nereden şortlarsan şortla batıyosun ya la :yahoo:
Printable View
nereden şortlarsan şortla batıyosun ya la :yahoo:
du bi de ben şortlıyım 9945
işlem hacmi yükselmeyi destekliyor
Herif mazotu aldı ya duman çıkattıra çıkattıra gidiyor.
9960..............Long................ Pislik palanın parasını biraz daha alalım...... Loonggggggggggggggggggg
Cumhurbaşkanı Erdoğan rahatsızız' diyerek duyurdu: AYM'nin aldığı kararları hazmedemiyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'yle irtibatlı olduğu gerekçesiyle ihraç edilen 450 hakim ve savcının Danıştay tarafından göreve iade edilmesine tepki gösterdi.
Erdoğan, "Ayrıca Anayasa Mahkemesi’nin almış olduğu bu kararları hazmedemiyorum."
çok tartışılacak.........önümüzde ki günlerde........
Erzincan İliç'te maden faciası... Bakan Bayraktar'dan gündem yaratacak sözler! "Zafiyet içerisinde olduklarını görüyoruz
SHORT-SHORT dersen boğa azar.olay bu...
Ha short açınca da (trente ters) stoploss olmalıdır.
Cuma ben de short açtım..-25.000 verdim..eğer bekleseydim şimdi zarar -120.000 olacaktı.
Anagold'un eski çalışanı, şirketi yalanladı
Erzincan'da 9 madencinin enkaz altında kaldığı faciayla ilgili ortaya çıkan yeni detaylar kafa karıştırdı. Siyanürle altın arayan Kanadalı şirket Anagold, göçük meydana gelen alanda hiçbir zehirli toprağın olmadığını ifade etmişti. Eski maden çalışanı ise şirketin açıklamasını yalanladı. Felaketin ortaya çıkmasındaki ana etken yığın liç alanına siyanürlü solüsyonun kontrolsüz bir şekilde basılması olduğunu savunan eski çalışan, "Şu anda yağışla yer altı sularına karışması yüzde 99 ihtimal" dedi.
herifte ne para var yaw.
550 hissenin 450 si artı aw
:drunk:
Emre ,
dün burada bir banka konuşmuştuk onunla holdingine dikkat et 23.90 bizim bilmediğimiz bir hikaye fiyatlar hacimli bir harekette:)
hükümet iş bank için düşündüğü şeyler vardı ne oldu acaba..........bilen var mı.......
10,000 dedik orayı ilk seferde geçemedi...
Hisse vadeliler
https://i.hizliresim.com/foey0uy.jpg
tokatlı allahına zikir şüküre başlamış..
seçim yaklaşiyeh
Şortta kalanın canı çıksın formasyonu oldu.
Hiçbir şekilde orada bir müdahale olamaz. Hayal dünyasında yaşamayın. Nokta.
İktidar önce yatırımcının ocağına incir ağacı dikilen ASELSanla ilgilensin.
Yazdıklarımdan şüphe eden varsa ISCTR arşivlerini okuyun. Bu boş muhabbet sadece orada ve diğer hisselerden yatırımcının ayıklanmasına sebep oldu, olur başka da bir şey olmaz.
Mısır ile SWAP vs var mı?
Kelin ilacı olsa kendine sürer.
<<<<<<
https://www.bloomberght.com/botas-ve...usmesi-2347638
BOTAŞ ile Mısır'ın doğalgaz şirketi EGAS, ilişkilerin derinleştirilmesi konusunda mutabakata vardı.
İŞBNKASINI paylarını( CHP) kamu yapmak...
Yapsa kim ne diyecek.O iş HÜKÜMET iş basit.TBMM ellerinde-Hukuk ne diyebilir.
Askeri okulları kapatan,GATAYI kapatan GÜÇ var...
İŞBANKASININ CHP ye ait olan üyelerini, MEMUR yapmak ve o payları kamuya devretmek;çocuk işi..
Siz en iyisi hatırlatmayın onu...
İŞBNKASI için seçimden sonra en büyük risk bence budur.DEMOKLESİN kılıcı..Bakalım ne zaman gündeme gelecek.
4 YIL seçim yok.
Doğru-yanlış onu tartışmıyorum..Ama gündeme gelmesini beklerim.
Portföyümün bir miktarını korumaya alayım.
Kabaca lokomotif başına 17 milyon TL ediyor. Fiyat yüksek gibi. Değişik bir teknoloji olabilir, GPS vs bulutlu havada tünellerde çalışmıyor.
Her vagona cihaz koyup ara ara yerini bildiren sistemler var ama trafik için anında bildirmesi gerekir.
<<<<<<<<<
https://www.trthaber.com/haber/ekono...em-837514.html
Sinyalizasyon ekipmanı olmayan 99 dizel-elektrikli ana hat lokomotifimiz için araç üstü sinyalizasyon ekipmanının geliştirilmesi, imali ve montajı amacıyla ASELSAN ile TCDD Taşımacılık AŞ arasında Araç Üstü Sinyalizasyon Sistemi Temini Projesi ile ilgili olarak 1 milyar 690 milyon lira tutarında sözleşme imzaladık.