https://s12.directupload.net/images/200520/nd9jin7m.jpg
Printable View
Eğer tuzak değilse tam Bir ky kıyımı yapılmış
Ağacı sikelemişler olmuş dutları dökmüşler
Bu pastadan çıkardığım sonuç bu.
Önümüzdeki en büyük risk
Çift tepe riskidir
Sonra 100 psikolojik direncidir
Tâbi bence
Ne oldu karantina günlerinde kamyon kamyon çimento mu sattı bu şirket?
zamanında arsalar çok yazıldı çizildi.artık böyle bir tabloda yorum yapmak, alıp veya satıp zarar yapan kişilerin vebaline girmek olur.
sessizce seyretmekte fayda var.gönül isterdi bu yükselişin spekülatif değil, haber v.b. destekli olmasını.ama borsanın çivisi çıkmış.ben spekülatörlerin içeriden haber alabileceğine inanmıyorum. ve de ınanmak ta istemiyorum. yıllardır çok sayıda küçük yatırımcının ahını aldılar. umarım bundan sonra almazlar.
biraz ıkınya
kimse kalmadı zaten
işlem yasağıda getirip var olanları silip süpürmüş olmalısın(öyle olmasını umudediyorum)
götürde şurada kalan üç beş kişinin bayramı olsun.
yıllardır 100 olsun diye bekledik emenuke..
tabi bence.
Yeni Cmbtn almak isteyen arkadaşlar, Biz 10 senedir bu kağıttayız.Artık beklemekten başka çaremiz yoksa düşsede çıksada. 10 sene öncede 70'lere kadar yükseldi. sonra yıllarca 30-40 fiyatlarında dolaştı. Kriz zamanlarında 25-28'i gördü. Hep bedelsiz sermaye artışı gündemdeydi. Bu fiyatlardan alırken dikkat edin...
2005 yılından beri çim beton dayım 2005 yılında zirvesi 35 dolarken şimdi 12-13 dolarda sizce bu hisse para kazandırmış mı yoksa insanı yıllardır kahır mı ettirmiştir. Sayın yaman kalp bu fiyatlardan alırken dikkat edin derken pahalı imajı verdiğinizin farkında mısınız. Şimdi sizin dediğinize bakarak ben bu kağıdı satsam sonra astromik rakamlara gitse vebal almış olmaz mısınız belki iyi niyetle söylüyorsunuz ancak para kazanmak bizimde hakkımız sanırım.saygılar.
Sayın Gardiyan. Ben bizim gibi yıllarca bekleyenler için değil. Yeni girecekler için dedim. Biz zaten valorden dolayı beklemek zorundayız. Bu kadar senenin zararını, yipranmisligini başka türlü cikaramayiz. Ama yeni girecekler bundan 1 ay önceye göre 3 kat yükselmiş kağıdı alacaklar. Riskden bahsettim. Ama öyle örnekler varki, mesela bir logonun 2 liradan 70 lere çıktığınin birebir sahidiyim. Kimseyi etkilemek istemem. Vebalde alamam. Saygılar...
bugün hacimsiz tavana doğru yol aldı
bekliyelim mi, yoksa inelim mi karar veremedim bir turlu.
Hayırlı uğurlu olsun..
Ben cok erken indim. Mal yok bende maalesef.
104-6 önemli dikakt edin
Ben yıllarca takipteydim, bir çok kere alıp satmıştım (bedelsiz geliyor bu sefer galiba diye diye hep hüsran) Bu sefer iyi de prim yaptım ama malesef brüt takasa girdiğimiz gün tepkide 83,5 ortalama ile verdim çıktım. Kalanlara ve asıl uzun senelerdir kahrını çenelere Allah daha çok kazandırsın, bereketini görsünler.
cmente bastıkları an burası fena çöker , çünkü onun gazıyla hareket ediyor malum
BAYRAMINIZ BAYRAM OLA... :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
TL olarak tüm zamanların zirvelerini kırdı,
kocaman bir çanak oldu,
çanak formasyonunun işlemesini bekliyorum.
usd bazlı bişey demiyorum zaten daha orda çanağa çok var. ytd
https://www.tradingview.com/x/VSK0Xisg/
aylık
ilk çanağını 11.70'de tamamladı..
şimdi biraz geri gelip kulp yapmak istermi..
aylık göstergeleri daha yeni yeni al veriyor..
fazla gerilemeden durabilirse ilerisi için umut var denebilir.
tabi bence.
sonraki direnç 17.25 yuro olabilir
tabi gidecekse..
yanlış anlaşılmasın..
gidecek demiyorum.
gidebilirse diyorum..
tabi bence.
yaptığım çanağı çevirecem derse 19.80 yuroyu hedefler
tabi bunlar varsayım..hedef vermek önemli değil
önemli olan hissenin oraya gidip gidemeyeceğini bilmektir.
onuda maalesefki tahtayı yapan arkadaş biliyor
tabi bence.
bende grafikler 2008 den buyana olduğu için zirvede 32.45 görünüyor
gitmek isterse daha çok yolu var.
tabi gitmek isterse
ve yine bence yorumlardır.
Dostum aynı benim kafadansın, sanırım sende speklik yaptın, ben 1999-2001 arasın da bildiğin tahta yapardım genelde eküri seçer, birini yükseltirken diğerini sabit tutar destekli al sat yapardım, bir operasyonda 100 de 140 dan aşağı kazanmazdım, sanırım bu spekte eskilerden....
yav ağam,sokağa çıkma yasağı var..can sıkıntısından üç beş bişeyler yazılır dedim ama yanılmışım.. :)
yookk yapmadım ama çok spek tokatı yedim
acaba senin vurduklarından varmıdır ki :)
hayırdır neden bıraktın spekliği
birine girecek olursan haber verde yıllardır kazanamamış bu garibanda bi şeyler kazansın artık..
bi yerden alıp öbür yere vermekden bittik emenuke..
:)
bilançosu sürekli zarar gösteren cmbtn bu denli fiyatlanmasi spekülatif. .bedelsiz söylentisi var neye göre bedelsiz, hiç kar etmeyen firma sermayesini nasıl bedelsiz arttırabilir ki, olsa olsa bedelli artırabilir..ytd
bedelsiz verebileceği kalemler varmış bilançoda
birileri öyle diyor
hem bedelli versin zararı yok..
kentin yaptığını yapsa yeter.
o 500 e dayandı
buda 250 ye dayansın
yeter.
Bende merak ettim şimdi...
Tahta yapan birinin ne işi var şimdi çimbeton gibi sığ tahtada?
Çimbeton veya cment için diyeceğimiz her laf boşta kalır bence.
Sermaye artırımı yapacak olsa bedelsiz veya bedelli verebilecek durumda olduğunu öğrendik.
Yüksek rakamlı hisselerde bedelli sermaye artırımının kötü bir şey olmadığını öğrendik.
Bu şartlarda artık iş şirket yönetimine kalmış durumda.
20 yıldır sermaye artırmıyorlar.
Sermayesi bildiğim kadarıyla BİST in en düşük olan şirketi.
Fiili dolaşımdaki hisse olarak ta herhalde en düşük ilk 5 şirketten birisi.
Sermaye artırımı yapılmayan her dönem spekülasyona biraz daha açık konuma getiriyor hisseleri.
Sayın canalay bu yayınızı karşılaştırabileceğimiz veri varmı.mesela önceki hafta ne kadarmış şimdi nekadar
almışlarmı vermişlermi bakmak lazım..
Yoksa bu tek başına ne anlatıyor.çıkarım yapmamız imkansız gibi.
Yada ben çıkaramıyorum.
yukarımı , aşağımı gidecek bitürlü karar veremedi.
tiyatro bitti perde kapandı
ışıklalrda söndü
terkedin artık salonu ya
bidaha ne zaman sahne alırlar belli değil
:) :)
akşam kapanışına doğru spek,hisseyi toparladı.
burda iki husus olduğunu düşünüyorum.
1-spek maldan çıkamadı tekrar yukarı çekip gıdım gıdım gelene gidene verecek,
2- speğin hedefi büyük demek,daha aşağıya hissenin gitmesine gönlü razı olmadı.yüzler kulubune çekebilir.
kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir.
Eskiden boyleyseyseniz simdi daha zengin daha tecrubeli ve cok daha ustasinizdir speklik konusunda. Baskasinin spekligine takilacak degilsiniz ya :) belki tahtanin soz sahibi sizsinizdir , tabii dediklerjnizj dogruysa :) gerci mubarek kardesler var diye bi muhabbet donmustu twitterda ama bilemedim
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haftaya ufakta olsa aranızdayım tekrar.
Kaçtan verdik, kaça alacağım. Kader işte. Boş kalmasın.
Daha önce tepelerden uyarmıştım. Maksimum görebileceği seviyeyi yazmışım, bakalım artık.