Bu sene temettü vermeyebilirler. Bence de vermesinler, borçları azaltsınlar. Zaten kasada temettü verecek çok para da yok.
Nakit ve Nakit Benzerleri 2.741.113 TL
Printable View
Bu sene temettü vermeyebilirler. Bence de vermesinler, borçları azaltsınlar. Zaten kasada temettü verecek çok para da yok.
Nakit ve Nakit Benzerleri 2.741.113 TL
Adamlar kar temettü bişey takmıyorlar hisse utanmasa 1.40 bandına gelecek
vermesinler daha iyi zaten verdiği kadar düşüyor üstüne vergi kesilince zarara girmiş oluyoruz verse ne faydası var
play store den KAP (kamu aydınlatma platformu)
programını indirip istediğin hisseyi seçip o hisseler hakkında haber düştüğü an anında haberdar oluyorsun. paylaşmak istedim...
Bu hafta korkutsa da kapanısı güzel yaptı. En azından bu piyasada fena durmadı. YTD.
Bu hafta temettü konusu netleşir mi acaba
Hisse hareketlendi ; temettü geliyor olabilir.
teknıge acıp bakın oyle guzel işliyolarkı şişen göstergeler sogudu
Bilici candır. Teknik güzelleşti. 2 li rakamlar çok yakın.
29 mayısta brüt %12; net %10,20 temettü verecek.
Temettu verimi %6..tarihsel ortalamasinin 3 kati..sanirim 2.5 yolculugu basladi..ortaklara bol sans..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Herneyse hele bir 2 yi kiralim..tarihi zirveye de sira gelecek..ama trend net yukari
Temettu aliskanliginin olusmasi icin guzel bir adim. Ben kar ediyorum ve bunu ortaklarimla her sene paylasiyorum mesaji verir. Dagitilan kar da gayet makul. Geri kalan kismin sirkette kalmasi mevcut ortamda olmasi gerekendi diye dusunuyorum. YTD.
Sirket pozitif anlamda kabuk degistiriyor..mutlaka fiyatlanir
Bir yıldan beri hak ettiği yere ne zaman geleceğini defalarca sorguladık. Hamdolsun ki açıklamalar artık doğru yolda olduğumuzu teyit etmektedir. Beraber büyümeye devam. Emeği geçen herkese teşekkürler. YDD
Hisseyi 1.83 lerde toplayan Ak Yatırım şu anda satış yapıyor, amacını anlamak açısından bugün ne kadar satacağı önemli olacak .
Az miktarda satıp geri alıma geçerse temettü nedeniyle oluşabilecek ilgiyi pasivize etmek için yaptı diyeceğiz.
Fazla miktarda satarsa mal çıkmaya çalıştığını anlayacağız, maalesef bu da hissenin 2 lira altında kalmasına neden olur.
7bin lota nekadar temettu verir hissedaslar bilrn biti varsa bilgilendirebilirmi
.....
"Sonrasının Mart 2018' e benzememesi için" 2019/3 aylık karın geçen yılın üzerinde gelmesi şart.
https://i.hizliresim.com/163VL5.png
5 Şubat başlangıç kümülatif alıcı satıcı dağılımı
5 Şubat kapanışı 1.72
Ak ve Şeker en büyük iki alıcı.
Ak' ın maliyeti 1.84
İlk 5 kurum bazında 650.719 lot (+) ; piyasadan 650 000 lot toplanmış.
https://i.hizliresim.com/MVboD2.png
Bence bunun olmaması için kurların geçen seneki hareketi tekrarlamaması gerekiyor. Bu düşüşün en büyük nedeni bence döviz borcunun olmasıydı. Döviz borcu geçen seneye göre %10 civarı azalmış olsada kur hareketlerinin yukarı hızlı gitmesi baskı yaratabilir. YTD.
Yavaş yavaş salar aşağı piyasa kötüleşince oturur 1.40a bunun ciğeri bu... Bu katirilyon açıklsa bile bu mal böle önümüzdeki marta kadar fos ytd
Şimdilik attı 1.80 e verirseniz burdan alırım diyo bende yazdım en tepeye alırsan burdan al diyom.. Zaten 60 bin lotum kaldı 50 üzeri çok uzun vadeli yatırım onu hiçbir şekilde vermem.. Ytd
İstediğin kadar sıkabilirsin bilici ve ahalisi şu an tavandaki 60 bin benim inan o malı dğnyayı yısan kafamdaki fiyata satacam.. Ver aşağıya 100 bine tamamlayım.. He ayrıca bir bir yapanda benim
Bu kadar erkeklik yapıp basıyosun versene gün içinde 1.65 e görelim... Hisseye batık muamelesi yapıyosun becerksiz oyuncu
ci bilici yetsizin Hal ve gidişi bozuk.
Adam nir yılda yaptığı hareketi iki günde geri verdi ama arkadaşlar bendeki sabır inanın oyuncunun en az iki katı bu sabırla alka egpro ve erbosta iyi kazandım buda gelecek bigün kucağıma.. Mayıstan sınra 1.50 altında bulursam 200 bin yaparım...
Oyuncu bozuntusu burayı takip ediyosan yaz bi yere senden iki kat sabırlı olduğumu göreceksin ben çoğaltıyorum
Önümüzdeki hafta 26.03.2019 Genel Kurul var.Temettü de onaylanacak. İstikrarlı bir şekilde yoluna devam eder mi?Teknik olarak son çıkışın düzeltmesini de yaptı.Artık yeni zirvelere yelken açmanın vakti geldi mi acaba? YTD
Boşuna kasma hisseyi benim istediğim yere geleceksin aynı sözleri 2.80 de egpro için demiştim mal 15 lira sende geleceksin hedef fiyatına tıpış tıpış... Hergün hissemi gör diye tavanına yazıyorum... Ytd
2.98 FK çok düşük. Pd/dd aynı şekilde 0,66. 23 milyon kar var. Temettü veriyor iki yıldır. Tek handikapı aile şirketi. Bu fiyatlar çok ucuz bu kağıda. Çok sakin bir tahta.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erbosta aile şirketi bu ama adam herşeyini hisse fiyatına yansıtıyor bunların sorunu Allah kuluna yedirmemek ama ben yiyecem bunu kaçarı yok alttan 100 bin al yolun yarısında yarısını çık taktik bu.. Bu hissede yolun yarısı bence 2 ler.. Ama adam hiçbir şekilde hisseyi 2 üstüne oturtmuyor şu an bile 1.30 lara atmak için büyük düşüşbekliyo gibi... Yani alttan al yukardan sat.. Asansör bir nevi... Hisse iyi hisseye yön verenler vampir ve kalitesiz.. YTD
İki gündür olumlu bir görünüm var , özellikle dün negatif piyasada güçlü bir duruş sergilemesi iyiye işaret.
Saatlik grafiklerde de üçlü dip oluşumu mevcut.
1.83 - 1.84 geçerek 1.89 deneyebilir
"1.79 üzerinde tutunmayı başarabilir ise"
https://i.hizliresim.com/qdkVXR.png
1.82 ustunde kaldıkça yön yukarı 1.82 ustu 1.84-1.86-1.88-1.90-1.92 ve 1.95 test etmesi muhtemel olabilir ytd.