Trump ın twitterleri kesildi, Abd süre vermişti papaz için.. Ne oldu da gündem kesildi??
Trump ın burda tower ı var. Tower açılışını yapan da malum zat. Paslaşarak işlem yapıyorlar sağ olsunlar..
Printable View
Trump ın twitterleri kesildi, Abd süre vermişti papaz için.. Ne oldu da gündem kesildi??
Trump ın burda tower ı var. Tower açılışını yapan da malum zat. Paslaşarak işlem yapıyorlar sağ olsunlar..
Aynen herdaim bahsederim bende bu mevzudan..
Ee Galata'nın bebeleriyle i$ tutmu$ yıllarca, hemen arka mahallenin varo$'u style kom$u ya bu da yürüme mesafeli..
Bi de Abdüldülhamit $eysi var honey tamamdır i$te gerisi böyle ta en ba$ından borsamız kurulduğundan beri yava$ yava$ ve bugünlerimize.
3 ü bir arada
YABTKS
XU100
USDTRY
http://BB26.16MB.com/20180906002051.png
Yukarda dedim bozkurt ağabey. Ülkenin en tepesi ağır borsacı. Abdülhamit bu yüzden idol.
Abdülhamitte baş insidercıydı. İnsider ın ağababasını yapınca yabancı malı çekti, haliyle Osmanlı ekonomisi battı, ama Abdülhamit dünyanın sayılı zenginleri arasındaydı tam tersi:)
Yabancı olsa 4 dolarlık Garan 0,90 düşer mi?
Yabancı dediğin,futbolcu türkücü.
İhale alan işadamı..
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yillar once ilk basladigimda gram altin almistim.
100 civaridi galiba
Biraz dustu panik oldum zirzop bi grafikci yorum atiyordu gunluk bultende yok iste ora kirilirsa 50 lere kdr duser haliyle etkilendik zarara verdik
Su an 5 katina cikti gram altin.
Spot al bekle gerisi goy goy
Yabanci bir cirpida cikamaz. Cikarsa garanin yuzde 15 dustugu gibi hareketler goruruz. Mali karsilayan olmaz ise kagitlar taban olur. Bunu da kimse istemez. O yuzden benim icin yabanci takas orani bir anlam ifade etmez.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.