Printable View
Alıntı: Originally Posted by Dandanakan Günaydın dostlar ben emekliyim selim anca kalktım:) Yalnız araba yakışır sana. DANDAN ağbey tünaydın :kahkah: emeklilik mi 18 yıl var aboww
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS DANDAN ağbey tünaydın :kahkah: emeklilik mi 18 yıl var aboww Tünaydın tünaydın beyaz atlı, zaman hızlı ilerliyor bi bakmışsın emeklisin.:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS yarın yıokmuşcasına veriyor sonkale 1476.72 kır geç lemm bekleme yapma
Alıntı: Originally Posted by Dandanakan Tünaydın tünaydın beyaz atlı, zaman hızlı ilerliyor bi bakmışsın emeklisin.:oleyo: ben almayayım o zaman buralar iyi :evil: oluyomu böyle
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS kır geç lemm bekleme yapma kırar mı sence TAVHL de yim paraşütsüz düşmeyelim. Üçgen bize girmesin sonra. Bu ******** meri gene ufak ufak satıyo be
Alıntı: Originally Posted by selimtogrul kırar mı sence TAVHL de yim paraşütsüz düşmeyelim. Üçgen bize girmesin sonra. Bu ******** meri gene ufak ufak satıyo be çok çok zor bir soru DANDAN üstat bir cizgi çekti tamamı devam mı herkes karar versin dedi kimsecikler yok herkes dötü kurtarma peşinde herhal :he:
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS çok çok zor bir soru DANDAN üstat bir cizgi çekti tamamı devam mı herkes karar versin dedi kimsecikler yok herkes dötü kurtarma peşinde herhal :he: Bu selim in hızına yetişemeyiz ki abi dün turcas bugün tav nasıl olacak.
Alıntı: Originally Posted by Dandanakan Bu selim in hızına yetişemeyiz ki abi dün turcas bugün tav nasıl olacak. gelir burada ağlanır ağlanır yok araba tamir parası yok kombi sonra yayla trcas tav mercedes yarın yalı resmi atarsa şaşırmam