101-103 TL lerden aldım, Siz %50 değil,
Bu kadar kötüyse tamamını değişin
Ben %100 Kâr etmeden başka hisse almam
Printable View
Abur cubur da fiyatlar uygun degil malesef. 3 . Ceyrekteki sorun da burdan kaynaklandiya.. Yatirim sirketleri halkin alim gucundeki dususun abur cuburu ozellikle cikolatayi vurdugunu belirttilerki durum tam da bu. Kare fistikli 68 liradan alici bekliyor raflarda. Indirime girmeden bu cikolatalari halk zor alir
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soğan,sarımsak,patates,,,vs sanki bunlar ucuzda çıkolata pahalı
Canı çeken her zaman çıkolata alır :)
1987-1992 yıllarında ülkerde çalıştım,,yeni girdiğim zaman Patron (M.Ü) şunu dedi.
İçeride tıka basa istediğini yiyebilirsin ama dışarı götürmek yok.
Öyle sevinmiştim ki,,,ama en fazla 2-3 gün istediğini yiyebiliyorsun,ama sonra canın istemiyor.:)
Bunlar benim gorusum degil arkadaslar onu belirtelim de :))
188 den buraya geliş nedenimizi bu sekilde acikladi yatirim sirketleri... Maas lara zam tabiki onemli bu konuda...Satislara etki edecektir. Ancak okullarin acik oldugu bir donemde %5 revizyon yapilmasi satislarin durumunu acikliyor bence...
Hayirlisi artik, ne diyelim...
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Citi'ye göre Aralık'ta 250 baz puan indirim hâlâ masada- bloomberght.com
Citi'ye göre beklenti üzeri gelen Kasım enflasyonu verilerinde öne çıkan işlenmemiş gıda fiyatlarındaki artış önümüzdeki aylarda normalleşecek.
3. Çeyrekteki sorun Forex anketlerinde ortalama 1.400 Kâr beklenirken.
2027-2028 yıllarına kadar indirilebilir Vergi Yükümlülüğünün 1 Milyar TL sinin alelacele,
Bilançoda Net Kârdan düşürülerek 400 Kâr açıklanması .Kâr düştü, Ciro %5 Revize haberinin 15:00 civarı Kapta açıklaması.
Hisse %8.5 düşüp Kâr nasıl bu kadar düştü diye anlamaya çalışıp toparlanıp -% 3 e çıkmışken.
Gün içinde Kap ile Ciro revizeyi edildi.
Olumsuz Algı daha da perçinlendi.
İddia ediyorum Net Kâr 9 Aylıkta 1.400 dü.
Bunu görmeyen Yatırım şirketleri olabilir mi?
Yada Bilançoda açıkça görülüyor zaten.
19.Madde de var 2027-2028 e kadar kalan,
Toplam Vergi yükümlülüğü 2.536 Milyar.
O zaman Murat Ülker ve Mete Buyurgan,
12 Aylıkta da 2.536 yı da düşsün Faaliyet Kârı,
15 Milyar iken Net Kâr 2 Milyar açıklasınlar.
Birileri buna tepki gösterdi. Kağıt üstünde Kâr düştü gösteriyor ama Özsermayesi bir önceki 3 aylık bilançoya göre 3 Milyar artmış .
Yönetim gizleyemezsiniz, Burada küçük yatırımcıyı sattırmak için yapılan Bilanço kötü Algısını ben yemem.
2025 de ne yapacaksınız elinizde düşecek Vergi yükümlülüğü kalmayınca.
Özsermayesi sürekli artan Yıllık Faaliyet Kârı ile 2-3 yılda borçları sıfırlayabilecek firma.
6 ay sonra eski Zirveyi de geçeceğini üşünüyorum