Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Hangisi oldugunu bilmiyorum ama kesin kar eder Baby ya üstadım sahiden mak'ı nasıl tanımadın inanamıyorum :):)
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu üstadım sahiden mak'ı nasıl tanımadın inanamıyorum :):) bu gün bankaların günü. aşağı basmak için ellerinden geleni yapıyorlar. bakalım yarın takas yine fake mi çıkacak
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Halka açık ortamda yatırım tavsiyesi mi vereyim :) Sonra şemsiye ile tanışmak istemem :) Dediğim gibi işmen pişmen etmez :) Satsana madem tavanı yakaladın. Bak tavana kitledi. 3bin bekleyen var alıcılarda tavanda. Sat gitsin. Satmam 100 olsun satacam
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu üstadım sahiden mak'ı nasıl tanımadın inanamıyorum :):) Fuatim sen onu birakta su odabasina webster okuluna kayit olmasi icin baski yap Bunun icinde bir kucuk onur var Asi takiliyor
firavunsuz ya da musasız mısır olurmu hiç?:bravo::vk::kahkah:
Alıntı: Originally Posted by regal1 firavunsuz ya da musasız mısır olurmu hiç?:bravo::vk::kahkah: Yani?????????????
Basliklari karistirip iskpl basligina sunu yazmisim 😀😀 Bu senin fahriye abla cigerimi soktu odabasi Nerden aldirdin bana bunu
Alıntı: Originally Posted by Webster Yani????????????? borsa mısır, spek firavun:kahkah: