyor. 16 Lota 15 TL.
Olmadi bu sene genel kurula katilayim,kafamizdaki sorulari muhataplarina sorayim
Şirketin 2018 kasımında en son haberi şöyle.
İşbir Holding, yeni markası İşbir O'DA ile mobilya sektörüne giriş yaptı
İşbir Holding, yeni markası İşbir O'DA ile mobilya sektörüne giriş yaptı. İşbir O'DA, 3 yılda 50 mağazaya ve 50 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor. Uzun Pazar araştırmalarının ardından mobilya sektöründe yerini alan marka İstanbul ve Çorlu'da iki mağazayı şimdiden hayata geçirdi. İşbir Holding CEO'su Metin Gültepe; markalarında 25'in üzerinde oturma grubu; TV üniteleri, sehpa ve aksesuarlardan oluşan 100'ün üzerinde ürün çeşidi yer alıdığını belirtti. İşbir Holding ile 50'nci, İşbir Yatak ile 40'ıncı yıllarını kutladıklarını vurgulayan Gültepe, "Ekonominin zora düştüğü zamanlarda dahi 1 işçi dahi çıkarmadık. 2019'da grup olarak 2 bin 500 çalışan hedefimiz var" dedi.
Mobilya ve türevleri şirketin ana faaliyet konusu olmalı,,,bu işlerde karlılık yüksek.
İşbir Otamasyon bence bu şirkete de ağırlık verilmeli
Eğer organize olabilirsek biz küçük yatırımcılar bile bu hisseyi götürebiliriz. Mesela; milleti bezdirmek için satışa konulan lotları toplayabiliriz. BURÇE'de aynı olayları yaşadık. 56 TL'den gözaltı pazarına alındı yıllarca üç lot beş lot işlemle milleti bıktırdı en sonunda bedelsiz kararıyla 300 liralara kadar hisseyi uçurdular. Tahta yapıcı her kimse resmen milletle dalga geçiyor. Organize olarak piyasadan üç beş bin lot mal çekelim bak o zaman neler oluyor.
5000 lot için 100 küçük yatırımcı yeterli o da yaklaşık 50 lot demek. Bizim yapacağımız tek iş bu bence. Piyasadan bu lotların çekilmesi demek milletle dalga geçen Spek ve partonun mesajı alması demektir. Benim Şahsi görüşümdür asla YTD değidir.
Vay hocam ayni zamana denk gelmisiz..neydi o gunler,her gun patron takasa mal kaydettirdi mi diye bekler dururduk..sonunda mutlu son olmustu :)
İsbirde bakalim nasibimize ne cikacak
ben varim .
100 tane alırım.SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben 30 tane aldim.daha fazla butce ayiramam isbire ortaklar. Sandigi kilitledim. 2 yada 3 sene dokunmam söz.
Mobilya Kağıt ve Orman ürünleri yılı 5,5 milyar dolar ile kapattı -Basın Açıklaması
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, 2019 yılında sektörün ulaştığı ihracat rakamlarını açıkladı. Geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatının yüzde 10,3 artışla 5, 531 milyar dolar olarak gerçekleştiğini belirten Güleç, toplam rakamın içinde mobilyanın aldığı payın 3.481 milyar dolar olduğunu söyledi. Sektörün 2019 yılında en çok ihracatı sırasıyla Irak, İsrail, İran, Birleşik Krallık ve Libya'ya gerçekleştirdiğini açıklayan Güleç, ortalama kilogram başı ihracat bedelinin ise 1,20 dolar olduğunun altını çizdi.
Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü 2019 yılını geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 10,3 artışla 5, 531 milyar dolar ihracat rakamıyla kapattı. Mobilya ise geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 11'lik artışla yılı 3.481 milyar dolar ihracat ile kapatarak önemli bir başarı elde etti.
"2020 yılı için ihracat hedefimizi yukarı çektik"
2019 yılında en çok ihracat yapılan ülkelerin sırasıyla Irak, İsrail, İran, Birleşik Krallık ve Libya olduğunu belirten Başkan Güleç, özellikle Libya'ya ihracatın geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 44,77'lik bir artışla 266 milyon doları gerçekleştiğini aktardı. Sektörün hedeflediği yılsonu rakamlarına ulaştığını açıklayan Güleç, 2020 yılında büyüme hedefine ulaşma doğrultusunda birlik olarak ihracat odaklı çalışmalara devam edeceklerini kaydetti. Ocak başında açıklanan mobilyada yüzde 8'lik KDV indiriminin yurt içi satışların yanı sıra yurt dışı satışları da pozitif anlamda etkilemesini beklediklerini dile getiren Güleç, mobilya tarafında 2020 ihracat hedeflerini, 4,5 milyar dolar olduğunu ifade etti.
Mobilyacının ABD ile ilişkileri gelişti, Türk depoları kurulmaya başlandı
Yanı sıra sektörün hedef pazarlarından olan ABD'ye ihracat yapan 5 sektörden bir tanesi olduklarının belirten İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, "ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross'un Türkiye ziyaretinin sektöre çok güçlü bir katkısı oldu. Biz de o görüşmeye katıldık. Bu ziyaretin bakan düzeyinde olması ABD'li ithalatçıların gündemine Türk mobilyasını soktu. Şu anda bir çok mobilya markamız ABD'de Lojistik Merkezleri kurulabilmesi için yatırım yapmaya başladı. 2020'de ABD'ye 1 milyar dolar mobilya ihracatı hedefliyoruz. Biz sektör olarak gücümüzü biliyoruz. Neden en büyük pazarlardan biri olan Amerika'ya 10 milyar dolar değerinde mobilya satmayalım. Sektör olarak ölçek ekonomisine geçme zamanımız geldi. Bu bakış açısıyla büyük pazarın önemli oyuncularından olabiliriz. Biz biliyoruz ki 2023 hedefimizi sadece Amerika pazarına gerçekleştireceğimiz ihracat ile ulaşabiliriz" dedi.
Herkese 50 lot kampanyası başladı mı?
O is cok zorhocam
O iş çok zorsa 5 lota asansörcülük oynamaya devam. İki kat yukarı zar zor tırman zemin kata desteksiz çakıl....
Bu sadece sesli düşünme babından bir fikir yürütmeydi. Hisse ayağa kalkınca 750-1000-1500-2500 fiyat aralığından sıraya girecekler olacak tasalanmayın. YTD değildir. Aç tavuk misali darı ambarı hayal etmek.
Bu kağıtta derinlik olmadığı sürece isterse 5000 olsun 50-100 lot hacimle kime satacaksınız malınızı?
5000 olsun merak etme satacak adam buluruz🤫🤫