Borsacýný yüzü ne zaman gülecekkkkkkkkk
Printable View
Borsacýný yüzü ne zaman gülecekkkkkkkkk
Karanlýk oda gene bi Mickey Mouse filmi çevirdiler :kahkah:
9196.13 kapattý xu100
Ýran'ýn Canavar Füzesi "Hürremþehr"! Ýsrail Savunmasý Onu Durdurabilecek Mi?
herkeþe eyi aþamlar.. havalar güzel iyi deðerlendirin.
yalnýz bozkurt.. seni uyarýyorum !!!
bazen benden daha iyi baþak buluyorsun. o konuda rakip istemiyom kendime!! :kahkah:
:drunk::drunk:
sonra demedi deme....
18.06.2025 Çarþamba
XU030YVADE , 10208-10455 gördü ..10295(uzlaþma 10302) kapattý. -%1.81
Alemin þorterlerine bir tebrik daha :)
Baþlýða ait bilgiler
Bu baþlýðý þu anda 70 kiþi okumaktadýr. (18 üye ve 52 ziyaretçi)
mert45, *Bozkurt+, 0101+, ayhan53, Denizdenizli61, Doctor20, el turco+, EMLAK, KARADUMAN, katýrcý_bedri+, mrblgn, mustaf2231, orpotu, rasit, SALÝH, seykota, stars, TOKATYILDIZI470+
Sayýn berkimcans ,Zdx&Lunar Soul ve tabiikii *Bozkurt ..
Deðerli þahsýnýzda tüm dostlarýma huzurlu hoþ bir gece dileylilerim :)
https://www.youtube.com/watch?v=LSAk..._channel=Nigar
SON DAKÝKA: Ýsrail, ABD'nin Ýran'a karþý savaþ operasyonlarýna katýlacaðýný iddia ediyor.!!!!
%80 ihtimal.!!!!
https://pbs.twimg.com/media/Gtq-Dc8X...png&name=small
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Vob un en boktan yaný dünden beri shorttum bu kapanýþa kadar su an flatim
Su an eve geldim rahat degilim sanki kazanmamýþ gibi
Surekli cenderenin içine gir hissi veriyor
Bundan kurtulmak yön tayini kadar onemli
SON DAKÝKA: USS Ford uçak gemisi grubu önümüzdeki hafta Avrupa'ya konuþlanacak ve üçüncü ABD uçak gemisi Ýsrail-Ýran çatýþmasýnýn yakýnýna yerleþtirilecek.
Kaynak: CNN
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Gecen ay DERLUKS alan 1.5 milyonluk
Bugun 294.000 TL
Borsada uzun vadeli dusunmeli..
Evet 10 yil falan gayet normal bir hedef!!
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
🚨 #BREAKING : En az ÜÇ Ýran askeri uçaðý Ýran'dan ayrýldý ve ABD-Ýran nükleer görüþmelerine arabuluculuk yapan ülke olan Umman'a indi.
Anlaþma tekrar masaya gelebilir mi.???
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
dohol kýsada çok iyi gözükmüyor. ama finansallarý þirketin gidiþatý falan fena deðil. piyasa zaten testereye devam demiþ.
dikkate deðer.
https://www.fullhdfilmizlesene.so/fi...ma-sanati-fh1/
her borsacýnýn izlemesi gereken bir film.
gerçi burasý viop-borsa forumu olmaktan da çýktý. neyse.
Kusura bakma iþlem yoðunluðundan geç farkettim, EREGL yi ben çok erken kaptýrdým, sürekli SAT\AL yapmaya çalýþtým, güzelde becerdim ama sonunda kaptýrdým, öyle arkasýndan bakýyorum! Haberle beraber GAP lý açýlýþ ve malý yedirme beklerken yatay açýlýþ ve mal toplama gerçekleþti! Umarým kazanmýþsýndýr :)
Selamlar.. Saygýlar..
Abi ben senin fikirlerine hiç karýþmýyorum ve saygýda duyuyorum. Tamam mikemmel hisse buluyorsunuz, aldýðýnýz hisseler gerçekten beygir gibi koþuyor. Aselsde paralarý katladýnýz ses etmedim üstelik tebrikte ettim sonra ereðliye girdiniz ondada iyi depar attý ve yine tebrik ettim. Müsade edinde bizde endekis vobdan kazanalým :)
Napalým bizdeki eþekler gitmiyorsa suç benim mi yaw
Karaduman dayuyu mallandurursam benim eþekleri dehhhliycek
Tek umudum dayu
1 dakikada 6 bin aþaðý yukarý yapiyor
Sanýrým haber gelecek olumlu
FED, faizi yine %4,25-4,50 araliginda sabit birakarak, 4. kez pas gecti.
SM-M215F cihazñmdan Tapatalk kullanñlarak gönderildi
ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutaný Orgeneral Michael Kurilla, Ýran'a iliþkin askeri seçenekleri sunmak üzere Baþkan Trump ile bir araya geldi.
Kaynaklar, Trump'ýn Kurilla'nýn görüþlerine önem verdiðini ve ona büyük saygý duyduðunu söylüyor.
Ýsrailli ve ABD'li yetkililer, Trump'ýn "teslim olma" olarak adlandýrdýðý þartlarý talep ederek, anlaþma saðlanamamasý halinde Ýran'a saldýrý emri vermeye hazýr olduðuna inanýyor.
Kaynak: JPost
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
ben farklý birþey beklemiyorum zaten de; alkýþlayanlara ne demeli ?
https://www.facebook.com/reel/1319103969751486
gittik geldik hala haritadan silinen ülke yok...
bu nasý savaþ dayucuðum..
film moduna geçeyim yavaþtan.. :drunk:
🔴 Fed's Powell: The effects of tariffs will depend on the level. Increases this year will likely weigh on economic activity and push up inflation.
Fed'den Powell: Tarifelerin etkileri seviyeye baðlý olacak. Bu yýlki artýþlar muhtemelen ekonomik aktiviteyi etkileyecek ve enflasyonu artýracak.!!!!
Fed faiz falan indiremez.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Fed's Powell: Near-term inflation expectations have moved up. Tariffs are a driving factor.
Fed'den Powell: Kýsa vadeli enflasyon beklentileri yükseldi.!!!
Tarifeler itici bir faktör.!!!!
Fed þapýn üstüne oturmuþ.!!
Durum bundan ibaret.!!!
Gerisi laf salatasý.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
telefonumun müzüðü..
https://www.youtube.com/shorts/rgc0wp7jwjA
:drunk:
hisselerden 8500 desteðini aþaðý kýranlar çoðaldý..öncüler hedefe birer birer koþuyor..bist100 hala direniyor..
aylardýr yazdýk..trend sonlandýðýnda yukarda zirveye yakýn yerlerde taban çalýþmasý yapamazsýnýz dedik..
çocuk kandýrmayýn dedik..ahlaklý olun dedik
tipe bak yaa...
ayný mert abinin seans salonuna girip, taktalarý izlemesi gibi :drunk:
https://www.facebook.com/reel/1506868937145675
nereye baktýðý belle deell :kahkah:
Öyle mi olmuþ heç haberim yok. Ben ne anlarým hergün 9510,57 kapanýþ bekleyen adamým. :) Mertabinle karýþtýrdýn sanýrým beni.:)
Bak o dayu iþi sakat. Shortum 5500 olursa parayý bulacam dese heç sorun yok. Ama eskiler ne istediðine dikkat edeceksin derler. Bak onun hayal ettiði gibi o düþtükçe mallanacak en son partiyi de 5500 den alacak o da dahil malcý olan herkes suyun içinde kalýr ; yalnýz o kýsmýndan henüz kendisinin haberi yok. :)
Bak olacak olaný da ben dim sana artýk 3 sene mi olur 5 sene mi olur þimdi 5500 endeks yazýyor ya bu seferde sabah akþam ralli olacak yazacak. Yani burada sonsuz döngüde eziyete devam. :)
Ben burada günah çýkartmadan mallanmasýný istemiyorum. :)
zdx, powel trumpa çaktýrmadan giydirmiþ :)
Cidden Ýmkan olsa Þu Powell ý görevi bittiði gün ülkede Direkt Cumhurbaþkanýna baðlý artýk danýþman mý olur ne olur Ekonominin 1 numara koltuðuna oturtmak lazým.
Ben Powell cýyým Emlak. Trump yüzünden adama yazýk olmasa bari. Görev süresi bitince devam etmesi lazým onu demek istiyorum.
Kimseyi yanýltmak istemem ama bana göre altýn fiyatlarý verdiði mesajlarý bu zamana kadar yanlýþ okuyor. Ya da altýný yukarý alanlar görevinin sonunda Trumpýn onu görevden alacaðýný biliyorlar. Þu an piyasalarýn tüm dünyada bir numaralý manipülatörü Trump.
biþey olmaz kimsenin yetkisi yok onu görevden almaya. burasý gibi in ali bin ali deðil.
bence iþini gayet güzel yapýyor açýklamalarýnda tarifelere çok yer vermiþ.. bu tarifelerin sonucunun belirsiz olduðunu söylüyor neye mal olacak gibisinden. haklýda...
abd nin borcu abd nin umrunda olmadýðý gibi hiç bir ülkeninde umrunda deðil..
belirsizlik herþeydir.. powell ýn deðindiði nokta burasý.
hergün keyfine göre yok þuraya %200 vergi buraya buraya bilmem kaç vergi. fýþkýrtýp durursan adamlarda tepki gösterir tabi naapmaya çalýþýyon sen diye. saðýn solun belli deðil mk.
Sevgili Karaduman,
Konjuktor de yardým ediyor senin stratejine birde þu taylarý yazda herkes nasiplensin yahu.:)
Putin: Bir an önce savaþýn bitirilmesini saðlamalýyýz.
Rusya ve Ýran 'in nükleer iþ birliði yapma kapasitesi var.
Iran'dan yeni füze saldýrýsý baþladý.
Ýyi geceler üstadým. Sað olasýn deðerlendirme için.
ABD piyasalarýnda var bu türden enstrümanlar.
Bizimkiler de laf olsun diye mi çýkardý acaba.
1 aydan fazla oldu duyuralý...
Kýsasý da var, uzunu da...
Bakalým zamanla piyasasý oluþur belki.
Belki de ilk konan sinek ben olurum :plc:
Teþekkürler yeniden. :wave: