bizimki 34milyar tele ediyor bilancoda. 18milyar da borç. santrallerin 16 etmesi lazim ama pd 6 ediyor.
108milyon kazanmış 3 ayda..
18milyarin 3 aylik faizi ne kadar?
108den az mi fazla mi ;)
Printable View
"Hatice" ye değil, sen "Raif" e .. pardon neticeye Bak. hatçeyi iyi çeviriyo, daha ne numaralarını görecez inşallah..
Parmak ısıracaksın..Pes yani diyeceksin.. yanarım yanarın bedavaya verdim diyeceksin.
Biz ayces i 2,90 alıp 45 verdik para kazandık sandık.. bi ölüsüne bak
hele hele malt ı hiç sorma..
Hangisini sayayım.. gübre 4 tl ,thy 5 tl ,sasa 90 krş ,dobur 2,5 tl ,batı 1,4 tl ,nuh 7 tl , egen 9 tl.....
Burası Borsa..
Kölelik sistemini boşuna geliştirmedik, ortadaki sıçan oyunu ile..
Bak şunu aklında tut..
Satamadığını ALMA, alamadığını SATMA, ortadaki sıçan oyununda..
Bilançoyu falan yazarsan .. amatörlüğün anlaşılır..
amatör olduğum her hareketimden belli , hiçbir iddiam yok.
Satamadığını ALMA, alamadığını SATMA... 14 mayıs kapanışta
270bin lot alıcı, 4milyon lot satıcı akenerjide
cesmenin altinyunusun mektup adresi yeter.
marmariste inşaati 50 kere mühürlenen kizilbükte dönen firildak yaninda.
raif de reeder gibi elektrikli araba yapmaya karar verir, bu da 80 olur bakarsın (akenerji hedef fiyat degildir, reeder akülü arabayla 80tl gördü)
yeni ceo bereketiyle geldi deriz , üzümün bağını sormayız.
Rafet i de ortada da ki dansöz yaptık ya artık korkma..
Sıçan pisliği küçüktür ama mide bulandırır..
hele ki çorbaya ad düşmüş se , o çorba artık mundar dır.
Rus enerji şirketi Gazprom, Ukrayna'nın işgali sonrasında Avrupa pazarlarında kaybedilen pozisyonunu geri kazanmak için Türkiye'de gaz merkezi kurma projesini devreye aldı. Ancak Bloomberg'de yer alan habere göre Gazprom, Türkiye'de yeni bir gaz dağıtım merkezi kurma planlarını rafa kaldırdı.*
galiba bu gidişle, turkiyede bir dogalgaz hub kuruldugunu torunlarımız bile goremeyecek
Aman petrol canım petrol diyeli 45 yıl geçmiş 3.5 tane gemicik bile almışlar gabarda petrol Karadeniz'de gaz Ege'de benjaminin adamları paratoner geliştiriyormuş. Yeşil enerji için olur olur bal gibi olur ben umutluyum torunlarımıza Rabbim beden ve akıl sağlığı uzun yıllar versin. Biz göremeyiz diyorduk hep özalın zamanından bize miras kalan bir söz hırslı girdik virajı alamadık kaplumbağa gibi ayakları havaya diktik bakalım evlatlarımızın ayakları yere basıyormu torundan alırız haberleri biraz büyüsün.
https://i.hizliresim.com/5wr5cw6.gif
Resme açıklama yok..
Çünkü yatırım tavsiyesi olur.
Kendiniz çözeceksiniz..
Bu resim burda 2-4 sene kalsın..
Bizleri ni gördük..
Sekreter hnm, 6 tl maliyeti olanlardan bahsediyordu..
Ahada geldik oraya, bu fiyatlar, 6 dan alanlara yük olmaya başladı.. Taşıma maliyeti ile fiyat çakıştı işte..
Nap'can şimdi Rafet tezl bez getir.
Hakikaten ayces efsane idi... korona öncesi sene odanın geceliği 300 lottu sonrası malum 6/7 lota kadar düştü bugün bile 15 lot...
ansgr 5 tl iken günlük hacim 50-60 bin lot idi...
bakalım falanca hisse 200 olunca çok iyi kâr satalım mı diyecez yoksa yine 70 80 i görünce kaptıracak mıyız...
Megap ne olacak bakalım...
şu bilançoyu yollayın da görelim battınız mı çıktınız mı?
serhan gençer!
kaçtın kurtuldun!
kalsan ya alkolik olacaktın, ya da pudra şekercisi...
sen yoksan ben de yokum hocam!
Akenerji İşletmeler ve Bakım Müdürlüğü görevini yürüten Güvenç Tekinalp, 1 Mayıs 2025 tarihi itibarıyla Şirketin tüm enerji üretim ve iş sağlığı ve güvenliği fonksiyonlarından sorumlu olmak üzere Üretim Direktörü olarak atandı.
<<<<<<<<<>>>>>>>>>
Şirketimizde Üretim Direktörü
olarak görevini yürütmekte olan Sayın Güvenç Tekinalp, 11.08.2025 tarihi
itibariyle görevinden ayrılmıştır.
Saygılarımızla
<<<<<<>>>>>>
hayırdır ? daha karpuz keseceğidik!!!
Şirketimizin Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Sn. Serhan Gençer'in, Şirketimizdeki Genel Müdürlük görevi ve Şirketimiz ve iştirakleri nezdinde yürüttüğü Yönetim Kurulu Üyelikleri, 5 Mart 2025 tarihi itibarıyla sona ermiştir. Bu görevlere yönelik atamalara dair KAP açıklamaları, ayrıca yapılacaktır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1401098
raif dinçkök hisse satmaya da başladı...
belki de manevi ogluna hisse hediye etmistir. bunlarin cemaatinde oldukça yaygin bir uygulama;)
Oynayın lan ortadaki sıçanlar.. Oynatın g.tünüzü..Yoksa aç kalacaz..
https://i.hizliresim.com/p6ssvc6.gif
Eğer "ortadaki Sıçan" durumuna düşmüşseniz, kendinizi "iğneli fıçıya" konmuş gibi düşünün..
Yaptığınız her hareket, Fıçıyı döndürecek, ve iğnelerin daha da batmasına neden olacaktır.
Dışarda da fıçıyı tekmeleyenler..
Bir yanlışlarında.. Fıçıdalar..
Etme bulma dünyası işte.. :=))
06/10/2021 DA 106.181 LOT 13,067 TL ile sıçanların eline tutuşturulmuş..(girdisi biliyorsun 0.57 tl ) ..imdi her verdiği aynen iade...
Ne demiştik, satamıyorsan almayacaksın, alamıyorsan satmayacaksın, ortada sıçan oyununda..
Senin Rauf , sıçandan beter oluyor..
Akkuyu devreye girdiğinde, en az 80 tl olacak senin sıçanları kediler kovaladığında..
18.30a geldiginde beklemedikleri kadar mal geldi bir anda.
o şokla 15e kadar indi 2 gün.
bayramda tatlı yediler,şekerleri yükseldi, etraflıca düşündüler ve gittiği yere sürmeye karar verdiler.
herhalde 28 civarında büyük bir sazan sürüsü denk geldi ve çaktılar gitti
o sazanlar olmasa 38 - 48 diye giderlerdi
benim teorim bu.
O da olmazsa
Dinç coin çıkartırlar, kripto piyasasına girerler.
faydalı ömrü mü kalmış egemerin? doğmadan ölmüş bir proje. çoktan sökülüp başka bir ülkeye taşınması lazımdı.
akkuyu öyle ya da böyle bitecek. sağında baz yük santrali gap, solunda baz yük santrali akkuyu.
birisi tamamen devletin, digeri devletin bilmemkaç yıl sabit fiyat alım garantisiyle güvence altına alınmış.
iskenderundaki ithal kömür santralleri de cabası.
yönetim kurulunda mehmet şimşek de yok ki arazimizi ÖZEL ENDÜSTRİ BÖLGESİ ilan etsinler...
ali raifin manitası belediye başkanı olsa, ak partiye geçseydi
bak o da iyi bir gelir kapısı.
tavan tavan garantili