Alıntı:
Halil Babilli Avustralya Bayrağı
@halilbabilli
35 yaşına kadar param olmayınca hiçbir şeyi almıyordum. Sonra, borç sahibi olmanın sihrini keşfettim. Çok geç oldu ama realize edilen kar ve üzerine verilen vergi yerine, düşük faizle alınan borcun ne kadar ucuz olduğunu anlayınca olaylar gelişti.
Alıntı:
Sonra bir baktım, ne kadar zengin insan varsa borç içinde yüzüyor. Dedim ki, doğru yoldayım :) Borç dediğin şey ölünce senin problemin de olmuyor zaten. Ondan sonra karı realize edip de vergi vermek yerine borç almaya başladım.
Alıntı:
Misal, 1 milyon doları realize etsen 400 bin dolar vergi verirsin. Ancak, o parayı borç olarak alsan, şu anda ben %2.5 faiz veririm. Bunun Türkiye’de de yansıması olmalı.
Alıntı:
Diyeceğim o ki, iyi düşünülerek alınan borçtan korkmayın. Benim evimin mortgage’ını kapatmamamın sebebi %1.99’dan aldığım borç. Parayı gömüp borcu kapatacağıma başka yerlerde kullanıp çok daha yüksek oranlarda gelir elde ediyorum. Borç kaldıraçtır, kullanmasını bilene.
Alıntı:
En kötü USDT yatırımını kullansam %5 return var. Şimdi ben deli miyim borcumu ödeyeyim bu ortamda? :)
.........................................