Tekkeyi bekleyen çorbayı içer😉
Printable View
Tekke amedin nur çeşmesinden içmeyelimde [emoji12][emoji1787][emoji2960]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
log grafikte hedef 23 tl civari. uzun vadede log bakmak daha mantikli. 23 uzerinde 28, 34 gorunuyor. ama ozak bu.
Amed bugün milleti bademlemiş [emoji12][emoji2960][emoji1787]
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok mızıklayanı hisse sırtından atar ben ucundan dönerim zordur patron kaadı ahmetcigimi seviyom benim canım ortakım. [emoji316][emoji8][emoji23]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ses getirecek birşeyler olmalı mesela balmumcuya butik otel mesela bodruma 100 lerce villa yalının arap fonuna devri altaya yabancı ortak vs vs vs Yürümeyelim koşalım istiyorum artık [emoji2960][emoji12]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yine patinaj cekmeye basladi. nefesi tukendi herhalde
Balmumcu projesi aciklandi. Oraya konut amacpi residence projesi olacak. Tamami bogaz manzarali bir proje. Cok kolay satilabilir bir lolasyonda. Inanilmaz yuksek rakamlar donuyor o bolgede. Tam bor nakit yaratma projesi olmasini bekliorum.
Nerede açıklamış gazete küpüründemiSM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amed abim sert sever
Hiç şaşırtmaz
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özet Bilgi
Göktürk 3 Projesi (Özak Duyu Göktürk) Yapı Ruhsatı
İstanbul ili, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mevkii'nde yapımı planlanan Göktürk 3 (Özak Duyu Göktürk) konut projesi için Yapı Ruhsatı 11.10.2023 tarihi itibari ile alınmıştır.
Proje kapsamında 27,201 m2 inşaat alanında 141 adet konut yapılması planlanmaktadır.
Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
gokturk projeleri cok hizli satar havaalanina cok yakin oldugu icin
aciga satis yasagi gelmis gelmesine de bist100 disina zaten aciga satis yasakti diye biliyorum ben.
blanço ne zaman....
Açığa satış yasağı tüm hisselerde var zaten.
Bu yasak anlamlı değil, Kredi yasağı günlük nakit olmayanlar için alımı vede uzun vadeli kredili taşımayı engeller.
Zaten bunu isteyerek yaptılar bu bariz şekilde belli.
Bundan sonra diğer yasaklar gelmesi içinde cabaliyacaklardir.
Yy.tv.degildit
SAĞLIKLA
Neden ceza verrdirmek istediler bunu bilerek ve isteyerek info yaptı. 4.5 lot sattı ve aldi nedeni ne olabilir
Uzun vade taşıyan çok kazanacak şüphe yok,kısa vade riskli,İnfocu kaç yerden işlem yapıyorsa paniklerse tahtayı öldürür,akıllı tahta yaparsa yükseltir bile..
Kötü bir sektörde iyi bir şirket gibi duruyor şu an.
📍 Uzun vade için denenebilecek şirketlerden biri.
📍 İyi projeleri var, Fişekhane projesi de çok tuttu.
📍 İyi yönetilen, patronu da bu işin içinden gelen bir insan.
📍 4. çeyrek GYO'ların iyi olduğu bir çeyrektir.
📍 Beklentiler çok iyi olmasa da GYO'ların yeniden değerleme sezonuna girdiğimiz için piyasada birileri GYO alacaktır...Ahmet Gürkan finansal muhbir öyle demiş...
Vermezseniz hisseleri , bende brüt takas ile alirim diyor şair burda :/
her ne kadar jeopolitik gerilim var isede,hissede normal olmayan hareketler var,freni boşalmış kamyon gibi gidiyor.
israil borsasi %1,54 yukarda
Onlar risk olarak görmüyorlar mi acaba?
Onlar niye risk görsün ki..kapı gibi ..abd..ingiltere arkasın da...
9.99dan kampanyalı imkan verir mi acaba
YTD
Sanmam o zaman yukari cekip onlari verilerdi
Satan Emeklilik fonlari döner alır hisse gider olay o degilde ,
Kaliteli bir tahtaliktan uzak iste ...
buyuk ihtimalle tahtada krediyle fink atan bir grup vardi ona onlem aldirdilar. patronun asil yapmasi gereken bu zibidilere izin vermemesiydi.
.................................................. ....................................
Ozak balmumcu projesi kendi sitesinde ozak palas balmumcu diye ilanda ayrica bolgede oturuyorum arazide calismalar yazin basladi arsada bulunan metruk binalar yikildi. Arkada apartman daireleri on kisimda ise bitisik nizam villa tarzi yapilar var. proje gorselleri birkac yerde yayinlandi.
Aynen, zamanında o taraflarda iş yerim vardı, konumu çok güzel, onun için ben de yakından takip ediyorum, Özak Palas Balmumcu, çok yakında derler...
https://www.ozakgyo.com/tr/proje/oza...-balmumcu.html
2 haftalık hareketlere bakıldığında neredeyse başladığımız noktaya döndük ne oldu, devreler kestirildi, yüzlerce hatta binlerce ky aldı sattı, sonuçta eksi not aldık şirket kurumsallığı adına...
böyle pırlanta gibi bir şirket ne diye olumsuz eksi not alsınki ben olsam aldırmazdım , bu dünyada çoğu şey artık anlaşılmaz... uzun vadeciler için sorun yok, özaksa koy sepete formasyonuyla devam pırlantanın ışığını takip et...
kredi yasagi gelince kredili mal alanlar ya satmak durumunda ya da nakdi giris yapmali ya da kredi faizini odemesi lazim, krediye kapaninca geri cagirma prosedurunu bilmiyorum acikcasi. tahminen satislarin sebebi bu.
kredi faizleri %10a dayanan kurumlar var galiba. 10 liradan 100000 lot alan 60 70 aylik faiz oder piyasadaki ortalama faizlerle
Kredili 100 bin lot bu fiyattan hisse senedini 10 tl den alsa
su pozisyonda elindekilerin digerlerini satip bunu tutsa getirisi daha yüksek olur
her kimki bunun üzerine hesap kuruyorsa yanlis yapiyordur.
Bu kağıdı satıp baska kağıda gecmek isteseyen olsa düşük maliyeli
bu fiyattan satıp gecmez,
Eger mal toplayaacaksa dibe vurmak yerine 12 li fiyatlarda tutmaliydi,