Bofa takasbank anlaşması olmayan birinin adına alan ya da satan, gün içinde kendi adına alsat yapan bir kurum. Kaçan bofa değil yani. Ytd
Printable View
Bofa takasbank anlaşması olmayan birinin adına alan ya da satan, gün içinde kendi adına alsat yapan bir kurum. Kaçan bofa değil yani. Ytd
Şirket genel kurul toplantısında görüşülecek konuları görüşmüş. Temettü dağıtım tarihi hususunda yönetim kuruluna yetki verildi, sermaye tavanı 1 milyara çıkartılması kabul edildi ve sermaye artışının önü açıldı, bağış miktarı 500 milyonla sınırlandırılması kararı kabul edildi. Yani belirsizlik yok. Bu fk ve temettü veriminde başka bir şirket bulamam. Yatırım tavsiyesi değildir. Biriktirmeye devam etmeyi planlıyorum
Tam Genel Kurul öncesi ufak ufak yukarı ivmelendi, bu seferde endeks %3.7 düştü. Yazık oldu
Bu nasıl matematik? Dggyo nun piyasa değeri 18 milyar oldu buhün.Doaşın 27.5 milyar ve ddgyo nun %93 hissedarı.Tüm bu matematikte Doaş yürümüyor.Dggyo nun değerlemesi Doaş bilançosuna katılmayacak mı? Burdan da mı gol atacaklar.
Borsada 500 şirket varsa, 400 tanesi birilerinin elinde yıllarca oyuncak olmuş durumda. Muhtemelen satın alma olayını bizden önce duyup, kısmen toplamaya başlamıştır.
Muhasebesel olarak DGYO nun borsada işlem gören değerinin artması bize kâr yazar mı, onu tam bilmiyorum açıkcası. Böyle spek işlerle uğraşacaklarına, Gebze deki oteli bilinen bir işletmeye kiraya verseler daha mantıklı