Ha sisteme para yatırmışsın.!!
Akp ye oy vermekle eş anlamlı.!!!
Anlayana.!!!!
https://unendlichgeliebt.de/wordpres...31-400x328.png
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Printable View
Ha sisteme para yatırmışsın.!!
Akp ye oy vermekle eş anlamlı.!!!
Anlayana.!!!!
https://unendlichgeliebt.de/wordpres...31-400x328.png
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
ben çözümümü daha önce yazmıştım, topluma ve yaşama verdiğin katkının bir katsayısı olacak ve seçimde çarpan olarak sandığa doğrudan yansıyacak. ödediğin gelir vergisinin bir çarpanı olacak, okuduğun okulun ve yüksek okulsa dünya sıralamasındaki yerinin çarpanı olacak. yoksa hükümet her yandaşını üniversite mezunu yapar. daha bir çok kriter ekleyip bunları değiştirilemez ve üstünde fazla hilekarlık yapılmaz şekilde düzenledin mi bazıları demokratik bulmasa da daha adil olabilir. ali koçun oyu bölgesinde 500 olarak sayılacaksa, lise mezunu bir devlet memurunun 5 sayılacak mesela tabii tamamen elektronik sisteme geçilmeli ki kimin nereye oy kullandığı belli olmasın..
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...AdeNA&usqp=CAU
https://cf.kizlarsoruyor.com/q493667...d59551ba40.jpg
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
giremiyorum ne zamandır ..geçmişe dönük okuyordum msj ı gördüm ..bir an kendimi gördüm..benim de annem yatalak...biz iki kardeşiz allahtan bizde ben iliglenemem sorunu yok...hem alzhiemer hem yatalak annem..kendi evinde kalıyor.. gece ayrı gündüz ayrı bakıcısı var..iki kardeş ilgileniyoruz ..ama bize 25-30 bin tl ye maloluyor ..bizim şansımız biz birde iki kardeş ortak aynı işi yapıyoruz..o yüzden ben bakamam kavgası yok bizde..ama bakıcıların kaprisleri..birbirleri ile olan çekişmeleri vs ..işlerin stresi ve yogunlugu derken.. geçen hafta 2. kez kalp krizi geçirdim ..anjyo oldum ..bir stand taktılar.. dr diyor stres olma..gelde olma ...anneme vasi çıkartmamız lazım..saglık raporu çıkartacagız...hastaneye gittik her doktor içinayrı randevu gerekiyor..dr a diyorsun yaa bak hasta yatalak...her seferinde bu kadını hastaneye getirmesi çok zor ve eziyetli hastaya da eziyet.. bir imza atıver ..iki tanesi ok verdi ..diger 3 dr yok randevusuz bakmıyoruz diyor...neyse parça parça halletik sayılır.. pazartesi göz için randevu aldık.. ama kardiyoloji..randevu bılamıyoruz..dr a ögle arasında yine rica edecegiz ama gecen 3 denememizde adam red etti .aslında kardiyoloji ile işimiz yoktu.. ama dahiliyeci kardiyolojie görsün dedi diye oraya not yazdı ..göstermek zorundaymışız şimdi...valla bıktım artık.. bir yandan ben iş yapamaz oldu...bu sefer de hem annemin hemde dükkanın bütün işleri abimin üzerine biniyor.. bu sefer de ona bir şey olacak ...
Şimşek: (Bankacılarla toplantı) Bu istişari bir toplantı, Türkiye ekonomisini ve bankacılık sektörünü konuştuk-MATRİKS
Bir aya yakın zaman geçti seçimden ekonomi bakanı belli MB başkanı belli sorunlar belli ve hiç bir adım daha atılmadı. Böyle olunca aklıma RTE ile faiz kur kkm pazarlığı geliyor. İlk faiz toplantısında faizin %20 üst sınır ve kkm nin sonlanacağini o gün kurda bir miktar devalüe olacağını düşünüyorum. faiz %20 üstü olmaz, kur 25-30 bandında olur gibi.
Onlar bizim iktidarın Bıyıklılarıydı...Anketler kötü gösterince dötü sağlama almak için bastılar sonra gelip mallarını aldılar...
Biraz daha deval lazım borsanın yabancıyı cezbetmesi için ama sorun şu döviz kıtlığı var a.q kendi parasına dönmek isterse mal bulabilecek mi bulursa kaçtan bulacak !!!!!!!!!!!!
Dün annemi yatırırken özelde olsa hasta bakım evine yatış izni gerekli dediler.bunun için 3 farklı yöntem varmış.
1.devlette 8-9 branş ayrı ayrı heyet raporu vs
2.özelde 3-4 branş sonra devlette onaylatma
3.kimlik+1000 tl.gerisi bize ait dedi
Tabi 3. Yü seçtim..siz zor olanı seçmişsiniz..bir hasta bakım evi vs arasanız çözerlerdi muhtemelen.
Borsa ucuz değil niye gelsinler ? Ya da neden böyle düşünüyorsunuz?
Faizler artınca borsa durur. Ekonomi durur. Üretim durur. Harcamalar durur.
Bankalar ellerindeki tahvillerle uçak yaparlar. Foblana maliyetleri artar. Krediler durur. Kârlar erir.
1 milyar doları rulet masasına koyan adam 2012 yılından beri zararda. O süreçte nasdaq x3.. Btc x20 yaptı.
Dünya değişiyor. Kimse artık banka, rafineri, sanayi almıyor. Yapay zeka, robotik, yeşil enerji, teknoloji alıyor. Bizim gibi piyasalar 10 yıl sonra 0.5 dolar etmezler.
https://ars.els-cdn.com/content/imag...0128022047.jpg
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
ya ben izmir de oturuyorum ama annem manisa turgutlu da .. işimiz de turgutluda abimde turgutluda .. vu burada dogru düzgün yaşlı bakım evi yok.. burada en azından gün içinde ben iki kez gidiyorum akşamları abim gidiyor ugruyor.. bakıcıları yalnız bırakmıyoruz en azından...haliyle hasta bakım evi için gerekli şeyleri onlar zaten hemen hazırlıyorlar anlaşmal hastaneleri var.. kayınvaldemden biliyorum.. onu da zmirde güzelbahçede bir yaşlı bakım evinde yatırmıştık....yalnız gelecekte bu büyük bir sorun oluşturacak...buna acil çözüm gerekli....
Mahkemeye vasi tayini icin dilekce verirken, kisitli adayinin yatalak oldugunu dilekcede belirtip dr. tayin edilmesini talep ediyorsunuz, Hakim, en yakin Devlet Hast.Bashekimligine talimat yaziyor, elden takipli olarak vasi adayina veriyor, hastaneye goturup kayit ettiriyorsunuz, 2-3 gun icinde Heyet uyesi 2 uzman dr. hastanin ikametgahina bizzat gelip rapor yaziyorlar, size de 4-5 gun sonrasi bir gun soyluyorlar, gel Heyet Raporu'nu al" diyip gidiyorlar.Raporu alip Hakim'e goturuyorsunuz.Bu isin en kisa ve zahmetsiz yolu bu..Masrafi ise Mahkeme 200 TL.harc + Hastane 250 TL.harc. aliyor.(1.5 yil oncesinin fiyatlaridir, guncelini bilmiyorum.)
Size ve validenize cok gecmis olsun...
Kardeşim , geçmiş olsun , önce sevgili annene sonra da sana.
Bu işler hep böyledir inan. Geldi mi üst üste gelir.
Bu forumdakilerden , nacizane ben den bi olaylar dinlesen , şansızlıklardan bahsetsek , inan yarıda kestirirsin.
Yanlış bilmiyorsam aynı semt de ikamet ediyoruz. Dil e kolay gelir bilirim ama gene de kontrolunü yitirme. Tekrar geçmişler olsun.
Hocam geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Forumda daha önceki yazılarınızı da okuduğum için maddi ve gelir durumunuzun oldukça iyi olduğunu tahmin ediyorum, mal mülk varlığı ve bolluğu ile de sınanıyorsunuz.
Dün konuştuğum bir arkadaşın eşi Maraş'ta 14 yakınını kaybetmiş. Onun için son cümlenizi naçizane tekrar düşünmenizi salık veririm.
https://cdn.yenicaggazetesi.com.tr/news/989655.jpg
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
7 Haziran’da 1,36 TL zamlanan motorin fiyatları, bir gün sonrasında ise 1,37 kuruş daha zamlanmıştı. Ancak 19 Haziran Pazartesi gece yarısından itibaren akaryakıt pompa fiyatları yeni zamlı tarifeyi gösterecek. Mazot litre fiyatı 1 lira 40 kuruş daha artacak.
17 ay önceki fiyatlarını görmeyen doğalgaz ,işçilik maliyetleri,hammadde maliyetleri vs bir ton şey var.Bunların etkisi bence halen fiyatlara tam yansımış değil.Dolardaki artış son bir ayda yüzde 23 ,bunu henüz fiyatlarda görmedik.Benzin fiyatı diye tek bir parametre elbet manasız,yüzlerce parametre var ve bunların hepsi tatsız.
Adamlar bir vergi icat etmiş ÖTV diye bu verginin de KDV adı altında başka vergisini daha alıyor a.q :oleyo: Toplumda akıl tutulması devam ediyor...
Bu vergi aslında AKP ye katılan DSP nin icadıydı ...Şerefli aile çocukları topluma KDV harici birde haraç vergisi icat ettiler..Milleti düdükledikçe millette zevkten dört köşe oluyor a.q...
Hatırlarsanız bir tane yabancı kurum TR çok çok fazla vergi topluyor demişti de İktidarı sert tepki gösterirken muhalefetinden de ses çıkmamıştı...:vk:
Neyse herkes hak ettiği şekilde yönetilir...
Moody's in yillik raporunda vardi.
Hukumet ihtiyacinin cok ustunde vergi topluyor. diye.
Bunlar cok kizdilar, ic islerimize karisiyor, millet Moddy'e inanmiyor, biz kendi uluslarasi kredi derecelendirme sirketimizi kuracagiz gibi ne kadar ipe sapa gelmez laf varsa hepsini ettiller.
Sonucta bu necip turk milleti, bir kere olsun, ya ben neden bu kadar vergi oduyorum demedigi gibi, %52 ile bir 5 yil daha bizi soyabilirsin dedi.
Ya sizde hic akil yok mu diyenlere de cevap verdiler ustelik.
Nasil koduk..!