TL, Et fiatlarına göre değer kaybetti.
Et paçavrasına yatırım yapmayın.
Printable View
TL, Et fiatlarına göre değer kaybetti.
Et paçavrasına yatırım yapmayın.
SİSTEM Sadaka ekonomisi üzerine kuruludur..!! ülkemizin halihazırdaki ekonomik sistemidir. mantığı ve işleyişi çok basittir.
öncelikle kitleleri pasifize eder, sosyo-ekonomik haklarına ulaşmalarına engel olursun. fil terbiyecilerinin yaptığı gibi önce çukura atarsın insanları; döversin de döversin, akabinde akp elbiseli adamlar olarak arada bir gelir beslersin. sonra kurtarıp kendine sadık yaparsın. fil içinde bulunduğu durumu düşünemez, onu çukura atanın da besleyip kurtaranın da aynı kişiler olduğunu ayırt edemez.!!!!
dolares bugün geri çekilecek anlaşılan...bence..
Evet faiz arttırmak bir yere kadar..ancak geçmişte yenilen hurmalar, pardon boşa yenen dolarlar yüzünden kırılgan ülkeler arasında başı çektiğimiz gerçeği hiç dilinizin ucuna gelmiyor değil mi?
O yüzden her korku trendi başladığında, kapıda bekleşenler hemen kendini dışarı atıyor..ne kadar moktan bir durumdayız..anlayana sivrisinek, saz vb. vb..
yumurtayı hiç yazmayayım tam paçavra hele hıyar
ankarada şekerciler markette 15,95 tl fiyatını görünce yere eğildim taş aradım bulamadım bulsam direk tezgahtaki manav garibanının kafasına geçirecektim
paçavra olmuş hıyarın ne şi vardı tezgahta
sanırım geçen yıl o hıyarı makatına kaçıran imamında bu fiyatta kusuru vardı:)