430 altına yeniden gelmesi lazım basması için..
tombul parmak çizerse çizer yukarı şu saatten sonra.
:drunk:
yukarıda shortlar yazılı bakalım napacak
ben olsam önce yukarı sağlam bi çizik atardım stop ney patlatmaca.
Printable View
430 altına yeniden gelmesi lazım basması için..
tombul parmak çizerse çizer yukarı şu saatten sonra.
yukarıda shortlar yazılı bakalım napacak
ben olsam önce yukarı sağlam bi çizik atardım stop ney patlatmaca.
ALIN SİZE DEMOKRASİ......
Sizin vicdanınıza tüküreyim....
Fransa'da İsrail'e destek gösterisi! Üst düzey isimler de katıldı......
İsrail'in Gazze'de uyguladığı vahşet tüm dünyada protesto edilirken Fransa'dan şaşırtan bir adım geldi. Fransa, Filistin'e destek gösterilerine izin vermiyor....
ABD'de üretici fiyatları 2020'den bu yana en büyük düşüşünü kaydetti
ABD'de Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), ekimde aylık yüzde 0,5 ile Nisan 2020'den bu yana en büyük düşüşünü kaydederken, yıllık yüzde 1,3 artışla beklentilerin altında gerçekleşti.
ABD Çalışma Bakanlığı, ekim ayına ilişkin ÜFE verilerini açıkladı.
Buna göre, ÜFE ekimde bir önceki aya kıyasla yüzde 0,5 azaldı.
Nisan 2020'den bu yana en büyük düşüşü kaydeden verinin bu dönemde yüzde 0,1 artması bekleniyordu. ÜFE, eylülde yüzde 0,4 artmıştı.
Üretici fiyatları, ekimde yıllık bazda ise yüzde 1,3 arttı.
Piyasa beklentilerinin altında gerçekleşen üretici enflasyonunun ekimde yıllık bazda yüzde 1,9 olması öngörülüyordu. ÜFE, eylülde yıllık bazda yüzde 2,2'lik artış kaydetmişti.
- Çekirdek ÜFE aylık bazda değişim göstermedi
Değişken gıda ve enerji fiyatlarını içermeyen çekirdek ÜFE ise ekimde aylık bazda değişim göstermezken, yıllık bazda yüzde 2,4 yükseldi.
Beklentilerin altında gerçekleşen çekirdek ÜFE'nin aylık bazda yüzde 0,3 ve yıllık bazda yüzde 2,7 artması tahmin ediliyordu. Çekirdek enflasyon, eylülde aylık bazda yüzde 0,2 ve yıllık bazda yüzde 2,7 olmuştu.
ÜFE, üretimde kullanılan girdilerin fiyatlarını ölçerek nihai ürün fiyatlarına ve manşet enflasyona ilişkin ipuçları veriyor. ABD Merkez Bankası, ÜFE de dahil olmak üzere tüm enflasyon göstergelerini takip ediyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
çiz yukarı bari bu ne ya.
vermiyon madem.
aksiyon olsun shortlar gelsin..
pinti pala :he:
:drunk::drunk:
Yine aynı, paylar düşerken pay vadeliler daha az düşüyor. Bir haftadır böyle. Hayırlısı ne çıkacak bakalım ardından.
SPOT BofA almaya başlamadı bakalım niyeti nedir! Ak Yatırım iyi aldı gene,
https://i.hizliresim.com/qg7eh8u.PNG
shortların çoğunu kapadım........
9 işlem gününde 9 kar.
hedefim 100/99 :he:
8408.....long.....
''Sağlam basıcan bu hayatta, sağlam gidicen bu hayatta''
YTD
Bugün işlem yapmıyorum neyi alıp satacağım bilanço beklentileri belli değil. O yüzden yokum
39 dan itibaren yeniden yerine koymaya başladım shortları..
o bar gelecekti....
geldi..
son dksına kadar değerlendiriyor pala varya ..
en düşük 8..3999
400 bu nedenle önemliydi ..
KAP: YKB YKBNK [ ] YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1218268
Bankamız Yönetim Kurulu'nun 15.11.2023
tarihli kararı ile; tahsili gecikmiş alacak tutarı 30.09.2023 tarihi itibarıyla
toplam 1.399.654.530,61 TL olan alacağın, Sümer Varlık Yönetim A.Ş., Efes
Varlık Yönetim A.Ş., Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş. ve Dünya Varlık Yönetim
A.Ş.'ye toplam 545.550.000,00 TL bedelle satılmasına karar verilmiştir.
17:30 dan sonra hisse spotta günlükçüler satıyor, vadelidekileri etklemeyince onlar satmıyorlar ama makas açılınca ters işlemler oluyor belki.
Enerjisa Üretim halka arz için hazırlanıyoruz ama üst yönetim bilir demiş.
Arada bir yapacağız, planımızda yok, yapabiliriz açıklama gönderiyorlar.
Mart'tan önce büyüklere halka arz vizesi vermezler, bir sonraki bilanço ile tekrar gelin vs oyalarlar.
SPOT kapanış, yatay kırmızı olmasına ragmen bence satış günü olan Çarşamba için gene de iyi kapandı, bu düşüşte çoğu ky kredide yakalanmıştı!
son 10 dk BofA -950 İnfo Yatırım -650 ile girdi, satışı azaltarak -327 ve -505 kapadılar, sonradan alışa QNB ve Gedik Yatırım geldi,
https://i.hizliresim.com/nvdeig9.PNG
Sohbet odasında ARSAN Teksitil aslında enerji şirketidir dediler, dün de KAP açıklaması vardı sigortadan parasını alıp helalleşmişler.
KAP'dan sigorta şirketini şikayet etmişlerdi.
Sabahtan karanlık odada şansımı deneyip tavandan emir verdim sonra gitmeyince sattım, sonradan artmış.
BofA ve Denizbank valörde kolaylık yapıyor diye biliyorum, belki diğerlerinde de vardır.
Ben para ile iş yapıldığını sanmıyorum tamamen sanal para ve kredi ile alım satım var.
Çin'de teşvik paketi olacak çelik endüstrisi canlanacak deniyor.
Gün içi demir çelikler al sata uygun gibi iki yönde de düşünen var.
Shortçular yabancılara daha rahat rapor yazdırabiliyor bence.
Yeni düşük fiyatlı hedefler bekliyorum.
Kim ne satarsa alıp endeksi buraya getirmişsin. Vatandaş parasını halka arza yönlendiriyor. Beyaz Türkler parasını yurt dışına kaçırma derdinde. Patronlar da bize gelen bir fona indirimli sattık diyor bu arada.
Tek umut BES'çiler.