Arsız !
Arsız !
Arsız !
Printable View
Arsız !
Arsız !
Arsız !
Bayadır bakıyorum foruma eplas hissesinide takip ediyorum bizim borsada uzak durulması gereken kağıt dediklerinde, bunu söylüyorum çünkü yatırımcısını bu kadar sindiren bir kağıt görmedim. Giren vedalaşamıyor, ekledikçe dibe giriyor, öven birkaç kişiye geldim piyasada onlarda sonradan ağzından çıkardı baklayı, abi biz buna yatırıcağımıza ev alsaydık, araba alsaydık daha kârlı olucaktık meğersem bayadır kağıttalarmış. Bana sorarsanız şirkette bir alıp verememezlik var, buda hisse fiyatına ve yönetime etki ediyor gözlemlediklerim bunlar saygılar bol kazançlar.
ev araba almayı geçtim , son 3 yılda bu plastik borucuların hissesini alacaklarına yine plastikten mamul maşrapa ,hamam tası ,kova ,lazımlık ,mandal ,saksı ,faraş ,leğen ,saç tarrağı ,çöp poşeti vs alıp kenara atsalardı sadece plastik hammaddesine gelen artışından dolayı daha fazla kazanırlardı .
Çok uzağa gitmeye gerek yok bence, kendi ürettiği ürünlerin 3 yıl önceki ve bugün ki fiyatına bakmak lazım. nereden nereye gelmiştir eminim ki. bunların yatırımcısına yaptığı zulmü yapan çok firma yoktur borsada. 3 yıldır bu hissedeyim 1 gün dahi iş anlaşması, sipariş kapı atıldığını görmedim... Ahlak yoksunu bu şirketin yöneticileri maalesef...
Allah bunların ömründen alıp yatırımcısına versin ne diyim. İnsanda ahlaklı olucak ticarette maalesef ahlak yoksa hiçbirinde fazla kasmanın anlamı yok diye düşünüyorum.
Geçen bir arkadaş paylaştı endeks 1000 lerde iken olduğu fiyatlarda. 9 katına yakın endeks tırmanmış, ne değerleme yapmış ne enflasyon primlemiş. Yani bildiğin adamlar yatırımcısından topladıkları parayı gidip mevzuata, dövize veya başka herhangi bir enstrümana yatırıp yılda dünya karlar ediyorlar. Sonra dönüp 3-4 seneki fiyatlarından tekrar geri alıyorlar. Yani bunlar başkalarının emekleri, kazançları ve ticaretlerinden sadece “kendilerine†fayda sağlayan tipler. Akıllarınca kendilerini yatırımcı ve ahlaklı insan kategorisine sokuyorlar. Ancak Allah insana şah damarından daha yakın. Niyetlerini biz bilmesekte Allah biliyor. Elbet bunların felaketi de yakındır. Vicdanlarını yitirmiş, insanlıktan nasibini alamamış tipler bunlar. Bizler patron olsaydık emin olun hele hele borsaya açık şirket olsaydık, hakkımızda neler yazılıyor görür okur bilirdik. Bu insanlarda burada yazılanları biliyorlar görüyorlar okuyorlar. Allah bunları “insan†olmayı nasip etsin. Başka söze hacet yok.
ESiad başkanına;
3 yıl önce endex 1200 iken eplas 49
3 yıl sonra endex 9.374. Eplas 48
Kuzeyboru 18 milyar piyasa değerinden işlem görüyor
Eplas 1 milyar
Yorumsuz!!!!!!!!!!
Merhaba,
Yorum da yaz değerli kardeşim. Yorum yapma yetisi olmayanlar var...
Yatırımcı abimiz İSO belgesi aldık diye seviniyor. O da anlasın.
Her mecrada en kötü küfürleri yiyen Esiad başkanı da anlar belki.
Günde kaç kez lanet ve küfür ettiğinizi burada küfür etmeden yazın.
Burada "ürettiğin borular sana ve anana..." diye yazamayız. Ayıp olur ve bize yakışmaz
"Allah belanızı versin Z. Ailesi, b*k yiyip, sidik içesiniz," diyemezsiniz, zira bela okumak, bela çağırır. Ayrıca Dr abi de çok kızar.
Holding forumundaki arkadaşımız gibi.
".... Seni andım" falan diyebiliriz.
Sibel hanım bilmem kaç tane iş insanının başkanıdır. Ayıp olur.
Sibel hanım o kadar iş insanının yüzüne utanmadan bakıyorsa, hiç bir sorun yok demektir zaten.
Yaaa öyle işte.
Yazmayayım diyorum da, olmuyor.
Telefonla minibüste yazıyorum.
Pofidik popoluya selam olsun.
Selam ve saygılarımızla,
.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ ne yapmış olduğunuz
başvurunuz XXXXXX sayısı ile alınmıştır.
Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri CİMER’in internet adresinden takip edebilirsiniz.
Şirketin son 5 senede alan satan, işlem yapan, aracı kurumlardaki şahısların kimler olduğu, hangi aralıklar alım satım yaptıkları her ince ayrıntılarına kadar incelenmesini sağlayacağım. Mide bulandıracağım.
Ben de S.Z. piyasada görünmeyince yatırımcıların duaları/bedduaları kabul gördü. Yataklara düştü, kara/ince hastalıklara yakalandı sanmıştım.
Meğersem yurtdışında bizim sırtımızdan kazandığı paraları yurtdışılarında eziyormuş.
https://www.instagram.com/egesiad?igsh=MWF0Z2hxZWNzdHh6
Afiyet olsun patron.
Sen olmasan da fabrikada yine Duman tütüyor.
Sen olmasan da fabrika yine üç kuruş kar oranı ile satış yapıyor ve bu satışlardan bize bilgi vermiyor.
Sen olmasan da çukurumuz yerli yerinde (dolu halde) duruyor.
Sana zahmet dönerken Romanyaya uğra da bixim fabrikaya/arazisine bak.
Duruyor mu yerinde?
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Padişahım çok yaşa diyenlerin ülkesi olduk.
Yalnız muhalefet kendine hemen pay çıkarmasın.
Siyasi arenanın hepsi aynı b.kun farklı tonları.
Ruh hastalarının sağ sol çatışmalarıyla bu günlere getirilen şu halimiz acınacak halde!
Hırsızlık kanına işlemiş bu toplumun!
Hastanesinden belediyesine, toplumu ilgilendiren tüm kurumlara liyakatsizlik ve torpil işlemiş.
Mülakatsız işe alınma yok.
Her taraf tuzak dolmuş.
Her alanın içinde mafya ve çete var.
Kulağımıza gelenleri geçtim artık gözlerimizle yok oluşumuza tanıklık ediyoruz.
İnanmak istediğimiz her şey hayal kırıklığı!
Aile olgusunun yitirildiği benlik egosunun tavan yaptığı çağa tek bir şekilde ayak uydurabilirsiniz.
Sistemin maşası olarak..
Yalan söyleyerek..
Kalleş oyunlara ortak olarak..
Dedikodu yaparak..
Yüzüne başka konuşup diğer tarafa kardeşim dediğin kişiyi kötüleyerek!
Para için her türlü p.ştluğu sergileyerek..
Bozulmuş bir dünya burası.
Tek gerçek toprak.
Oraya bir gün doyacağız!
Ne o..... ç........ biter ne de bu düzen değişir.
Değişen sadece kuklalardır.
Sistemini kurmuş düzen.
Ne kadar tükürseniz ne kadar küfür etseniz boşa.
Kaybedecek bir şeyi kalmayan insanlardan korkun!
Özellikle İzmir ayağını denk alsın!
Bir gün gelir, ne padişah tanınır ne de kral özentileri!
Oyunu başınıza geçiriverir bir yiğit çıkar!
Hiç beklemediğiniz anda olur biter her şey!
Oyunun da bir adabı olur!
Adam olun!
Merhaba,
Kimi andırıyor?
Şirketin bin bir türlü sorunu varken, gazetelere futbol demeçleri veren, toplumsal ve dürüstlük içerikli makaleler yazan vs,... Bir kez "yatırımcım" diye başlayan cümle kurmayan, yatırımcısını inim inim inleten.., şimdi hesaba çekilen birini andırmıyor mu?
Rahmetli diyemiyorum, zira Allah'ın ona rahmet edeceğini düşünmüyorum...
Merhum da diyemiyorum, zira Müslüman müslümana para için o kadar zulmetmez.
Ne götürdün?
Cevapları duyuyorum. Hayır, götüremedi, sizde duruyor...
Sen de bir şey götüremeyeceksin...
Aldığın beddua ve ahlarla aynı yere gideceksin!
----------------------
Sibel hanım, seni bugün çok andım.
Ama bilesin, iyi anmadım.
Selam ve saygılarımla,
Merhaba,
Alçağın çocuğu,
Bist 100 9300 den düşüyor.
Senin hissenin seviyesi 1300.
Sen neden düşürüyorsun?
Namu*suz, şer*fsiz, Ooo çocuğu diyecem de terbiyem el vermiyor.
Dünyanın sonu geldi lan. Kuduz köpe*ler.
Hayvanları aşağılamamak için, hasta olanları yazdım.
Bugün yarın cehennemden bir haber alırsınız da, aklınız başınıza gelir inşallah.
Sapık insanlar güruhu.
Yatırımcı arkadaşlara iyi bir akşam diliyorum.
Saygılar
Esiad başkanı Sibel Zorluya;
3 yıl önce endex 1200 eplas 49
3 yıl sonra endex 9090 eplas 44
Yazık çok yazık vallahi billahi yazık
Yönetim kurulu başkanı olduğunuz Eplas hissesinin 3 yıldır değer kazanmayıp düşmesi nedeniyle kanser olan, hayalleri olupta ölen yatırımcılar oldu haberin varmı
Yatırımcının Dişinden tırnağından artırdığı üç kuruşa göz koyulurmu!
Uyan uyan artık gaflet uykusundan uyan
Olmazya bu kadar eziyetten sonra belki bir garibin duasını alırsın uyan artık uyannnnnnn
Merhaba,
Değerli yatırımcı arkadaşlar,
Sessiz çoğunluk mutlu mesut gibi.
Sanki burada 3-5 tane memnun olmayan yatırımcı var da, diğerleri mutlu gibi.
Görüntü o.
Her mecrada yazmazsanız, kişileri harekete geçiremezsiniz.
Küfür ve hakaret etmeniz gerekmiyor.
Yazan çok olmadığı için, uykuda olan, aç gözlü yönetici ve tahta yapıcılar kendine gelsin diye, ben zaman zaman ağır yazıyorum.
Bunların insan olmadığını ve muhtemel kopya, klon olduklarını da yazmıştım.
İnsan bu kadar kötü olamaz.
Yazın, yazın ki memnun kabul edilmeyesiniz.
----------------------
Yada çıkın patronlar ve tahtacıyı savunun. Açıklamalarınız makul, mantıklı ve dayanağı olsun.
"ISO Belgesi aldık, çok mutluyum" gibi olmasın.
------------------------
Eskiden yalaka çoktu yahu.
O yalakalardan biri,
Mülk zengini olan, kar eden bir çok bağlı şirketi olan ve 30 senedir bu kadar rahat olmayan şirketin,
Bistin 1300 seviyesinde kalıp, yatırımcısını perişan ettiğini, umursamadığını, hastalanmalarına ve ölümlerine sebep olduğunu vs..,
Açıklasın.
Yalaka ve patron yalayıcı arkadaşlardan rica ediyorum.
Hadi.
İyİ bir gün diliyorum.
Saygı ve selamlarımla,
Merhaba,
Kaan kardeşimin paylaşımı için teşekkür ediyorum.
Basmane...
Kardeşimiz, Basmane çözülünce hisse yükselir demek istemiş, diye yorumluyorum.
Halbuki, şirketin arazisi bile şu anki piyasa değerinden fazla. Makine teçhizat ve marka değeri hariç.
Eiimizde Almanya arazisi ve,
Romanya arazisi var.
Alt şirketler üzerindeki arazileri saymıyorum. Zaten bilmiyoruz da. Bölge müdürlüklerinin bulunduğu bina ve arsalar var.
Bir de Egesökteks'e ait bina ve araziyi biliyoruz. Dr. abi klasör dolusu tapunun da, patronun masası üzerinde durduğunu söylemişti. Umarım yemek sanıp yememiştir Sibel patron.
--------------------------------------------------------------------------------
Şimdi bu noktada Basmane?
Basmane'den beklenti olur mu?
Elbette olur ama yukarıdakiler niye değerlenmiyor?
Sorunsuz kuzu gibi yatıyorlar.
Sorunsuz arazi ve mülkler hisseyi fiyatlamıyor, Basmane'yi bekleyeceğiz, ki on senelerdir bekliyoruz, o fiyatlayacak?
Basmane'nin "Şirketin olmazsa olmazı, olmadığını..," yazdığım 50 tane yazım vardır.
Basmane olursa, ki olmaması mümkün değil; Belediye mahkemeye verilir, arazi takası yapılır vs.., o zaman her taraf yoğurt olur.
---------------------------------------------------------------------------------
Peki mesele ne?
Bunlar "Alçak ve Kalleşler".
Buraya ağıza alınmayacak sıfatlar yazarım da gerek yok.
Bu alçaklar beni mahkemeye verse, sadece Bist'in son 4 yıllık grafiği ile Eplas'ın grafiğini üst üste koyup hakimin önüne koysam yeterli.
Hakim de "Vay alçaklar" der. Dışarı demezse de içinden der.
Seneler içerisindeki yaptıkları manipülasyonları, Kap haberlerini ve iletişimsizliği vs. ortaya koymak da zor değil.
Bunlar o işe girseler devlet ellerinden donlarına kadar alır. Hapislerde çürürler.
Öyle "paramız var yırtarız" psikolojisinde olmasınlar.
-------------------------------------------------------------------
Değerlemeler,
4 sene önce, yılbaşı öncesi bir Kap haberi yayınladılar. Şimdi bulup açmayacağım da, içerik olarak;
"Yılbaşına kadar değerlemeler yapılıp, 2019 mu 2020 mi, bilançosuna dahil edilecektir..."
Habere bak!
Bela okumayayım, Allah sizi en zorlarıyla sınasın inşallah alçaklar.
Yapıldı mı yok! Sadece fabrika arazisi için etrafından dolaşarak 30-40 M diye hatırlıyorum bir değerleme yaptılar.
Ne içindi bu haber?
İşte o meşhur 3 yıl önceki mal kitlemesini yaptılar.
Namussuzlar...Yok vazgeçtim namussuzlar demeyeceğim, siz değerlemesini yapın.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Şirket kurulduğundan beri belki, en güzel zamanlarını ve altın çağını yaşıyor.
Fiyatlamıyor niye?
Alçak ve Kalleşler...
Bir ticari haber.., bir iş anlaşması, bir ihracat Kap'ı...
Yok hakim bey göndermediler. 30-40 ülkeye ihracat yapıyorlar, bir tane Kap yok...
"Vay namussuzlar..." ( Hakim mırıldanıyor)
4 senedir Yatırım yapılıyor, devletten teşvik alınıyor, ne üreteceklerini bilmiyoruz.
"Vay ahlaksızlar..." ( ben demedim.)
-----------------------------------------------------------------
Yani işin özü;
Bunlar hiç bir şeyi paylaşmak istemiyor.
Sanki yatırımcı bunların fabrikalarını ve arazilerini zorla gasp etmiş de, hiç bir şey vermek istemiyorlar.
Temettü? Yok!
Bedelsiz? On yıllar sonrası ama ne yaptılar ? İnsanların cebindeki paranın yarısını geri aldılar.
Şirketler bedelsizi verir, bir kaç gün- hafta geri çekilebilir ama sonra verdiği bedelsizi de fiyatlar.
Sen Patron!
Senelerdir temettü vermemişsin, bedellin kabul edilmediği için bedelsizi vermişsin ve üstüne insanların cebindekine göz dikiyorsun...
Kari paylaşmıyorlar. Egeyıldız üzerinden ve genel giderler ile buharlaştırıyorlar.
Arazileri ve mülkleri zaten paylaşmak istemiyorlar.
Halka arz furyasından önce Egeyıldızı halka açıp, çok güzel bir arz yapıp, mali sıkıntıları giderip, hisseyi fiyatlayabilirlerdi. Ama,
Onu da paylaşmak istemediler...
Piyasanın hisseyi fiyatlamasına da izin vermeyip, insanların hisse üzerinden kar etmelerine de izin vermiyorlar.
------------------------------------------------------------------------------
Yani, "Hepsi BİZİM" diyorlar.
Şimdilik hepsini nasıl alacaklarını bilmiyorlar ama, uğraşıyorlar işte.
Yoksa bu kadar zorluk, bu kadar pislik niye?
Western filmlerinde ve soygun temalı filmlerde, bir bankayı yada başka bir yeri soyarlar. Genelde işi planlayan, ekibi toplayan, yani patron olan kişi bu parayı paylaşmak istemez ve herkesi öldürmeye kalkar.
Para soygun parası değil, helal paramız ama patronumuz, yönetici ve işbirlikçileri AYNI kafa, yapı ve karakterdeler.
--------------------------------------------------------------------------------
Hatırlatayım;
Şirketinizi halka açtınız ve karşılığında paranızı aldınız. Sizler orada şirketi yönetmek için varsınız.
Belli ki Allah'tan hiç korkunuz yok. Hatta, inancınız dahi yok. İnsanlar oraya yatırım yaptı ve karşılığını bekliyorlar.
Kemal Zorlu öldü.
Ders almadınız...
Allah size ders alacağınız zorluklar ve öğretiler bahşetsin. (Sizin üzerinizden, başkalarının değil)
Allah'ın bütüüün manevi zorlukları sizin ailenizin ve işbirlikçilerinizin üzerine olsun.
Huzur bulamayacağınız bir ömrünüz olsun. (Amin)
İyi bir gece ve sabah diliyorum.
Saygılarımla,
Sibel Hanım,
Seni andım bu akşam.
Pek iyi anmadım kusura bakma...
Kocaaa sanayicilerin başkanısın.
Hissen ve yatırımcıların bu halde iken, nasıl o insanların yüzüne bakıyorsun.., çok merak ediyorum.
Bir de hisseleri sorduklarında ne cevap veriyorsun, onu da çok merak ediyorum.
Vallahi çok merak ediyorum.
Saygılar patron.
Sibel Hanım,
Sistem gönderiyi iki sefer gönderdi. O yüzden son gönderiyi değiştiriyorum.
Kusura bakma.
Saygılarımla,
Zibel duydu sizleri.
6,94 ile % 6,12 artıda.
Halimize bakar mısınız 😊
Hisse 3 senedir aynı fiyatta, bugün azıcık yükseliyor diye çocuk gibi seviniyoruz.
3 sene önceki fiyatının 10 katı altında işlem görüyor şu an. Sadece değerlemesini yapsa 3-4 katı ederi çok net. Tapuları zaten katmıyorum. Basmane ile gidecek bir şirket zaten gitmesin ona umut bağlamayın.
Mesele bir şirketin üretmesi, geliştirmesi ve büyümesidir. Bu şirket ne halt ediyor kimsenin haberi bile yok. Sibel adına şarkılar yazılır senin, Ercan abim sana serenat yapıyor burada “ duy sesini”.
Doktor abimiz bütün doktorluk tecrübelerini sizi teşhis etmeye çabalamasına rağmen halen tanı koymada zorluk yaşıyor.
İlla edep denir ye, ekmekten aştan daha kıymetli olan edeptir.
Allah sizlere edepli olmayı nasip etsin.
Zibel, masaya yumruğunu vurdu ve Kağıt tavana kilitledi.
Umarım devamı gelir.
Sonra uff elim acıdı dedi.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En iyi alıcı BofA 7.19 tavana kadar götürdü, 500 bin lotta alış girildi, sonrasında da 7.05 e kadar satış yerken en çok satan BofA oldu, böyle bir takas da diğer hisselerde tavana yapışır ve de çözülmezdi, yetmiyormuş gibi birde 5 kademe alttan eşleştirdiler, bunun sorunu nedir 😇
Can çekişen bir hayvan gibi debelenip durdu bugün, bu hissenin kaderi bu sanırım patron alımı şart belki o zaman adam olur.
https://egeninsesi.com/m/haber/39814...tiren-projeler
Bu da Basmane çukurunu inovasyon merkezi yapacakmış.
Ağzı olan konuşuyor.
Sanki parasını onlar vermiş, kendi malları gibi...
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço geçen sene 14 Mart ta gelmiş, zarardan kara geçmiş, görünürde bu durum olumlu ama fiyata yansımamış gibi! bilanço muhtemelen bu sene de yakın bir tarih de gelecektir,
Egeplast'ın 2022 yılı 12 aylık konsolide net karı 38.202.341 TL (2021/12 aylık: -41.745.144 TL)
Merhaba,
Aynı b*ku yemeye devam Sibel.
Çiğneme bari, b*k bu...
İyİ bir gün diliyorum.
Saygılarımla.
Herşeyi geçtim yahu üç yılda borsa kaç kat arttı eplas fiyatı ne oldu
Allah katrilyon kere belanızı versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnn
Bir ara mızrak çuvala sığmıyor diyenler nereye gittiler ?
Yahu gerçekten şu forumlarda bile azıcık adam olun deseniz " kaç dakikam kaldı" diyecek sayısız insan var.
Bir insanın ölümlü olduğunu bilip "namussuz" insan olmayı benimsemesi gerçekten akıl bir şey değil.
Yazdıklarınıza dikkat edin her yazdığınız kelime ile Allaha hesap vereceğiz hepimiz.
Birilerine umut vermek veya var olan umudunun hırsızlığını yapmak aynı şeydir. Eğer bir şey biliyorsanız konuşun.
Bilmiyorsanız birilerinin adamlığını yapıp buradaki insanların rızıkları ile uğraşmayın. Para kimseyi kurtarmamış sizi de kurtarmaz.
Bir insanın bu hayatta varabileceği en üst mertebe "güvenilir" insan olmaktır. Eğer birilerinin güvenlerini kendi menfaatin için
kullanıyorsanız "aynada" yüzünüze bakıp bende adammıyım diyebiliyor musunuz?
Patronu, tahtacısı veya onlara destek veren herhangi kim ise ; Allah yarına bırakır ama yanınıza bırakmaz.
Allah sizlere insan olmayı nasip etsin. Dönün yanlışlarınızdan, kimsenin ekmeğini kursağınıza sokup huzur aramayın.
Hz.Ömer'in sözünü aklınızda tutun. "Haramda mutluluk arayana ; mutluluk haram olur.
Merhaba,
Yüzüne gözüne, üstüne başına bulaştırmadan ye Sibel.
Yakışıyor mu?
Selamlar