https://halktv.com.tr/ekonomi/turkiy...irakti-853462h
Printable View
Zaman kime ne getirir ve kimden ne götürür ne vereceğini hesap etmiyorsan alıcısı senin ne kaybedeceğini hesap etmez mutlu edemiyorsan mutlu olmayı öğrenmek zorundasın umut gerçek olmasada mış gibi içinde yaşar bir gün ne olur sana notu verecek olan hayattır ne verdiysen onu iyi veya kötü alırsın
:bravo:Kardeşim,ne güzel özlü ve doğru sözler aynen sana katılıyorum..Aklı başında ,el emin,özü sözü bir,sözüne itibar edilebilir vb.güzel insansın vesselam..belki birlikte yol yürümedik ,karşı karşıya gelip tanışmadık,oturup beraber yemek yemedik,alış verişimiz olmadı vb. ama ben insan sarrafıyım diyecek kadar hislerime güvenirim ..Seviliyorsun güzel kardeşim..mübalağa yapmıyorum içimden geldiği gibi doğru gördüğüm hissettiğim gibi söylüyorum..Sağlıcakla kalın.. olumlu yada olumsuz iyi yada kötü ama o beklediğimiz haberi ilk senden duyacağımıza inanıyorum..ytd.
Evet akant İnşallah iyi son olur 2015 in 2 nci ayı mahkemenin iflas ertelemenin reddini baz alırsak 10. Yılın dolmasına az kaldı bir şeylerin gizleniyor olduğunu gizlilik kararı alındığını düşünerek beklentilerimiz iyi tescillerle printaşın yoluna devam etmesi.